Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  LIPOLIZA


  Lipoliza prin injectii realizeaza reducerea depozitelor de grasime prin distrugerea adipocitelor injectand subcutanat o solutie ce contine fosfatidilcolina, acid deoxicolic, si alte ingrediente active. Acest tratament este delicat, practic fara durere, cu riscuri reduse si nu dureaza mult. Nu sunt necesare pregatiri complicate inainte sau dupa procedura, nici capacitatea de a merge la lucru sau in societate nu este afectata, cu exceptia, poate, a tratamentului facial.

  Lipoliza

  Pentru o perioada lunga de timp, lipoaspiraţia a fost singura modalitate de a indeparta grasimea ce nu raspunde la dieta sau sport. Dar cu ajutorul lipolizei injectabile, acum a devenit posibil sa se elimine chiar şi cele mai mici depozite de grasime printr-o intervenţie minima ce prezinta stres redus pentru organism. Diferenţa principala este ca lipoliza injectabila este o forma de tratament minim invaziv, in timp ce liposucţia implica o procedura chirurgicala. Prin lipoaspiraţie, grasimea dispare aproape imediat. Lipoliza injectabila permite o schimbare mai lenta a conturului corpului, permiţand pacienţilor sa se obişnuieasca treptat cu schimbarea aspectului lor pe o perioada de mai multe luni.

  Ingredienţii activi utilizaţi in lipoliza injectabila sunt fosfatidilcolina (5%) şi deoxicolatul (2.5%), ce sunt folosiţi de mulţi ani in Europa pentru prevenirea emboliei cu grasime in sange şi pentru tratarea dislipidemiei. Fosfatidilcolina este o substanţa hepatoprotectoare. Pe baza experienţei de lunga durata a membrilor asociaţiei NETWORK Lipolysis, niciun factor de risc pentru sanatate nu a fost gasit. Substanţele active propriu-zise şi metabolismul lor au fost foarte bine studiate şi documentate in legatura cu tratamentul prin injecţii intravenoase al emboliei cu grasime.

  De asemenea, lipoliza injectabila este o metoda ideala de tratament dupa liposucţie, pentru a elimina orice grasime ramasa, precum şi pentru a netezi eventualele umflaturi sau depresiuni restatante, şi pentru a intinde pielea inconjuratoare. Rezultate bune se pot obţine şi in tratarea celulitei, daca se aplica tehnica corecta de injectare, deoarece pe masura ce celulele de grasime se dizolva, pielea are timp sa se contracte elastic, suprafaţa devenind neteda şi omogena.

  În general, lipoliza este ideal indicata pentru tratamentul zonelor mici, bine definite de grasime (zonele adecvate pentru tratament). În acelaşi timp, lipoliza injectabila nu este o metoda de scadere generala in greutate sau pentru tratarea obezitaţii.

  INTREBARI FRECVENTE

  • SUNT UN BUN CANDIDAT PENTRU LIPOLIZA?
  • LA CE AR TREBUI SA MA ASTEPT DE LA PRIMA CONSULTATIE?
  • CUM SE REALIZEAZA ACEASTA PROCEDURA MINIM INVAZIVA?
  • CE PRESUPUNE RECUPERAREA DUPA PROCEDURA?
  • CE AR TREBUI SA STIU DESPRE REZULTAT?
  • CARE ESTE COSTUL PROCEDURII?
  SUNT UN BUN CANDIDAT PENTRU LIPOLIZA?

  Regiunile adecvate pentru tratamentul cu lipoliza injectabila sunt:

  Regiunea faciala:

  • Barbia dubla;
  • Obrajii.

  Corpul:

  • Coapsele (faţa interna sau externa);
  • Porţiunea inferioara a feselor;
  • Flancurile (la barbaţi);
  • Șoldurile (la femei);
  • Abdomenul;
  • Depozite de grasime de pe umeri/braţe;
  • Genunchii;
  • Spatele.

  Tratamentul celulitei:

  • Coapsele.

  Nu este indicat a se efectua lipoliza prin injecţii la copii şi adolescenţi, la femeile gravide sau care alapteaza, şi la persoanele care au diabet.


  În final consultaţia Dvs. cu dr. Zegrea, va stabili daca sunteţi un candidat potrivit pentru aceasta procedura. Daca sunteţi intr-o stare buna de sanatate fizica şi mentala, cu aşteptari realiste, atunci sunteţi un candidat potrivit.


  Înainte de a va decide asupra acestei proceduri, gandiţi-va bine la ce aşteptari aveţi şi discutaţi-le cu Dr. Zegrea.

  LA CE AR TREBUI SA MA ASTEPT DE LA PRIMA CONSULTATIE?

  În timpul consultaţiei veţi fi informat asupra acestei proceduri, asupra limitelor şi riscurilor ei, şi veţi discuta despre ceea ce doriţi şi ce va preocupa. Aceasta discuţie il va ajuta pe Dr. Zegrea sa inţeleaga exact ceea ce doriţi şi sa determine daca poate fi realizabil in mod realist. Dr. Zegrea va va examina corpul şi va lua in considerare anumiţi factori, cum ar fi calitatea tonusului pielii Dvs. şi conturul corpului Dvs. La sfarşitul consultaţiei, Dr. Zegrea va va face fotografiile pentru dosarul Dvs. medical şi apoi puteţi discuta costul şi datele de programare ale procedurii.


