Urmărește-ne:

Chirurgia Sânilor

Chirurgia Sânilor

Mamoplastia de augmentare mamară efectuată de un chirurg plastician este cel mai popular mod de a îmbunătățI forma șI mărimea sânilor.

Marirea sanilor cu implanturi

Augmentarea sânilor cu ajutorul unui implant mamar siliconic poate oferi unei femei o formă mai proporțională șI îI poate crește stima de sine.

Marirea sanilor cu implanturi de silicon (mamoplastia de augmentare) este o procedura chirurgicala ce are ca scop marirea volumului si imbunatatirea formei sanilor prin plasarea chirurgicala a unui implant siliconic in spatele sanului.
Efectul procedurii de augmentare mamara nu consta numai in imbunatatirea aspectului fizic, cat si in cresterea increderii in sine.

Ridicarea sanilor +/- Implanturi

Pierderea elasticitatii pielii, gravitatia, si alti factori, cum ar fi pierderea in greutate, sarcina si alaptarea in cele din urma afecteaza forma si fermitatea sanilor. Pacientele care sunt in general multumite cu dimensiunea sanilor lor pot recurge la mastopexie (mamoplastia de ascensionare) pentru a-I ridica si-I face mai fermi, avand ca rezultat o forma mai tinereasca a sanilor.

Ridicarea sanilor, denumita medical mastopexie sau mamoplastie de ascensionare, este procedura chirurgicala efectuata pentru a ridica şi remodela sanii. Prin procedura de mastopexie se poate, de asemenea, sa se reduca dimensiunea areolei (pielea mai inchisa la culoare din jurul mamelonului), iar sanii cazuţi vor capata o forma mai naturala prin ajustarea şi repoziţionarea ţesutului mamar intr-o poziţie adecvata pe piept.

Unele paciente pot fi nemultumite si pentru ca au pierdut o cantitate semnificativa din volumul sanilor de-a lungul timpului. In aceste cazuri, implanturile inserate concomitent cu mastopexia (mamoplastia de ascensionare) pot mari dimensiunea sanilor in acelasi timp in care forma si pozitia sanilor sunt imbunatatite.

Reducere mamara

Pacientele ce se adreseaza chirurgului plastician pentru o reducere mamara frecvent cauta alinarea simptomelor fizice provocate de greutatea excesiva a sanilor mari. Reducerea mamara poate rezolva aceste probleme, in acelasi timp, imbunatatind marimea si forma sanilor. Ca urmare a mamoplastiei de reducere, sanii dvs. Vor fi mai proportionali cu restul corpului, iar hainele se vor potrivi mai bine.

Durata operației

Augmentarea Mamara: 45-60 minute

Ridicare/Reducere: 2-3 ore

Mastopexia cu Implant: 3-3,5 ore

Anestezia

Generala

Tehnica

Augmentarea Mamara: Dual Plane

Ridicarea/Reducerea mamara: Mamoplastie cu cicatrice verticala si pedicul medio-lateral

Spitalizarea

O noapte de cazare in spital

Efecte secundare

Umflarea temporara a zonei operate, echimoze, si durere moderata

Riscuri chirurgicale

Durere, ruperea implantului, sangerare, infectie, tulburari ale sensibilitatii la nivelul areolei, deplasarea implantului – in cazul celor anatomice

Recuperarea

La 7-10 zile reintoarcerea la locul de munca

La 2-3 saptamani se pot relua activitatile mai intense

La 4-8 saptamani zona operata se dezumfla aproximativ 90%

Durata rezultatelor

Poate fi necesara dar nu obligatorie o reinterventie la 10 ani

Rezultate

Combinăm tehnologii și proceduri pentru a obține rezultate remarcabile și pe termen lung.

Video

Vezi suportul tehnologic pe care îl oferim și principiile care ne ghidează.

Întrebări frecvente

Vezi răspunsurile la cele mai comune întrebări pe care le primim.

+ - SUNT O BUNA CANDIDATA PENTRU MAMOPLASTIA DE AUGMENTARE?

AUGMENTAREA MAMARA: Cele mai bune candidate pentru marirea sanilor (augmentarea mamara) sunt acele femeile care cauta sa-si imbunatateasca felul in care arata si nu sa semene cu un anume model ideal.

