Urmărește-ne:

Laser Fotona

Laser Fotona

Cu lungimi de undă complementare și tehnologia VSP patentată, laserul Fotona Dynams oferă cea mai extinsă gamă de tratamente estetice și dermatologice.

Tehnologie de vârf

Fotona este recunoscută ca un lider global în tehnologiile laser Er:YAG și Q-switched și oferă cele mai performante sisteme laser din industrie. Cu peste 50 de ani de experiență în tehnologia cu laser, linia de sisteme laser estetice Fotona aduce inovație și performanță la noi niveluri. Prin abordarea lor bazată pe știință și colaborarea strânsă cu universități de top și centre de cercetare medicală, Fotona a pionierat tehnologii avansate de puls, cum ar fi ASP (Adaptive Structured Pulse), care permit livrarea optimă a energiei pentru fiecare aplicație estetică, obținând rezultate superioare fără efecte secundare.

Sistemele lor laser sunt recunoscute pentru performanță și pentru capacitatea de a oferi soluții avansate în domeniul esteticii medicale. Fotona continuă să inoveze și să dezvolte tehnologii de vârf pentru a satisface nevoile în continuă schimbare ale profesioniștilor din domeniul estetic, precum și ale pacienților care caută tratamente eficiente și sigure pentru îmbunătățirea aspectului lor.

Cu un accent pe cercetare și dezvoltare, Fotona rămâne un lider în industria tehnologiilor cu laser și joacă un rol important în îmbunătățirea calității serviciilor medicale estetice.

Lungimea de undă Fotona Nd: YAG este eficientă pentru atingerea celor mai adânci straturi ale pielii, în timp ce lungimea de undă Er: YAG este ideală pentru îndepărtarea imperfecțiunilor de la suprafață, pentru rezultate vizibile, de lungă durată. Noul laser al clinicii Elysium, Fotona SP Dynamis, stabilește astfel cel mai înalt standard în tratamente pentru o varietate de probleme estetice, dermatologice și de sănătate.

Scanerele de ultimă generație ale laserului Fotona permit utilizarea acestuia pe toate zonele corpului, în timp ce tehnologia avansată a sistemului său oferă rezultate mai eficiente, mai durabile și mai vizibile decât alte aparate similare.

Beneficii

• Un spectru larg de tratamente estetice și dermatologie
• Tratamente minim-invazive
• Timp redus de recuperare
• Eficiență superioară datorită sistemul avansat, care permite durate mai mari ale impulsurilor și energie mai ridicată
• Siguranță de neegalat în timpul tratamentelor, pentru toate tipurile de piele
• Tratamente de înaltă precizie
• Rezultate vizibile rapid, de lungă durată

Durata procedurii

30-60 de minute (în funcţie de zona tratată)

Anestezia

Nu este necesară

Spitalizarea

Nu este necesara

Efecte secundare

Disconfort temporar, mici echimoze, durere minora

Riscuri chirurgicale

Posibilă înroșire a zonei tratate

Recuperarea

Timp de 2-3 zile pielea tratată poate fi roz-roşiatică

Durata rezultatelor

1-5 ședințe pot fi necesare pentru un rezultat optim

Rezultate

Combinăm tehnologii și proceduri pentru a obține rezultate remarcabile și pe termen lung.

Tratamente

La Clinica Elysium îți oferim o gamă largă de tratamente profesionale.

Tratamentul non-invaziv al sforăitului nocturn și al apneei

• Tratament neinvaziv
• Crește calitatea somnului
• Tratament rapid și ușor
• Reduceți efectele sforăitului și apneei asupra sănătății și calității vieții
• Tratament sigur

În acest tratament revoluționar, energia laserului este utilizată pentru încălzirea țesuturilor căilor respiratorii, provocând un efect de strângere care ajută menținerea căilor respiratorii deschise.

Protocolul de tratament NightLase ™ cuprinde în medie trei tratamente scurte distanțate pe două luni. Fiecare tratament durează câteva minute și nu necesită anestezie. Procedeul este confortabil și vă puteți relua rutina zilnică imediat după aceea, iar rezultatele sunt adesea observate după prima sesiune. În practică, rezultatul final al tratamentului durează până la un an. Când pacienții sau cei dragi observă că efectele se diminuează, se poate efectua o altă rundă de tratament.

