Urmărește-ne:

Dermatologie

Dermatologie

Serviciile de dermatologie – Transformând sănătatea și frumusețea pielii dumneavoastră

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru și joacă un rol esențial în protejarea noastră împotriva factorilor externi. Îngrijirea adecvată a pielii nu se rezumă doar la un aspect estetic plăcut, ci are și un impact semnificativ asupra sănătății noastre generale. De aceea, serviciile de dermatologie sunt de o importanță crucială în menținerea sănătății pielii și în gestionarea afecțiunilor cutanate.

Consultațiile dermatologice sunt primul pas în abordarea oricăror probleme legate de piele. Un dermatolog este un medic specializat în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor pielii, părului și unghiilor. Fie că aveți o problemă specifică, cum ar fi acnee, eczeme, psoriazis sau căutați sfaturi pentru menținerea unei pielii sănătoase, un dermatolog vă poate ajuta prin evaluarea și diagnosticarea corectă a afecțiunii dumneavoastră.

La Clinica Elysium veti gasi un loc dedicat frumuseții și sănătății pielii dumneavoastră!

La Clinica Elysium, ne propunem să oferim fiecărui pacient o experiență de înaltă calitate, cu servicii personalizate și tratamente de ultimă generație. Indiferent dacă aveți nevoie de o consultație dermatologică de rutină, de un tratament cosmetic sau de gestionarea unei afecțiuni cutanate, suntem aici pentru a vă ajuta. Echipa noastră de specialiști vă va ghida pe tot parcursul procesului, asigurându-se că vă simțiți confortabil și înțelegeți fiecare pas al tratamentului.

Suntem nerăbdători să vă întâmpinăm la Clinica Elysium și să vă ajutăm să obțineți o piele sănătoasă, radiantă și plină de încredere. Programați o consultație astăzi și începeți călătoria spre frumusețe și sănătatea pielii dumneavoastră!

Tarife

Vezi tarifele practicate pentru serviciilor oferite de clinica noastră.

Consultație Dr. Anca Michelis 300 RON
Consultație Dr. Manuela Prună-Simtea 300 RON
Control dermatologic Dr. Anca Michelis/ Dr. Manuela Prună-Simtea 150 RON
Excizie leziune cutanata (nev, chist, lipom) - 1 leziune 500 RON
Dermatoscopie - 1 sedinta 350 RON
Avulsie unghiala 500 RON

Dr. Anca Michelis

Educația și formarea sa sunt impresionante și pun baze solide pentru calitățile medicale ale doamnei Doctor Anca Michelis. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea “Ovidius” din Constanța și a continuat cu un program de rezidențiat în dermato-venerologie la Spitalul clinic de dermato-venerologie “Prof. Dr. Scarlat Longhin” din București.

Dr. Manuela Prună-Simtea

Educația și formarea sa remarcabilă au constituit baze solide pentru cariera distinsă a dnei Doctor Manuela Prună-Simtea. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul prestigioasei Universități de Medicină și Farmacie din Craiova, urmând apoi rezidențiatul în dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologică și Alergologie și Imunologie Clinică, din cadrul renumitului Spital Universitar de Urgență “Elias” din București.

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button