 

RIDICARE/REDUCERE: Cele mai bune rezultate sunt obţinute de obicei la femeile cu sani mici şi cazuţi. Sanii de orice marime pot fi ridicaţi, dar rezultatele dureaza mai puţin in cazul sanilor mari. În aceste cazuri, Dr. Zegrea va poate recomanda in schimb o reducere mamara, prin care se indeparteaza ţesut adipos şi mamar. Daca va planificaţi sa ramaneţi gravida, atunci este mai indicat sa amanaţi intervenţia de ridicare a sanilor dupa perioada de alaptare. Sarcina probabil ca va va intinde pielea de pe sani şi va contracara efectele mamoplastiei de ascensionare. De asemenea, trebuie sa ii spuneţi Dr. Zegrea, daca aveţi de gand sa slabiţi de o maniera semnificativa, mai ales daca aţi observat ca sanii Dvs. se lasa sau devin mai mici odata cu pierderea in greutate. Dr. Zegrea va va recomanda sa va stabilizaţi greutatea inainte de a avea aceasta intervenţie chirurgicala.

 

RIDICARE CU IMPLANT: Este indicat sa aveţi o greutate stabila. În cazurile extreme de ptoza (lasarea in jos a sanilor) Dr. Zegrea va poate recomanda ca aceste proceduri sa fie realizate in etape din motive de siguranţa.

 

Consultaţia Dvs. cu Dr. Zegrea va stabili daca sunteţi o candidata potrivita. Daca sunteţi intr-o stare buna de sanatate fizica şi mentala, aveţi aşteptari realiste, nu aveţi nicio afecţiune a sanilor, atunci sunteţi o candidata potrivita pentru aceasta intervenţie. Va fi necesar sa efectuaţi o mamografie inainte de intervenţia chirurgicala.

 

Înainte de a va decide pentru o interventie chirurgicala, ganditi-va cu atentie la dorintele si asteptarile Dvs. si discutati-le cu Dr. Zegrea.

+ - LA CE AR TREBUI SA MA ASTEPT DE LA PRIMA CONSULTATIE?

În timpul acestei consultatii veti fi intrebata in legatura cu dimensiunea dorita a sanilor si este bine sa discutati cu Dr. Zegrea despre orice credeti ca este important in legatura cu aspectul sanilor dorit de Dvs. Aceasta il va ajuta pe Dr. Zegrea sa inteleaga ce asteptari aveti si daca acestea sunt realist posibile.

 

El va va examina sanii si va lua in considerare toti factorii, cum ar fi marimea si forma sanilor, calitatea pielii si pozitia areolelor si a mameloanelor. Daca sanii sunt lasati, atunci poate fi recomandata o ridicare a sanilor in combinatie cu augmentarea mamara. Este indicat sa aveţi o greutate stabila. În cazurile extreme de ptoza (lasarea in jos a sanilor) Dr. Zegrea va poate recomanda ca aceste proceduri sa fie realizate in etape din motive de siguranţa. Dr. Zegrea va va explica ce tehnica chirurgicala este cea mai potrivita pentru Dvs. in functie de starea sanilor si de tonusul pielii. La sfarsitul consultatiei, Dr. Zegrea va va face fotografiile pentru dosarul Dvs. medical si apoi puteti discuta despre costul interventiei chirurgicale si datele de programare.

 

Este necesar sa veniti la consultatie pregatita sa discutati despre antecedentele Dvs. medicale. Aceasta presupune sa puteti furniza informatii complete asupra problemelor Dvs. medicale, tratamentelor medicale efectuate, a interventiilor chirurgicale suferite in trecut-inclusiv biopsiile mamare, si a medicatiei actuale si a alergiilor. Veti fi intrebata daca aveti un istoric familial de cancer de san si despre rezultatul tuturor mamografiilor efectuate in trecut. Este foarte important pentru Dvs. sa furnizati informatii complete.

+ - CUM SE REALIZEAZA ACEASTA INTERVENTIE CHIRUGICALA?

Metoda de inserare si pozitionarea implantului vor depinde de anatomia Dvs., factorii individuali si de preferintele personale. Dr. Zegrea va decide impreuna cu Dvs. marimea si forma acestui implant mamar. Incizia poate fi realizata in santul inframamar. Toate eforturile vor fi facute pentru ca cicatricile ce rezulta in urma inciziilor sa fie cat mai discrete posibil.