Ce cauzează sforăitul?

Sforăitul apare atunci când aerul nu se poate mișca liber prin nas și gură în timpul somnului. Acest lucru se datorează îngustării căilor respiratorii, care face ca țesuturile să vibreze și să emită un sunet audibil. În cazuri extreme, căile respiratorii pot fi blocate, afecțiune cunoscută sub numele de apnee obstructivă în somn. Mulți factori pot contribui la sforăit, cum ar fi vârsta, problemele nazale și sinusale, supraponderalitatea, alcoolul, fumatul, medicamentele și postura de somn.

Care este impactul sforăitului?

Privarea de somn ca urmare a sforăitului are un impact negativ asupra sănătății și calității vieții. Cei care sforăie pot experimenta oboseală, dureri de cap dimineața, iritabilitate, gură uscată și dificultăți de relaționare. Studiile au arătat, de asemenea, o legătură între sforăit și un risc crescut de atac de cord și accident vascular cerebral. Aparatele dentare realizate special pot fi eficiente, dar se bazează pe folosirea zilnică. Sistemele de presiune pozitivă continuă a căilor respiratorii (CPAP) sunt adesea folosite pentru a ajuta la controlul apneei de somn și a sforăiturilor asociate acesteia, însă aceste dispozitive pot fi foarte incomode. Există opțiuni chirurgicale disponibile pentru corectarea sforăitului, care implică de obicei îndepărtarea țesutului din uvula și faringe, dar aceste intervenții chirurgicale sunt invazive și pot duce la o perioadă lungă de recuperare după tratament.

O soluție rapidă pentru piele curată, sănătoasă la orice vârstă

• Tratament sigur și eficient
• Fără medicamente
• Îmbunătățește textura și tonul pielii
• Potrivit pentru toate tipurile de ten
• Potrivit atât pentru zone mari ale corpului, cât și mai mici
• Rapid și blând cu pielea

Protocolul de tratare a acneei cu laser Fotona oferă rezultate reale, vizibile. Lumina laser Nd: YAG controlată precis pătrunde în siguranță în piele pentru a viza eficient glandele sebacee hiperactive și pentru a reduce riscul de a dezvolta noi inflamații acneice.

Pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor acneice, laserul Fotona oferă un tratament complementar bazat pe o procedură precisă și blândă de refacere a pielii, în care un fascicul laser Er: YAG este absorbit de micro-straturile superioare ale pielii pentru a vaporiza țesutul cicatrizat și a stimula producția de colagen nou în derm.

Pentru acneea ușoară până la moderată, un singur tratament este suficient pentru rezultate vizibile până la trei luni sau chiar mai mult. Pentru acneea severă sunt necesare tratamente mai frecvente, o îmbunătățire continuă observându-se în următoarele câteva luni.

Pentru a trata cicatricile acneei, laserul este utilizat pentru îndepărtarea straturilor de piele subțiri. Spre deosebire de peeling-urile chimice și dermabraziunea, laserul permite medicului să controleze cu precizie adâncimea la care pielea este îndepărtată și poate face astfel tratamentul mai blând sau mai agresiv. Laserul vaporizează ușor suprafața cicatricii acneei, în câteva zile formându-se în locul său o piele tânără și cu aspect sănătos.

Procedură revoluționară non-chirurgicală de lifting facial cu rezultate naturale

• Efect de volumizare și tonifiere, ”tightening”, fără a fi nevoie de injecții cu fillere sau toxină botulinică
• Un tratament complet de lifting, din interior spre exterior
• Întinerire imediată, tonifiere și strălucire
• Aspect vizibil îmbunătățit al pielii
• Timp de recuperare redus
• Fără intervenție chirurgicală, ace sau anestezie

Fotona4D® este un complex de tratamente laser sinergice, neinvazive, lucrând atât în exterior la nivel facial, cât și interioarul cavității bucuale, permițând astfel contracția completă a colagenului pentru un efect de „tightening” persistent, și pentru volumizare fără intervenții injectabile. Cu două lungimi de undă laser (Er: YAG și Nd: YAG) și 4 moduri de tratament, procedura de anti-îmbătrânire este abordată la 4 niveluri diferite, lucrând la structuri conjunctive mai profunde, mediale și superficiale ale pielii, vizând în acelaș timp imperfecțiunile acesteia.

