Urmărește-ne:

Lipoliza

Lipoliza

Lipoliza prin injecții este o soluție avansată pentru eliminarea depozitelor de grăsime nedorite, oferindu-vă o alternativă delicată și eficientă la lipoaspirație.

Ce este Lipoliza?

Lipoliza constă în injectarea subcutanată a unei soluții speciale, care conține fosfatidilcolină, acid deoxicolic și alte ingrediente active. Această formulă unică distruge adipocitele (celulele de grăsime), facilitând eliminarea grăsimilor.

Procedură Delicată și Fără Durere

Tratamentul cu lipoliză este cunoscut pentru confortul său. Este o procedură delicată, practic fără durere, care implică riscuri minime și nu necesită perioade lungi de recuperare.

Fără Complicații înainte sau După Procedură

Cu lipoliza, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pregătiri complexe înainte sau după procedură. Capacitatea de a vă relua activitățile obișnuite, inclusiv mersul la muncă sau în societate, nu este afectată. Cu excepția tratamentului facial, care poate necesita o perioadă scurtă de recuperare.

Diferența Față de Lipoaspirație

Diferența principală dintre lipoliza injectabilă și lipoaspirație constă în natura intervenției. Lipoaspirația este o procedură chirurgicală care elimină grăsimea aproape imediat, în timp ce lipoliza injectabilă oferă o schimbare treptată a conturului corpului. Aceasta vă permite să vă adaptați treptat la schimbările aspectului pe parcursul mai multor luni.

Ingrediente Active Sigure

Formularea lipolizei conține fosfatidilcolină (5%) și deoxicolat (2,5%), ingrediente active cu o istorie solidă de utilizare în Europa pentru prevenirea emboliei cu grăsimi și tratamentul dislipidemiei. Aceste substanțe au fost extensiv studiate și documentate, iar experiența a arătat că nu există factori de risc semnificativi pentru sănătate.

Multiple Beneficii

Lipoliza injectabilă este o opțiune ideală pentru a elimina grăsimea persistentă după o lipoaspirație, pentru netezirea eventualelor asimetrii sau depresiuni rămase și pentru întinderea pielii înconjurătoare. Rezultatele pot fi remarcabile în tratarea celulitei, cu aplicarea corectă a tehnicii de injectare.

Recuperare Rapidă

Procedura are o durată de 20-30 de minute, în funcție de zona tratată, și poate implica anestezie locală, dacă este necesară. Majoritatea pacienților pot reveni imediat la activitățile lor obișnuite. Efectele secundare minore pot include umflarea temporară, sensibilitatea sau înroșirea pielii, dar acestea se rezolvă de obicei în câteva zile.

Rezultate Durabile

Rezultatele pot fi permanente dacă mențineți un stil de viață sănătos, cu o dietă adecvată și exerciții fizice regulate. Este important de menționat că lipoliza este ideală pentru tratarea zonelor mici de grăsime, nu pentru scăderea în greutate sau tratarea obezității.
Dacă doriți să aflați mai multe despre cum lipoliza vă poate ajuta să vă remodelați silueta, vă invităm să ne contactați pentru o consultație la ELYSIUM.

Durata operației

20-30 de minute (în funcție de zona tratată)

Anestezia

Locală (dacă este cazul)

Spitalizarea

Nu este necesara

Efecte secundare

Umflarea, sensibilitatea la atingere, înroșirea și/sau mâncărimea temporară a zonei tratate (2-4 zile), dureri moderate.

Riscuri chirurgicale

Durere, sângerare (hematoame), infecție, asimetria zonelor tratate, efectul incomplet al procedurii

Recuperarea

Reîntoarcerea la locul de muncă se poate face imediat

2-3 zile nu sunt permise masajul, sauna și exercițiile fizice

La 2-6 săptămâni se dezumflă complet zona tratată

Durata rezultatelor

Poate fi permanentă dacă se menține dieta și un program constant de exerciții fizice

Video

Vezi suportul tehnologic pe care îl oferim și principiile care ne ghidează.

Întrebări frecvente

Vezi răspunsurile la cele mai comune întrebări pe care le primim.

+ - SUNT UN BUN CANDIDAT PENTRU LIPOLIZA?

Regiunile adecvate pentru tratamentul cu lipoliza injectabila sunt:

 

Regiunea faciala:

 • Barbia dubla;
 • Obrajii.

Corpul:

 • Coapsele (faţa interna sau externa);
 • Porţiunea inferioara a feselor;
 • Flancurile (la barbaţi);
 • Șoldurile (la femei);
 • Abdomenul;
 • Depozite de grasime de pe umeri/braţe;
 • Genunchii;
 • Spatele.

Tratamentul celulitei:

 • Coapsele.

Nu este indicat a se efectua lipoliza prin injecţii la copii şi adolescenţi, la femeile gravide sau care alapteaza, şi la persoanele care au diabet.