 

AUGMENTAREA MAMARA: Prin accesul oferit de incizie, Dr. Zegrea va ridica tesutul mamar si pielea pentru a realiza un buzunar sub muschiul pectoral. În acest buzunar va fi inserat implantul siliconic. Durata operatiei este in mod obisnuit de 45-60 de minute.

 

RIDICARE/REDUCERE: Tehnicile chirurgicale pentru reducerea mamara variaza, dar procedura cea mai comuna implica o incizie in jurul areolei ce se extinde vertical in jos, sub areola, şi este insoţita sau nu de o de o incizie orizontala situata in şanţul inframamar, in funcţie de marimea sanilor. Pielea de pe ambele parţi ale sanului este adusa in jos şi in jurul areolei, pentru modelarea noului contur al sanului. Lipoaspiraţia poate fi, de asemenea, utilizata pentru a elimina grasimea din zona axilei.

 

În cele mai multe cazuri, mameloanele raman ataşate de ţesutul mamar şi implicit de vasele lor sangvine şi de nervi. Totuşi, in cazul sanilor foarte mari sau foarte cazuţi, este posibil ca mameloanele sa ramana fara vascularizatia suficienta si sa se necrozeze o parte a lor sau in totalitate. Aceasta va duce la pierderea sensibilitaţii la nivelul areolelor şi a mameloanelor şi la incapacitatea de a alapta. Durata operaţiei este in mod obişnuit de 2 ore.

 

RIDICARE CU IMPLANT: Prin accesul oferit de incizie, Dr. Zegrea va plasa implantul siliconic intr-un „buzunar” sub muşchiul pectoral. Odata ce noua forma a sanilor a fost stabilita, Dr. Zegrea va remodela ţesutul mamar de deasupra implantului siliconic. In cazul augmentarii cu implant din cauza presiunii exercitata de implanturi si de tensiunea provocata de taierea necesara a pielii si glandei pentru a ridica saniul, este posibil ca mameloanele sa ramana fara vascularizatia suficienta si sa se necrozeze o parte a lor sau in totalitate. Aceasta va duce la pierderea sensibilitaţii la nivelul areolelor şi a mameloanelor şi la incapacitatea de a alapta.Durata operaţiei este in mod obişnuit de 3 ore.

 

Inciziile vor fi inchise cu suture resorbabile, ce vor fi acoperite cu benzi elastice (steristrip) pentru un mai bun suport. La sfarşitul operaţiei sanii vor fi acoperiţi de o bustiera elastica pentru a ajuta procesul de vindecare.

+ - CE TREBUIE SA STIU DESPRE SIGURANTA IMPLANTURILOR SILICONICE?

Implanturile siliconice mamare nu sunt dispozitive medicale garantate pe viata si nu poate fi de asteptat sa dureze pentru totdeauna. În cazul putin probabil de rupere a unui implant, acesta isi poate schimba discret forma, iar gelul foarte coeziv din interiorul sau, ramane in interiorul implantului sau in interiorul capsulei pe care organismul o creaza in jurul implantului. Ruperea implantului poate surveni ca urmare a unui traumatism al toracelui sau spontan. Starea implantului poate fi evaluata printr-o ecografie sau prin rezonanta magnetica. O interventie chirurgicala este necesara pentru a inlocui implantul.

 

Implanturile mamare siliconice pe care le foloseste Dr. Zegrea, marca Mentor, prezinta o garantie oferita de producator, ce asigura costul implanturilor noi daca acestea se rup fara o cauza externa (lovitura, traumatism) sau daca dezvolta contractura capsulara. Costul operatiei in sine nu este acoperit de garantie.

 

Este teoretic posibil ca prezenta implantelor mamare sa intarzie sau sa afecteze detectarea timpurie a cancerului mamar. Conform studiilor efectuate pana in prezent, implanturile mamare nu cresc riscul aparitiei cancerului de san.

+ - CE SE INTAMPLA IN ZIUA OPERATIEI?

Interventia Dvs. chirurgicala de chirurgie a sanilor va fi efectuata intr-un spital privat de chirurgie plastica, sub anestezie generala, indusa de un medic specialist anestezist. Nu aveti voie sa mancati sau sa beti nimic cu 6 ore inaintea operatiei. Deoarece operatia va fi efectuata sub anestezie generala, va fi necesar sa ramaneti peste noapte in clinica. Operatia dureaza in general 45-60 de minute, in cazul augmentarii mamare si 2-3 ore in cazul ridicarii, reducerii sau ridicarii cu implant. Este de preferat sa aveti pe cineva care sa petreaca noaptea cu Dvs. acasa in primele zile dupa operatie.