Pasul 1 – SmoothLiftin™ Un tratament intraoral blând care stimulează contracția colagenului, rezultând în ”strângerea” și tonifierea țesutului.

Pasul 2 – FRAC® Tratamentul imperfecțiunilor specifice, mai profunde, pentru a completa efectul tratamentului intraoral, precum și pentru a redobândi o textură a pielii întinerită.

Pasul 3 – PIANO® Încălzirea rapidă, în siguranță a țesutului din exterior, cu livrare de energie adânc în țesuturi, pentru un efect sinergic de tonifiere.

Pasult 4 – SupErficial™ Un peeling ușor care îmbunătățește aspectul pielli, reduce imperfecțiunile și redă tenului luminozitatea.

Cât timp va dura pentru a vedea rezultatele?

Rezultatele vor varia în funcție de caracteristici individuale, dar majoritatea pacienților văd unele rezultate imediat, cu rezultatul complet vizibil treptat pe o perioadă de timp de 2-3 luni. Dacă alegeți un tratament mai agresiv, este posibil să experimentați pentru o zi sau două roșeață localizată în zona de tratament.

Cum se simte procedura?

Fiecare persoană este diferită, dar, de obicei, există o senzație de încălzire treptată și, după câteva minute, este posibil să experimentați o senzație de cald în zona de tratament, care se disipează rapid.

Procedura necesită perioadă de recuperare?

Nu, tratamentul este non-chirurgical și neinvaziv, permițând pacienților să se reîntoarcă la activitățile zilnice după.

Rejuvenare Facială Non-invazivă pentru Bărbați

Fotona4D®Men reprezintă o formă inovatoare de refacere și rejuvenare a pielii cu laser, adaptată în mod specific pentru pielea masculină.

Cu Fotona4D®Men, lungimile de undă complementare ale laserului Er:YAG și Nd:YAG de la Fotona sunt aplicate sinergic într-un procedeu de rejuvenare în 4 pași folosind 3 moduri proprietare diferite (SMOOTH®, PIANO® și SupErficial™) pentru a îmbunătăți nu doar suprafața, ci și structurile medii și adânci ale pielii masculine într-un mod rapid, sigur și precis. Rezultatul este o prospețime și fermitate imediată, cu o piele mai strălucitoare, care arată natural, tânără și sănătoasă.

Avantajele Fotona4D®Men

• setări de protocol adaptate în mod specific pentru bărbați
• prospețime și fermitate imediată
• o piele mai tânără și sănătoasă
• rezultate naturale
• non-invaziv
• fără timp de recuperare

Acum, mai mult ca oricând, bărbații sunt dispuși să-și îmbunătățească aspectul cu tratamente de rejuvenare care îi ajută să-și mențină un aspect tânăr, proaspăt și sănătos. Deoarece pielea masculină este în mod tipic mai groasă decât cea a femeilor (cu pori mai mari, mai mult păr și mai puțină grăsime subcutanată), cei patru pași ai protocolului în tratamentul Fotona4D®Men au fost optimizați cu parametri laser dovediți științific pentru obținerea de rezultate superioare în pielea masculină.

Cu Fotona4D®Men, nu este necesară intervenția chirurgicală, filler-urile sau toxinele. Nu este necesar timp de recuperare, iar rezultatele sunt imediate și de lungă durată. Mai mult, deoarece nu există niciun risc de hiperpigmentare, procedura poate fi efectuată pe tot parcursul anului.

Scar Revision este o procedură ideală pentru tratamentul eficient al unei game largi de țesuturi cicatriceale.

Natura minim invazivă a tratamentelor de revizuire a cicatricilor cu laser face ca procedura să fie bine tolerată de pacienți.

Refacerea pielii cu Er:YAG este folosită pentru ablația delicată a țesutului cicatriceal și activarea colagenului. În special, cicatricile de acnee răspund bine la tratamentele cu Er:YAG. Pentru cicatricile hipertrofice, cercetarea clinică efectuată cu lungimea de undă Nd:YAG arată o îmbunătățire suplimentară în aspectul estetic și calitatea generală a țesutului cicatriceal, inclusiv eritemul, volumul și flexibilitatea.

