Urmărește-ne:

Despre noi

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

În inima Bucureștiului, Clinica Elysium redefinește standardele de excelență în domeniul esteticii medicale și chirurgiei plastice. Având un portofoliu vast de servicii, ce include rinoplastia naturală ultrasonică, tratamente cu toxină botulinică, lifting chirurgical dar si non-invaziv, microneedling, dermatologie, dermatocosmetică, tratamente laser și multe altele, echipa Elysium se dedică în totalitate binelui fiecărui pacient.

Clinica noastră promovează o abordare integrată și personalizată, în care fiecare pacient se bucură de atenție deosebită, consiliere și tratamente adaptate nevoilor individuale. Suntem de părere că frumusețea nu înseamnă doar estetică, ci și confort, siguranță și încredere în sine.

Experiența și Excelența în Chirurgia Estetică

Dr. Ion Zegrea, un nume de referință în chirurgia estetică, efectuează intervențiile cu anestezie generală în cadrul Monza Metropolitan Hospital – o instituție cunoscută pentru echipamentul său medical avansat și pentru standardele internaționale de cazare. Echipa multidisciplinară și de renume asigură fiecarui pacient o îngrijire excepțională. Rezerva standard dispune de facilități premium, precum televizor cu ecran mare, aer condiționat, internet wireless și o baie echipată cu produse de lux Chopard Deluxe. Pentru cei care doresc o experiență și mai exclusivistă, oferim opțiunea unei rezerve VIP sau a unui apartament. Acestea oferă un spațiu generos, cu zone special amenajate pentru dormit, make-up și servit masa, și se mândresc cu o terasă frumos amenajată, perfectă pentru relaxare.

Angajamentul nostru

La Clinica Elysium, credem că fiecare pacient este unic și merită cele mai bune servicii. Prin urmare, ne angajăm să oferim tratamente de înaltă calitate, într-un cadru cald și primitor, unde tehnologia de ultimă oră se îmbină cu profesionalismul și dedicarea echipei noastre.

Vă așteptăm să descoperiți universul Elysium și să vă lăsați încântați de experiența noastră în chirurgie estetică și tratamente de înfrumusețare.

Echipa Elysium

În clinica noastră poți găsi o multitudine de proceduri chirurgicale și non-chirurgicale, efectuate de echipa formată din medici și specialiști tehnicieni cu pregătire și recunoaștere națională și internațională.

Supraspecializat în chirurgia estetică facială

Dermatologie și dermatoestetică

Chirurgie dermatologică și dermatoestetică

Mina

Tehnician Laser

Mimi

Asistentă

Adriana

Recepție

Geanina

Recepție

Nona

Infirmieră

+
Operații anuale
+
Ani experiență
+
Rinoplastii
+
Rinoplastii ultrasonice
"Dl. Dr. Zegrea și întreaga sa echipă sunt extrem de talentați. Toate serviciile, de la prima consultație la intervenție, sunt foarte profesionale și pline de empatie. Recomand cu toată încrederea pentru cei care doresc intervenții discrete, potrivite pentru fizionomie, din care vă recuperați rapid și ușor."
Ana Maita
"Servicii de calitate, personal foarte atent și bine pregătit, cea mai complexă consultație, explicații detaliate."
Juli Ette
"Elysium este o clinică de profesioniști! Nu am cuvinte să descriu profesionalismul întregii echipe, implicarea, devotamentul și atenția la toate detaliile. Recomand cu încredere!"
Simona Iancu
"Recomand cu toată încrederea! Servicii de calitate, profesionalism și rezultate peste așteptări! Mulțumesc Dlui. Zegrea pentru răbdarea și grijă acordată!"
Adela Simionescu

Dr. Ion Zegrea PhD FACS

Dr. Ion Zegrea se numără printre pionierii chirurgi din România care au adoptat utilizarea Piezotomului, realizând astfel prima sa Rinoplastie Ultrasonică în anul 2018.

De atunci, a exclusivat utilizarea acestei tehnici ultrasonice. În prezent, în anul 2023, Dr. Zegrea se bucură de cea mai vastă experiență în România în ceea ce privește Rinoplastia Ultrasonică, având în palmares peste 700 de astfel de intervenții realizate cu succes.

Call Now Button