 

În link-ul „Informatii pentru pacienti” veti gasi instructiunile necesare pentru pregatirea pre-operatorie. Daca sunteti fumatoare, va trebui sa renuntati la fumat cu minim 2 saptamani inainte de interventia chirurgicala. Aspirina si anumite medicamente anti-inflamatorii (precum Ibrupofenul-Nurofenul) pot provoca sangerari crescute, asa ca ar trebui sa evitati sa luati aceste medicamente pentru o perioada de timp inainte de interventia chirurgicala.

 

Un calmant oral va va fi administrat inaintea operatiei pentru confortul dvs. si pentru a va diminua anxietatea. Atunci cand interventia chirurgicala a luat sfarsit, veti fi dusa intr-o zona de recuperare, unde veti continua sa fiti monitorizata indeaproape intr-o atmosfera relaxata. Sanii Dvs. vor fi acoperiti de o bustiera.

+ - CE PRESUPUNE RECUPERAREA DUPA CHIRURGIA SANILOR?

Dupa operatie o sa va simtiti obosita si disconfortul va fi moderat spre sever in primele 2-3 zile, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stati in pat. Disconfortul si durerea pot fi controlate de medicamentele analgezice administrate si prescrise de Dr. Zegrea. De asemenea, va vor fi prescrise si antibiotice.

 

A 2-a zi dupa operatie, cand ajungeti acasa, puteti da jos bustiera pentru a face un dus. Nu trebuie sa dati jos Steri-strip-urile pentru ca stimuleaza formarea unor cicatrici cat mai discrete, iar ele vor fi scoase la 3 saptamani. Dr. Zegrea va va vedea la 3-6 zile dupa operatie. Adesea este posibil sa re-incepeti lucrul la 5-7 zile dupa operatie, in functie de specificul profesiei Dvs. si puteti incepe sa conduceti masina la 14 zile post-operator. Activitatile viguroase, si in special miscarile mainii trebuie evitate in primele 2-3 saptamani, precum si ridicatul oricaror greutati mai mari de 5 kg. Umflarea post operatorie a zonei operate va disparea in cea mai mare parte in prima luna.

 

Puteti incepe sa mergeti din a doua zi dupa operatie, iar plimbarile scurte sunt chiar indicate. Nu sunt indicate insa timp de 2 saptamani activitatile care va ridica pulsul peste 100 de batai pe minut, cum, de asemenea, nu sunt indicate in primele zile dupa operatie intalnirile mondene obositoare.

+ - CE AR TREBUI SA STIU DESPRE REZULTAT?

Aspectul final al chirurgiei sanilor se poate vedea la 8-10 luni dupa operatie. Rezultatele chirurgiei sanilor sunt de lunga durata. Totusi, gravitatia si procesul normal de imbatranire afecteaza forma si marimea sanilor practic tuturor femeilor. În cazul in care, dupa o anumita perioada de ani, nu mai sunteti multumita de aspectul sanilor Dvs., puteti alege sa schimbati implanturile sau sa va supuneti unei operatii de mastopexie (ridicare mamara) pentru a restaura conturul mai tineresc al sanilor. Sarcina si alaptarea pot altera marimea si forma sanilor intr-un mod imprevizibil si pot afecta rezultatul pe termen lung al augmentarii mamare. De asemenea, oscilatiile mari in greutate si menopauza pot afecta aspectul sanilor cu sau fara implanturi.

 

De fiecare data cand se intervine chirurgical asupra corpului Dvs. va rezulta o cicatrice. Cu toate ca aceasta se va cicatriza foarte bine, ea va ramane intotdeauna prezenta. Cicatricea rezultata ca urmare a mamoplastiei de reducere va fi localizata in jurul areolei şi de aici coboara vertical pe axul median al sanului pana in şanţul inframamar, unde se poate continua cu o porţiune orizontala. În aproximativ 6-12 luni cicatricea se va maturiza complet şi işi va schimba culoarea din roz/roşiatic intr-o nuanţa decolorata a pielii. Este normal ca la aproximativ 30% dintre paciente sa fie necesar a fi efectuate mici retuşuri la nivelul pielii, la aproximativ 6 luni dupa operaţie.