Restructurare și întinerire profundă și de durată a pielii

• Stimulează procesul natural de întinerire a corpului
• De la retușuri ușoare la peeling-uri adânci, care ”șterg anii”
• Timp minim de recuperare
• Rezultate naturale
• Tehnologie scaner pentru refacerea suprafețelor mai mari
• Tratament rapid și eficient
• Procedură sigură și prietenoasă cu pacientul

Dezvoltările recente în tehnologia laser oferite de Fotona creează o metodă mai durabilă și dovedită științific de a restabili frumusețea naturală a pielii. Spre deosebire de tratamentele tradiționale, precum dermabraziunea și peeling-urile chimice, caracteristicile unice ale laserului Fotona permit un control mai precis și mai sigur asupra procesului de tratament de restructurare a suprafeței pielii. Tratamentul vizează ridurile, petele solare, liniile fine și ridurile.

Tratamentele de reîmprospătare și întinerire a pielii pot fi efectuate fie în moduri ablative cu laser-ul Er: YAG, fie non-ablativ cu laser-ul Nd: YAG, în funcție de rezultatul estetic particular pe dorim să îl obținem. În plus, tratamentele ablative și non-ablative pot fi, de asemenea, combinate într-un tratament anti-îmbătrânire cuprinzător, precum sistemul TwinLight ™, Fotona Fractional Rejuvenationn.

Cu ajutorul protocolului TwinLight® Fractional Rejuvenation de la Fotona, lumina laser vizează precis imperfecțiunile pielii, lăsând neatinsă pielea sănătoasă din jur. Căldura din energia laser stimulează, de asemenea, producția de colagen nou în derm, iar pielea netratată din jur ajută la accelerarea procesului de întinerire, în mod natural.

Medicul din echipa Elysium vă va recomanda tratamentul potrivit problemelor tenului dvs, rezultatelor dorite și a timpului de recuperare pe care vi-l puteți aloca. Majoritatea pacienților se pot întoarce imediat la activitățile și rutinele zilnice normale, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la reprogramarea agendelor sociale. Medicul dvs. vă va recomanda frecvența realizării tratamentelor, precum și produse care susțin menținerea pe termen lung a rezultatelor.

O soluție simplă și eficientă în 3 pași:

TwinLight® Fractional Rejuvenation este o procedură simplă în 3 pași, optimizată pentru a îmbunătăți în mod semnificativ netezimea pielii și a-i oferi un aspect mai proaspăt și mai sănătos.

Pasul 1 – Pregătirea: un fascicul Nd: YAG este trecut de două ori de-a lungul suprafeței pielii. Prima trecere oferă un stimul scurt, a doua trecere pătrunde în țesut, provocând încălzirea FRAC3® profundă și pregătind pielea pentru o terapie eficientă de tratament fracționat.

Pasul 2 – Terapie fracționată: Țesuturile „vechi”, ”uzate” sunt eliminată de un laser fracțional Er: YAG. Canalele micro-ablate precise vor fi înlocuite cu țesut nou, sănătos pe măsură ce se formează celule noi.

Pasul 3 – Peeling: Pielea este ablată cu o rază Er: YAG, care termină tratamentul și elimină imperfecțiunile de la nivel superficial.

Utilizarea luminii fracționate pentru întinerirea pielii poate produce un efect perfect adaptat nevoilor pielii, oferind un grad de control și eficacitate care permite sculptarea foarte precisă a acesteia. Tratamentele pot varia de la retușuri ușoare până la remodelarea profundă a colagenului, fiind ideale pentru pacienții care doresc efecte de întinerire drastică, dar nu vor să opteze pentru alternative chirurgicale sau chimice agresive. Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile și tonurile de piele, cu timp minim recuperare post-tratament.

Sigur, Eficient și Minim Invaziv

Laserii Nd:YAG cu impuls lung oferă soluția perfectă pentru tratamentul leziunilor vasculare, pătrunzând la o adâncime de 5-6 mm în piele și permițând astfel tratamente extrem de eficiente. Cercetările independente arată că peste 75% dintre pacienții cu hemangioame profunde tratați cu laserii Nd:YAG observă o regresie reală a leziunii.

