Urmărește-ne:

Toxina botulinică

Toxina botulinică

Tratamentul cu Dysport vă oferă o modalitate eficientă și sigură de a vă menține o piele tânără și fermă, iar rezultatele vorbesc de la sine.

Ce este Dysport și cum funcționează?

Tratamentul cu Dysport este un procedeu inovator ce utilizează o formulă specială pentru a bloca impulsurile nervoase responsabile de contracțiile musculare ce duc la apariția ridurilor de expresie. Această procedură, realizată de Dr. Zegrea, este non-invazivă și temporară, oferind rezultate spectaculoase pentru cei cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani.

Ce riduri poate trata Dysport?

Cu ajutorul tratamentului Dysport, vă puteți bucura de netezirea ridurilor moderate până la severe, precum cele de încruntare dintre sprâncene, ridurile orizontale de pe frunte și liniile de expresie din jurul ochilor. Indiferent de tipul de riduri cu care vă confruntați, Dysport vă poate ajuta să le diminuați semnificativ sau să le preveniți în totalitate.

Calitate garantată cu Dysport aprobate de FDA

Clinica noastră de beauty se angajează să ofere doar cele mai sigure și eficiente tratamente. De aceea, Dr. Zegrea folosește numai produse Dysport aprobate de FDA în SUA, asigurându-vă că sunteți în mâinile unui specialist de încredere.

Rezultate uimitoare într-un timp scurt

Unul dintre avantajele majore ale tratamentului cu Dysport este faptul că veți observa rezultatele într-un timp foarte scurt. Ridurile de expresie vor fi netezite, iar pielea dvs. va arăta mai tânără și mai fermă.

Tratamentul cu Dysport este temporar

Este important să rețineți că tratamentul cu Dysport este temporar, ceea ce înseamnă că veți putea decide în continuare cum să vă mențineți aspectul. Pentru a menține rezultatele obținute, va trebui să repetați procedura la intervale regulate, dar acest lucru vă oferă flexibilitatea de a vă ajusta aspectul în funcție de preferințele personale.

Investiți în frumusețea și încrederea în sine

Frumusețea este o investiție în sine. Cu ajutorul experienței și calificărilor lui Dr. Zegrea, suntem aici pentru a vă ajuta să vă simțiți mai încrezători în propria piele.

Încheiați lupta împotriva ridurilor și începeți-vă călătoria către o piele mai tânără și mai radiantă cu Tratamentul Ridurilor Dysport.

Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și a afla cum vă putem ajuta să arătați și să vă simțiți mai bine ca niciodată.

Durata operației

15-30 minute (in functie de numarul de zone tratate)

Anestezia

Locala (daca este nevoie)

Spitalizarea

În general nu este necesara

Efecte secundare

Eventuale vanatai (echimoze), rar durere de cap, greata

Riscuri chirurgicale

Pleoapele superioare lenese temporar, efectul incomplet al tratamentului

Recuperarea

Reintoarcerea la locul de munca se poate face imediat

Este nevoie de 2 saptamani pentru rezultatul final al procedurii

Durata rezultatelor

4-5 luni

Rezultate

Combinăm tehnologii și proceduri pentru a obține rezultate remarcabile și pe termen lung.

Întrebări frecvente

Vezi răspunsurile la cele mai comune întrebări pe care le primim.

+ - Sunt un bun candidat pentru injectiile cu Dysport?

Sunt foarte putine restrictii in ceea ce priveste injectiile cu Dysport. Pacientele care sunt gravide sau care au o problema neurologica nu ar trebui tratate. Daca sunteti sanatoas fizic si nu aveti probleme de sanatate subiacente, atunci sunteti un candidat potrivit.

 

Aceasta procedura se adreseaza ridurilor de expresi, si nu va imbunatatii ridurile produse de imbatranire si de expunerea excesiva la soare, deoarece acestea nu sunt legate de contractiile muschilor faciali carora Dysport le scade tonusul sau ii paralizeaza. De asemenea, nu va ameliora pielea lasata si nu poate inlocui un lifting facial sau al sprancenelor. Întelegerea limitarilor injectiilor cu Dysport si asteptarile realista va pot ajuta sa fiti un candidat potrivit pentru aceasta procedura.