 

În final consultaţia Dvs. cu dr. Zegrea, va stabili daca sunteţi un candidat potrivit pentru aceasta procedura. Daca sunteţi intr-o stare buna de sanatate fizica şi mentala, cu aşteptari realiste, atunci sunteţi un candidat potrivit.

 

Înainte de a va decide asupra acestei proceduri, gandiţi-va bine la ce aşteptari aveţi şi discutaţi-le cu Dr. Zegrea.

+ - LA CE AR TREBUI SA MA ASTEPT DE LA PRIMA CONSULTATIE?

În timpul consultaţiei veţi fi informat asupra acestei proceduri, asupra limitelor şi riscurilor ei, şi veţi discuta despre ceea ce doriţi şi ce va preocupa. Aceasta discuţie il va ajuta pe Dr. Zegrea sa inţeleaga exact ceea ce doriţi şi sa determine daca poate fi realizabil in mod realist. Dr. Zegrea va va examina corpul şi va lua in considerare anumiţi factori, cum ar fi calitatea tonusului pielii Dvs. şi conturul corpului Dvs. La sfarşitul consultaţiei, Dr. Zegrea va va face fotografiile pentru dosarul Dvs. medical şi apoi puteţi discuta costul şi datele de programare ale procedurii.

 

Trebuie sa veniţi la consultaţie pregatit pentru a discuta istoricul Dvs. medical. Aceasta presupune sa veniţi la consultaţie pregatit cu o lista a eventualelor Dvs. probleme medicale, a intervenţiilor chirurgicale suferite in trecut, şi a medicaţiei actuale şi a alergiilor. Este important sa ne puneţi la dispoziţie informaţii medicale complete, deoarece acestea pot influenţa rezultatul şi recuperarea.

+ - CUM SE REALIZEAZA ACEASTA PROCEDURA MINIM INVAZIVA?

Pielea este dezinfectata şi amorţita cu o crema anestezica daca este cazul. De obicei nu este nevoie de anestezia zonei ce urmeaza a fi tratata. Se realizeaza injectarea substanţelor in stratul de grasime de sub piele, la adancimea şi distanţa intre punctele de injecţii recomandate. De asemenea, trebuie respectata o doza maxima de fosfatidilcolina injectata ce nu poate fi depaşita intr-o singura şedinţa. În general procedura in sine dureaza intre 20 şi 30 de minute, in funcţie de suprafaţa zonei tratate.

 

Sunt necesare 3-5 sesiuni, distanţate de minim 8 saptamani intre ele, dupa care se aşteapta cel puţin 3 luni pentru a se vedea rezultatul final. Peste 80% dintre pacienţi sunt mulţumiţi cu rezultatele vizibile dupa 3 tratamente.

+ - CE AR TREBUI SA STIU DESPRE REZULTAT?

Conform informaţiilor cunoscute de catre lumea ştiinţifica medicala la momentul actual, celulele adipoase odata dizolvate, nu se mai refac. Aceasta inseamna ca depozitele de grasime tratate sunt reduse permanent. Cu condiţia ca greutatea Dvs. sa ramana neschimbata, rezultatele lipolizei sunt permanente. Daca insa va ingraşaţi, atunci celulele adipoase ramase in jur se pot hipertrofia şi parţial se reface stratul adipos.

Tarife

Vezi tarifele practicate pentru serviciilor oferite de clinica noastră.

LIPOLIZA - EFECTUATA DE DR. ZEGREA 250 €
LIPOLIZA - EFECTUATA DE DR. MICHELIS SI DR. PRUNĂ-SIMTEA 200 €

Dr. Ion Zegrea PhD FACS

Dr. Ion Zegrea se numără printre pionierii chirurgi din România care au adoptat utilizarea Piezotomului, realizând astfel prima sa Rinoplastie Ultrasonică în anul 2018.

De atunci, a exclusivat utilizarea acestei tehnici ultrasonice. În prezent, în anul 2023, Dr. Zegrea se bucură de cea mai vastă experiență în România în ceea ce privește Rinoplastia Ultrasonică, având în palmares peste 700 de astfel de intervenții realizate cu succes.

Dr. Anca Michelis

Educația și formarea sa sunt impresionante și pun baze solide pentru calitățile medicale ale doamnei Doctor Anca Michelis. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea “Ovidius” din Constanța și a continuat cu un program de rezidențiat în dermato-venerologie la Spitalul clinic de dermato-venerologie “Prof. Dr. Scarlat Longhin” din București.

Dr. Manuela Prună-Simtea

Educația și formarea sa remarcabilă au constituit baze solide pentru cariera distinsă a dnei Doctor Manuela Prună-Simtea. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul prestigioasei Universități de Medicină și Farmacie din Craiova, urmând apoi rezidențiatul în dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologică și Alergologie și Imunologie Clinică, din cadrul renumitului Spital Universitar de Urgență “Elias” din București.

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button