 

Dr. Zegrea va va recomanda sa efectuati o mamograma de referinta inainte de operatie si una la cateva luni dupa interventia chirurgicala. Aceste examinari vor ajuta la detectarea oricaror viitoare schimbari in tesutul mamar. Dupa interventia de mamoplastie de augmentare, veti putea in continuare fara nicio problema sa va auto-examinati sanii.

+ - CATE VIZITE TREBUIE SA FAC DUPA OPERATIE?

Prima vizita va avea loc la 3-6 zile dupa operatie, iar a doua la 3 saptamani. În timpul vizitelor postoperatorii, dr. Zegrea va discuta cu Dvs. despre ce aveti de facut in continuare, precum si despre orice alte probleme ati putea avea. Dupa aceste prime doua vizite, veti mai reveni la control la 3-4 luni si un an. Daca aveti intrebari sau va preocupa ceva in decursul perioadei de recuperare, sau aveti nevoie de informatii suplimentare si mai tarziu, puteti oricand sa-l contactati pe Dr. Zegrea.

+ - „SILICOANELE” SUNT GARANTATE PE VIATA?

Implanturile mamare sau “silicoane”, cum le spune toata lumea, nu sunt produse medicale garantate „pe viata”, cum de fapt niciun implant siliconic nu este garantat pe viata. Ce garanteaza de fapt producatorii de implanturi siliconice folosite pentru augmentarea mamara este inlocuirea gratuita a implantului in cazul rupturii acestuia.

 

Acesta este link-ul catre site-ul importatorului de implanturi Mentor si pozitia lor vis-a-vis de aceasta chestiune:

 

http://www.proteze-mamare.ro/proteze_mamare/informatii/lifetime_replacement_policy/

 

De asemenea, aveti si link-ul catre cea mai corecta sursa de informare de pe net in privinta implanturile mamare:

 

http://www.breastimplantsafety.org/index.php

+ - IMPLANTURILE MAMARE TREBUIE SCHIMBATE OBLIGATORIU LA 10 ANI?

Schimbarea implanturilor mamare de silicon la 10 ani nu este obligatorie, dar conform statisticilor din lumea intreaga din ultimii 40 de ani, cele mai multe femei le schimba la circa 10 ani. Fiecare organism este diferit si reactioneaza diferit la trecerea timpului si la inaintarea in varsta si la prezenta unui corp strain in organism.

 

Într-o majoritate covarsitoare, implanturile mamare sunt schimbate din cauza modificarilor organismului: lasarea sanilor sau intinderea pielii de pe sani in urma procesului normal de imbatranire, sau a fluctuatiilor in greutate, sau a sarcinilor, sau din cauza formarii unei capsule constrictive in jurul implantului, si nu din cauza ca implantul in sine s-a “stricat” sau “defectat”. Oricum, statistic cu cat implanturile mamare stau mai mult timp in organism cu atat este mai mare probabilitatea de a fi necesar a fi scoase si inlocuite si eventual schimbat planul de insertie, sau schimbat volumul implantului, sau efectuata o alta procedura auxiliara.

+ - CE ESTE LIMFOMUL ANAPLAZIC CU CELULE MARI ASOCIAT CU IMPLANTUL MAMAR?

– BIA-ALCL este o forma rara de cancer

– De obicei implica o “umflare” a sanilor la o perioada de 3 la 14 ani dupa implantare, datorita unei acumulari de lichid in jurul protezei (serom) ce deformeaza forma sanului. O lama fina de lichid in jurul protezei este normala si nu prezinta riscuri.

– Rar, BIA-ALCL poate determina o formatiune tumorala (nodul) in capsula implantului mamar sau in axila

– Daca observati astfel de simptome – umflatura sau formatiuni – sau alt tip de ingrijorare trebuie sa va adresati unui medic specialist in Chirurgia Plastica

– Marea majoritate a cazurilor de BIA-ALCL se trateaza prin indepartarea implantelor si a capsulei din jurul acestora.

+ - AR TREBUI INLATURARE IMPLANTURILE?

– Pentru ca BIA-ALCL este o boala rare, expertii in domeniu nu recomanda inlaturarea implantelor la femeile care nu au probleme medicale

– Daca totusi sunteti ingrijorata, discutati optiunile cu medicul dumneavoastra

+ - CUM SE PUNE DIAGNOSTICUL DE BIA-ALCL?