+ - Cum se realizeaza aceasta procedura minim invaziva?

Folosind un foarte fin micro-ac, o cantitate foarte mica de Dysport este injectata, foarte precis, in puncte atent alese, in diferite zone ale fetei. Zonele cele mai frecvent tratate sunt ridurile de incruntare dintre sprancene, ridurile orizontale de pe frunte si liniile de expresie din jurul ochilor.

 

Deoarece acul este atat de fin si doar o cantitate mica de Dysport este injectata, doar o durere minima este asociata cu aceasta procedura. Se simte initial doar o intepatura minora pentru cateva secunde, dar odata ce se termina injectarea, nu mai exista niciun disconfort. Nu este necesara sedare sau anestezie locala si va puteti relua imediat activitatile curente.

 

Este recomandat ca timp de 4 ore dupa injectare sa nu va masati zona tratata si sa nu stati cu capul la orizontala. De asemenea, este indicat ca timp de cateva ore dupa procedura sa faceti exercitii de mimica a muschilor faciali tratati pentru a facilita fixarea Dysport de placa neuromotorie.

+ - Ce ar trebui sa stiu despre rezultat?

Efectele Dysport incep sa apara de obicei dupa 48 de ore, sunt finale la 2 saptamani si dureaza intre 4 si 5 luni, moment la care alta injectie cu Dysport este necesara. Dupa cateva tratamente, efectul Dysport poate incepe sa dureze mai mult, uneori intre 6 si 8 luni.

Tarife

Vezi tarifele practicate pentru serviciilor oferite de clinica noastră.

Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică - Efectuat de Dr. Zegrea - Zona ochilor 175 €
Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică - Efectuat de Dr. Zegrea - Frunte 275 €
Tratamentul ridurilor cu toxină botulinică - Efectuat de Dr. Zegrea - Toată treimea superioară a feței 375 €
TRATAMENTUL RIDURILOR CU TOXINĂ BOTULINICĂ (DYSPORT) - Efectuat de DR. MICHELIS SI DR. PRUNĂ-SIMTEA - ZONA OCHILOR 120 €
TRATAMENTUL RIDURILOR CU TOXINĂ BOTULINICĂ (DYSPORT) - Efectuat de DR. MICHELIS SI DR. PRUNĂ-SIMTEA - FRUNTE 175 €
TRATAMENTUL RIDURILOR CU TOXINĂ BOTULINICĂ (DYSPORT) - Efectuat de DR. MICHELIS SI DR. PRUNĂ-SIMTEA - TOATĂ TREIMEA SUPERIOARĂ A FEȚEI 275 €
TRATAMENTUL RIDURILOR, CONTURAREA SAU MĂRIREA BUZELOR CU ACID HYALURONIC (RESTYLANE SAU PERLANE) - Efectuat de DR. PRUNĂ-SIMTEA - 1 SERINGĂ = 1 ML 300 €

Dr. Ion Zegrea PhD FACS

Dr. Ion Zegrea se numără printre pionierii chirurgi din România care au adoptat utilizarea Piezotomului, realizând astfel prima sa Rinoplastie Ultrasonică în anul 2018.

De atunci, a exclusivat utilizarea acestei tehnici ultrasonice. În prezent, în anul 2023, Dr. Zegrea se bucură de cea mai vastă experiență în România în ceea ce privește Rinoplastia Ultrasonică, având în palmares peste 700 de astfel de intervenții realizate cu succes.

Dr. Anca Michelis

Educația și formarea sa sunt impresionante și pun baze solide pentru calitățile medicale ale doamnei Doctor Anca Michelis. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea “Ovidius” din Constanța și a continuat cu un program de rezidențiat în dermato-venerologie la Spitalul clinic de dermato-venerologie “Prof. Dr. Scarlat Longhin” din București.

Dr. Manuela Prună-Simtea

Educația și formarea sa remarcabilă au constituit baze solide pentru cariera distinsă a dnei Doctor Manuela Prună-Simtea. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul prestigioasei Universități de Medicină și Farmacie din Craiova, urmând apoi rezidențiatul în dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologică și Alergologie și Imunologie Clinică, din cadrul renumitului Spital Universitar de Urgență “Elias” din București.

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button