Urmărește-ne:

Mezoterapie

Mezoterapie

Descoperiți secretul pielii sănătoase și rejuvenate cu tratamentele noastre de mezoterapie de ultimă generație. Mezoterapia reprezintă o alternativă sigură și naturală a procedurilor cosmetice invazive, oferind pielii dumneavoastră exact ceea ce are nevoie pentru a străluci.

Revitalizează și Hidratează

Mezoterapia presupune injectarea la nivelul dermului a diferitor substanțe, vitamine esențiale, minerale sau aminoacizi direct în piele, hrănind-o în profunzime și îmbunătățindu-i textura. Aceste substanțe active, inclusiv acidul hialuronic, rehidratează pielea și contribuie la eliminarea aspectului obosit al acesteia.

Stimulează Producția de Colagen și Elastină

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, producția naturală de colagen și elastină scade tocmai de aceea mezoterapia este o metodă esențială de prevenire îmbătrânirii pielii. Tratamentul stimulează procesele naturale de producție a colagenului și elastinei, contribuind la pielea elastică și fermă pe care o doriți.

O Întinerire a Pielii pe Termen Lung

Tratamentul inițial constă în 2-3 ședințe de mezoterapie, efectuate la interval de două săptămâni. Acestea sunt urmate de încă 2-3 ședințe la o perioadă de maximum 6 luni pentru a vă menține rezultatele. Cu toate acestea, un program personalizat poate varia în funcție de starea pielii dumneavoastră. Majoritatea pacienților beneficiază de 6 ședințe, dar rezultatele pot apărea chiar și după primele 2 ședințe.

Un Tratament Adaptat Nevoilor Dumneavoastră

La ELYSIUM, înțelegem că fiecare persoană este unică. De aceea, personalizăm tratamentul de mezoterapie pentru a corespunde nevoilor specifice ale pielii dumneavoastră. Indiferent dacă doriți să scăpați de riduri fine, să redați fermitatea pielii sau să obțineți un aspect general mai tânăr, suntem aici pentru a vă ajuta să atingeți obiectivele propuse.
Pentru o piele sănătoasă, strălucitoare și tânără, programați-vă acum o consultație și aflați cum mezoterapia poate face minuni pentru dumneavoastră.

Durata operației

20-30 de minute (in funcţie de zona tratata)

Anestezia

Locală

Spitalizarea

Nu este necesara

Efecte secundare

Disconfort temporar, mici echimoze, durere minora

Riscuri chirurgicale

Durere, sangerare, infecţie, foarte rar hiperpigmentarea temporara a zonei tratate

Recuperarea

Timp de 2-3 zile pielea tratata poate fi roz-roşiatica

Durata rezultatelor

2-3 şedinţe pot fi necesare pentru un rezultat optim

Întrebări frecvente

Vezi răspunsurile la cele mai comune întrebări pe care le primim.

+ - SUNT UN BUN CANDIDAT PENTRU MEZOTERAPIE?

Mezoterapia poate fi folosita pentru a trata urmatoarele aspecte/simptome:

 

Piele uscata, lasata – se foloseşte „cocktail”-ul „MezoLift”

Piele patata, imbatranita – se foloseşte „cocktail-ul” „MezoGlow”

Semnele iniţiale ale celulitei uşoare – se foloseşte „cocktail”-ul „MezoLift”

Caderea parului – se foloseşte „cocktail”-ul „MezoHair”

+ - CUM SE REALIZEAZA ACEASTA PROCEDURA MINIM INVAZIVA?

Dupa curaţarea şi dezinfectarea viitoarelor zone tratate, se aplica un anestezic local pe piele pentru confortul Dvs. Anestezicul este lasat sa işi faca acţiunea timp de 15-45 de minute. Dupa indepartarea cremei anestezice, vitamine puternice, minerale şi substanţe fitoterapeutice (substanţe active din plante) sunt injectate in piele prin intermediul a zeci de injecţii mici foarte superficiale.

 

Dr. Zegrea foloseşte un „mesogun”, un pistol de injectare cu un ac foarte fin, pentru acest tratament minim invaziv. Aceasta inseamna ca nu veţi simţi aproape deloc inţepaturile. Avantajul unui „mesogun” este ca acul ramane stabil, profunzimea injectarii şi cantitatea de lichid injectata pot fi stabilite cu precizie, iar procedura este foarte rapida. Tratamentul este aplicat in straturile superficiale ale pielii.

 

Este recomandat ca timp de 24 ore dupa injectare sa nu faceţi bai fierbinţi prelungite sau sauna.

 

Acest tratament este foarte sigur şi nu provoaca reacţii alergice deoarece substanţele folosite sunt produse in mod natural in organism şi pentru ca acul nu patrunde in straturile profunde ale pielii. Singurul efect secundar ar putea fi cateva vanatai mici, dar acestea dispar repede.

+ - CE AR TREBUI SA STIU DESPRE REZULTAT?

Deoarece substanţele utilizate in mezoterapie sunt cele produse in mod normal in organism, aceasta inseamna şi ca organismul le descompune. Rata cu care se intampla acest proces difera de la o persoana la alta. De cele mai multe ori o şedinţa de intreţinere este necesara odata la fiecare 3 luni.

Tarife

Vezi tarifele practicate pentru serviciilor oferite de clinica noastră.

MEZOTERAPIE - BIOLIFTING CORECTIE RIDURI FINE - 1 SEDINTA 195 €
MEZOTERAPIE - BIOLIFTING CORECTIE RIDURI FINE - PACHET 4+1 SEDINTE 586 €
Mezoterapie - Regenerare celulara, laxitate si photoaging - 1 sedinta 130 €
Mezoterapie - Regenerare celulara, laxitate si photoaging - Pachet 4+1 sedinte 520 €
Mezoterapie - Fermitate si efect de lifting - 1 sedinta 150 €
Mezoterapie - Fermitate si efect de lifting - PACHET 4+1 SEDINTE 600 €
Mezoterapie - Hidratare si regenerare celulara - 1 SEDINTA 120 €
Mezoterapie - Hidratare si regenerare celulara - PACHET 4+1 SEDINTE 480 €
Mezoterapie - Alopecie - 1 SEDINTA DE LA 100 € - 130 €
Mezoterapie - Alopecie - PACHET 8 SEDINTE DE LA 700 € - 920 €
Mezoterapie - Mezobotox - 1 SEDINTA DE LA 180 € - 250 €

Dr. Ion Zegrea PhD FACS

Dr. Ion Zegrea se numără printre pionierii chirurgi din România care au adoptat utilizarea Piezotomului, realizând astfel prima sa Rinoplastie Ultrasonică în anul 2018.

De atunci, a exclusivat utilizarea acestei tehnici ultrasonice. În prezent, în anul 2023, Dr. Zegrea se bucură de cea mai vastă experiență în România în ceea ce privește Rinoplastia Ultrasonică, având în palmares peste 700 de astfel de intervenții realizate cu succes.

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button