– Daca dezvoltati o umflare a sanilor, medicul dumneavoastra va trimite sa efectuati o ecografie de san sa vada daca aceasta este cauzata de acumularea de lichid. Daca exista lichid in jurul protezei acesta va fi punctionat si trimis la laborator pentru analize. Marea majoritate a lichidelor testate nu sunt BIA-ALCL, dar diagnosticul de siguranta va fi pus in urma rezultatelor de laborator.

– Mamografiile nu sunt de ajutor in acest diagnostic

– Alte investigatii ca Computer Tomograf, Rezonanta Magnetica sau PET CT se efectueaza numai daca laboratorul confirma existenta BIA-ALCL sau in cazul in care medicul dumneavoastra sau medicul imagist cer acest lucru expres.

+ - AR TREBUI FEMEILE CU IMPLANTURI MAMARE SA EFECTUEZE UN SCREENING?

– Pe baza informatilor actuale, un studiu de screening pentru toate pacientele cu implant mamar, nu este necesar

– Daca vedeti o modificare a formei sanului sau o intarire a acestora, trebuie sa cereti o parere medicala imediat

– Cu toate ca nu prezentati nici o modificare la nivelul sanilor, trebuie sa efectuati o ecografie anuala la nivelul sanilor, iar medicul imagist va indica conduita pe care trebuie sa o urmati in cazul in care descopera un grad de risc medical.

+ - SUNT FEMEI CU UN RISC CRESCUT DE A DEZVOLTA BIA-ALCL?

– BIA-ALCL poate aparea si la pacientele care au facut aceasta optiune in scop cosmetic cit si la cele care au optat pentru o reconstructie mamara in urma unui cancer de san

– Poate aparea si la implantele umplute cu silicon cit si la cele umplute cu solutie salina

– Nu au fost raportate cazuri la femei ce au implante netexturate (Mentor, Allergan, Eurosilicon, Nagor, Silimed) sau la cele cu textura nanotechnology (MOTIVA)

– Toate cazurile raportate au fost la implante mamare texturizate (Micro si Macro) precum si la implante cu Micropolyurethan

– Nu este posibil sa determinam care din pacientele cu implante texturizate Micro sau Macro texturizate ori cu Polyurethan o sa dezvolte BIA-ALCL

+ - CARE E PROGNOSTICUL IN CAZUL DIAGNOSTICULUI DE BIA-ALCL?

– Marea majoritate a cazurilor se trateaza prin inlaturarea implantului si a capsulei din jurul acestuia. Medicul chirurg va efectua aceasta operatie bilateral, chiar daca diagnosticul este confirmat decat la un san. Acest lucru este indicat pentru ca exista un risc mic, dar posibil, de a dezvolta BIA-ALCL si la sanul contralateral

– Cateodata exista si o formatiune tumorala (nu numai lichid). In cazul in care formatiunea este in afara capsulei sau in axila, se recomanda efectuarea unor sedinte de chimioterapie la indicatia medicului oncolog

– La nivel mondial au murit 9 paciente din 258 de cazuri identificate

– Tratamentul BIA-ALCL, este un tratament multidisciplinar, ce necesita implicarea chirurgului plastician, imagistului, anatomo-patolog, hematolog si oncolog pentru un tratament complex in vederea unui rezultat favorabil.

Tarife

Vezi tarifele practicate pentru serviciilor oferite de clinica noastră.

Implanturi mamare 5500 €
Schimbare implanturi mamare DE LA 5500 €
Reducere mamară / Mastopexie (ascensionare mamara) 5000 €
Gigantomastie 6500 €
Reducere mamară/ Mastopexie (ascensionare mamara) cu implanturi mamare 7000 €
Reducere mamară/ Mastopexie (ascensionare mamara) cu schimbare implanturi DE LA 7000 €

Dr. Ion Zegrea PhD FACS

Dr. Ion Zegrea se numără printre pionierii chirurgi din România care au adoptat utilizarea Piezotomului, realizând astfel prima sa Rinoplastie Ultrasonică în anul 2018.

De atunci, a exclusivat utilizarea acestei tehnici ultrasonice. În prezent, în anul 2023, Dr. Zegrea se bucură de cea mai vastă experiență în România în ceea ce privește Rinoplastia Ultrasonică, având în palmares peste 700 de astfel de intervenții realizate cu succes.

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button