Fotona oferă o gamă de sisteme cu Nd:YAG cu impuls lung, cum ar fi XP Dynamis, care sunt perfecte pentru tratamentul leziunilor vasculare precum și a leziunilor pigmentate.

Capacitatea laserului de a viza selectiv și eficient structurile vasculare din piele asigură ca țesuturile înconjurătoare să rămână neafectate.

Un tratament non-ablativ pentru întinerirea regiunii perioculare

• Stimulează remodelarea colagenului și inițiază neocolageneza
• Timp de recuperare minim sau fără timp de recuperare
• Tratament delicat, rapid și neinvaziv
• Tratament sigur și precis

Fotona SMOOTH® Er: YAG reduce ridurile din jurul ochilor printr-o abordare neinvazivă. Modul Er: YAG SMOOTH® non-ablativ al laserului este aplicat pentru a stimula remodelarea și contracția colagenului. Astfel, întreaga regiune perioculară este acoperită, incluzând regiunile de deasupra, de dedesubtul ochilor și zonele laterale.

SmoothEye™ este un nou tratament non-ablativ pentru întinerarirea regiunii perioculare și reducerea aspectului ridurilor periorbitale. SmoothEye™ tonifică în mod semnificativ pielea slăbită și îmbătrânită a pleoapelor și a regiunii perioculare, cu un timp de recuparea redus (în unele cazuri fără necesitatea acestuia) și confort maxim al pacientului, devenind o procedură cosmetică neinvazivă extrem de căutată.

După câteva ședințe de tratament, rezultatul este o creștere a elasticității pielii, structura generală și volumul zonei fiind îmbunătățite semnificativ, precum și reducerea vizibilă a ridurilor.

HAIRestart® este o metodă inovatoare de stimulare a creșterii părului dezvoltată de Fotona

Această soluție reprezintă o modalitate eficientă de tratare a tulburărilor de cădere a părului. Ea se concentrează pe stimularea foliculilor de păr inactivi pentru a promova creșterea părului.

Cu ajutorul modalității Fotona SMOOTH®, HaiRestart® permite tratamente care asigură o livrare extrem de controlată a energiei și oferă cea mai bună confortabilitate pentru pacient. Prin intermediul HaiRestart®, practicienii pot livra în mod eficient și în siguranță profile de temperatură unice către scalp, rezultând într-o regenerare crescută a țesutului și promovarea creșterii de noi foliculi.

Principalele avantaje

• Prevenirea căderii ulterioare a părului
• Creșterea densității și grosimii părului
• Promovarea creșterii de noi foliculi
• Fără medicamente
• Fără perioadă de recuperare

Cum funcționează?

Metoda acțiunii se bazează pe impulsurile patentate Fotona SMOOTH® care livrează ușor lumină laser către țesut, declanșând scalpul într-un mod sigur și controlat. Fotona SMOOTH® operează la lungimea de undă optimă a laserului Er:YAG în infraroșu (2.94 μm) care coincizează cu absorbția maximă în piele.

Caracteristica patentată unică a Fotona SMOOTH® este capacitatea de a acționa într-un mod non-ablativ, producând impulsuri termice ușor reglate. Acest lucru asigură că lumina laser este livrată cu blândețe și eficiență țesutului, încălzind scalpul într-un mod pulsat în condiții de siguranță și control. Efectul general este încălzirea ușoară a pielii și producerea de factori de creștere, fără a afecta semnificativ epiderma.

Rezultate semnificative și pacienți foarte mulțumiți

Mai multe studii clinice ale HaiRestart® au demonstrat o eficacitate ridicată și absența efectelor adverse. S-a raportat o îmbunătățire semnificativă a creșterii părului, împreună cu o creștere a densității părului și stabilizarea căderii părului, indiferent de gradul alopeciei androgenice, vârsta pacientului sau durata alopeciei androgenice.

Rezultatele evaluării la pacienți într-un studiu (Day D. et al., 2021) au indicat o îmbunătățire a calității părului la 93% dintre pacienți, fără a fi corelată cu vârsta sau gradul de alopecie androgenică. În alte studii (Dekeyser B., 2019 și Mercik G. et al., 2021), pacienții au raportat, de asemenea, feedback subiectiv, descriind un scalp mai elastic și mai puțin uscat, și un păr mai gros, mai rezistent, mai sănătos și mai dens decât anterior.