  Trebuie sa veniţi la consultaţie pregatit pentru a discuta istoricul Dvs. medical. Aceasta presupune sa veniţi la consultaţie pregatit cu o lista a eventualelor Dvs. probleme medicale, a intervenţiilor chirurgicale suferite in trecut, şi a medicaţiei actuale şi a alergiilor. Este important sa ne puneţi la dispoziţie informaţii medicale complete, deoarece acestea pot influenţa rezultatul şi recuperarea.

  CUM SE REALIZEAZA ACEASTA PROCEDURA MINIM INVAZIVA?

  Pielea este dezinfectata şi amorţita cu o crema anestezica daca este cazul. De obicei nu este nevoie de anestezia zonei ce urmeaza a fi tratata. Se realizeaza injectarea substanţelor in stratul de grasime de sub piele, la adancimea şi distanţa intre punctele de injecţii recomandate. De asemenea, trebuie respectata o doza maxima de fosfatidilcolina injectata ce nu poate fi depaşita intr-o singura şedinţa. În general procedura in sine dureaza intre 20 şi 30 de minute, in funcţie de suprafaţa zonei tratate.


  Sunt necesare 3-5 sesiuni, distanţate de minim 8 saptamani intre ele, dupa care se aşteapta cel puţin 3 luni pentru a se vedea rezultatul final. Peste 80% dintre pacienţi sunt mulţumiţi cu rezultatele vizibile dupa 3 tratamente.

  CE PRESUPUNE RECUPERAREA DUPA PROCEDURA?

  Deoarece sunt puţine fibre nervoase in ţesutul subcutanat, injecţiile nu sunt dureroase. Pacienţii simt numai uşoarele inţepaturi iniţiale şi aproximativ numai 4% dintre pacienţi au nevoie de o tableta de medicament pentru durere in prima noapte dupa tratament. Imediat dupa tratament, apare o uşoara umflare a zonei tratate şi sensibilitate la atingere, precum şi inroşirea şi/sau mancarimea acestei zone, simptome ce pot continua pana la 2-4 zile. Masajul, sauna sau sportul trebuie evitate timp de 3 zile dupa tratament. În cazuri rare, pot aparea mici zone indurate (hematoame profunde, vanatai), dar acestea dispar de la sine in 2-6 saptamani. Per ansamblu acest tratament poate fi considerat ca avand puţine efecte secundare. Prin urmare, nu prezinta riscuri in cazul in care starea de sanatate a pacientului şi orice limitari ce decurg din aceasta au fost clarificate in prealabil şi, daca sunteţi tratat de un medic care a beneficiat de pregatirea NETWORK Lipolysis pentru lipoliza prin injecţii.

  CE AR TREBUI SA STIU DESPRE REZULTAT?

  Conform informaţiilor cunoscute de catre lumea ştiinţifica medicala la momentul actual, celulele adipoase odata dizolvate, nu se mai refac. Aceasta inseamna ca depozitele de grasime tratate sunt reduse permanent. Cu condiţia ca greutatea Dvs. sa ramana neschimbata, rezultatele lipolizei sunt permanente. Daca insa va ingraşaţi, atunci celulele adipoase ramase in jur se pot hipertrofia şi parţial se reface stratul adipos.

  CARE ESTE COSTUL PROCEDURII?

  Costul general informativ al acestei proceduri il puteti gasi aici: „Preturi”.

  Costul final va fi stabilit numai dupa prima consultaţie, in funcţie de particularitaţile cazului Dvs. şi de amploarea procedurii alese.

  LIPOLIZA – INJECTIA CARE TOPESTE GRASIMEA

  Dr Ion Zegrea ne arata pentru stirile de la Kanal D cum se realizeaza tratamentul de topire a micilor depuneri de grasime – lipoliza. Procedeul este delicat, fara durere, cu riscuri reduse si nu dureaza mult.

  MODELAREA CORPULUI FARA OPERATIE

  În direct la DigiMatinal, Dr. Ion Zegrea a vorbit despre Lipoliza, tratamentul minim invaziv ce ne poate scapa de micile depuneri de grasime.

  DR. ION ZEGREA VORBESTE DESPRE LIPOLIZA LA CAPSULA DE SANATATE

  Lipoliza este o metoda minim invaziva, injectionala, de conturare a siluetei si de eliminare a depozitelor mici de grasime.

  DE RETINUT


  DURATA OPERATIEI:

  20-30 de minute (in funcţie de suprafaţa zonei tratate)

  ANESTEZIA:

  Locala (daca este cazul)

  EFECTE SECUNDARE:

  Umflarea, sensibilitatea la atingere, inroşirea şi/sau mancarimea temporara a zonei tratate (2-4 zile), dureri moderate

  RISCURI CHIRURGICALE:

  Durere, sangerare (hematoame), infecţie, asimetria zonelor tratate, efectul incomplet al procedurii

  RECUPERAREA:

  Reintoarcerea la locul de munca se poate face imediat

  2-3 zile nu sunt permise masajul, sauna şi exerciţiile fizice

  La 2-6 saptamani se dezumfla complet zona tratata

  DURATA REZULTATELOR:

  Poate fi permanenta daca se menţin dieta şi un program constant de exerciţii fizice

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, Fellow al American College of Surgeons, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE

  DISCLAIMER

  Rezultatele pot varia de la persoana la persoana