VectorLift® este o soluție inovatoare pentru ridicarea non-invazivă a sprâncenelor și rejuvenarea pleoapelor superioare.

Acest protocol unic în 3 pași oferă o îmbunătățire a esteticii perioculare și a sprâncenelor prin ridicarea cozii sprâncenelor și strângerea pleoapelor superioare. VectorLift® asigură echilibrul optim între strângerea imediată a țesutului (contracție superficială), formarea de colagen nou (rejuvenare pe termen lung) și utilizarea unor fluente confortabile pentru pacient, fără a crea efecte secundare nedorite. Acest protocol este confortabil și non-agresiv, permițând pacienților să revină imediat la rutinele lor obișnuite.

Cum funcționează tratamentul VectorLift®

VectorLift® este un procedeu în 3 pași care extinde zona totală de tratament pentru a maximiza vectorii de ridicare prin combinarea ridicării sprâncenelor din zona frunții, strângerii pleoapelor și strângerii scalpului.

Adâncimea de penetrație cu VectorLift® este deosebit de favorabilă pentru tratamentele faciale, deoarece păstrează grăsimea subcutanată, care este vitală pentru integritatea facială. Utilizarea de fluente scăzute și un protocol de hiperalimentare produce o creștere mai profundă a colagenului pentru o strângere îmbunătățită, oferind în același timp o experiență confortabilă pentru pacient prin livrarea unei creșteri treptate a căldurii.

Tarife

Vezi tarifele practicate pentru serviciilor oferite de clinica noastră.

PROMOȚIE

10% OFF la achiziționarea pachetului de 4 ședințe FOTONA 4D

10% OFF la achiziționarea pachetului de 4 ședințe FOTONA 3D

Fotona 4D - 1 sedinta 400 €
Fotona 4D - pachet 4 sedințe 1300 €
Fotona 3D - 1 sedință 300 €
Fotona 3D - pachet 4 ședințe 1050 €
Leziuni vasculare (hemangioame, venectazii, vase dilatate sparte etc.) - Sedinta - max 30 min 125 €
Leziuni vasculare (hemangioame, venectazii, vase dilatate sparte etc.) - Sedinta - max 1 ora 225 €
Ablatie leziuni tegumentare (angioame, angiocheratoame, condiloame, keratoze seboreice și actinice, lentigines, papiloame, veruci, siringoame) - max 5 leziuni 70 €
Ablatie leziuni tegumentare (angioame, angiocheratoame, condiloame, keratoze seboreice și actinice, lentigines, papiloame, veruci, siringoame) - peste 5 leziuni 150 €
Xantelasma - 1 leziune 100 €
Ablatie laser nev - 1 leziune 70 €
Reîntinerire cutanată facială cu laser fractional (riduri fine, pori dilatati, imperfectiuni) - 1 sedinta 150 €
Reîntinerire cutanată faciala cu laser fractional (periocular sau peribucal) - 1 sedinta 150 €
Tratament laser acnee (acnee active, cicatrice postacneice) - 1 sedinta DE LA 150 € - 250 €
Tratament laser rozacee (eritem difuz, telangiectazii/cuperoza, papule) - 1 sedinta 125 €
Cicatrici / vergeturi - sedinta maxim 30 min 150 €
Cicatrici / vergeturi - sedinta maxim o ora 250 €
Peeling laser fata - 1 sedinta 200 €
NightLase® (tratament laser pentru sforait) 250 €

Dr. Anca Michelis

Educația și formarea sa sunt impresionante și pun baze solide pentru calitățile medicale ale doamnei Doctor Anca Michelis. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea “Ovidius” din Constanța și a continuat cu un program de rezidențiat în dermato-venerologie la Spitalul clinic de dermato-venerologie “Prof. Dr. Scarlat Longhin” din București.

Dr. Manuela Prună-Simtea

Educația și formarea sa remarcabilă au constituit baze solide pentru cariera distinsă a dnei Doctor Manuela Prună-Simtea. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul prestigioasei Universități de Medicină și Farmacie din Craiova, urmând apoi rezidențiatul în dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologică și Alergologie și Imunologie Clinică, din cadrul renumitului Spital Universitar de Urgență “Elias” din București.

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button