Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Un nou standard pentru sănătatea și frumusețea pielii tale

  Descoperă noile tratamente cu

  LASER FOTONA

  Tehnologie de vârf

  Cu lungimi de undă complementare și tehnologia VSP patentată, laserul Fotona Dynams oferă cea mai extinsă gamă de tratamente estetice și dermatologice.

  Lungimea de undă Fotona Nd: YAG este eficientă pentru atingerea celor mai adânci straturi ale pielii, în timp ce lungimea de undă Er: YAG este ideală pentru îndepărtarea imperfecțiunilor de la suprafață, pentru rezultate vizibile, de lungă durată. Noul laser al clinicii Elysium, Fotona SP Dynamis, stabilește astfel cel mai înalt standard în tratamente pentru o varietate de probleme estetice, dermatologice și de sănătate.

  Scanerele de ultimă generație ale laserului Fotona permit utilizarea acestuia pe toate zonele corpului, în timp ce tehnologia avansată a sistemului său oferă rezultate mai eficiente, mai durabile și mai vizibile decât alte aparate similare.

  Beneficii

  • Un spectru larg de tratamente estetice și dermatologie

  • Tratamente minim-invazive

  • Timp redus de recuperare

  • Eficiență superioară datorită sistemul avansat, care permite durate mai mari ale impulsurilor și energie mai ridicată

  • Siguranță de neegalat în timpul tratamentelor, pentru toate tipurile de piele

  • Tratamente de înaltă precizie

  • Rezultate vizibile rapid, de lungă durată

  La baza sistemului laser de ultimă generație Dynamis se află două lungimi de undă laser complementare, cu tehnologie brevetată ultra performantă: Nd: YAG cu penetrarea cea mai omogenă pentru tratamente termice profunde, eficiente și Er: YAG, cu cea mai mare absorbție, atât pentru tratamentele superficiale ablative, cât și pentru cele non-ablative.

  Sistemul Fotona SP Dynamis folosit în cadrul clinicii Elysium include, de asemenea, un laser chirurgical QCW Nd: YAG suplimentar pentru ablație laser, lipoliză și alte proceduri chirurgicale.

  Tratamente preventive, de întreținere sau corective

  Tratament acnee & Cicatrici post-acnee

  O soluție rapidă pentru piele curată, sănătoasă la orice vârstă

  Tratament acnee & Cicatrici post-acnee

  O soluție rapidă pentru piele curată, sănătoasă la orice vârstă

  • Tratament sigur și eficient
  • Fără medicamente
  • Îmbunătățește textura și tonul pielii
  • Potrivit pentru toate tipurile de ten
  • Potrivit atât pentru zone mari ale corpului, cât și mai mici
  • Rapid și blând cu pielea

  Protocolul de tratare a acneei cu laser Fotona oferă rezultate reale, vizibile. Lumina laser Nd: YAG controlată precis pătrunde în siguranță în piele pentru a viza eficient glandele sebacee hiperactive și pentru a reduce riscul de a dezvolta noi inflamații acneice.

  Pentru îmbunătățirea aspectului cicatricilor acneice, laserul Fotona oferă un tratament complementar bazat pe o procedură precisă și blândă de refacere a pielii, în care un fascicul laser Er: YAG este absorbit de micro-straturile superioare ale pielii pentru a vaporiza țesutul cicatrizat și a stimula producția de colagen nou în derm.

  Pentru acneea ușoară până la moderată, un singur tratament este suficient pentru rezultate vizibile până la trei luni sau chiar mai mult. Pentru acneea severă sunt necesare tratamente mai frecvente, o îmbunătățire continuă observându-se în următoarele câteva luni.

  Pentru a trata cicatricile acneei, laserul este utilizat pentru îndepărtarea straturilor de piele subțiri. Spre deosebire de peeling-urile chimice și dermabraziunea, laserul permite medicului să controleze cu precizie adâncimea la care pielea este îndepărtată și poate face astfel tratamentul mai blând sau mai agresiv. Laserul vaporizează ușor suprafața cicatricii acneei, în câteva zile formându-se în locul său o piele tânără și cu aspect sănătos.

  Fotona4D®

  Procedură revoluționară non-chirurgicală de lifting facial cu rezultate naturale

  Fotona4D®

  Procedură revoluționară non-chirurgicală de lifting facial cu rezultate naturale

  • Efect de volumizare și tonifiere, ”tightening”, fără a fi nevoie de injecții cu fillere sau toxină botulinică
  • Un tratament complet de lifting, din interior spre exterior
  • Întinerire imediată, tonifiere și strălucire
  • Aspect vizibil îmbunătățit al pielii
  • Timp de recuperare redus
  • Fără intervenție chirurgicală, ace sau anestezie

  Fotona4D® este un complex de tratamente laser sinergice, neinvazive, lucrând atât în exterior la nivel facial, cât și interioarul cavității bucuale, permițând astfel contracția completă a colagenului pentru un efect de „tightening” persistent, și pentru volumizare fără intervenții injectabile. Cu două lungimi de undă laser (Er: YAG și Nd: YAG) și 4 moduri de tratament, procedura de anti-îmbătrânire este abordată la 4 niveluri diferite, lucrând la structuri conjunctive mai profunde, mediale și superficiale ale pielii, vizând în acelaș timp imperfecțiunile acesteia.

  Pasul 1: SmoothLiftin™ Un tratament intraoral blând care stimulează contracția colagenului, rezultând în ”strângerea” și tonifierea țesutului.

  Pasul 2: FRAC® Tratamentul imperfecțiunilor specifice, mai profunde, pentru a completa efectul tratamentului intraoral, precum și pentru a redobândi o textură a pielii întinerită.

  Pasul 3: PIANO® Încălzirea rapidă, în siguranță a țesutului din exterior, cu livrare de energie adânc în țesuturi, pentru un efect sinergic de tonifiere.

  Pasult 4: SupErficial™ Un peeling ușor care îmbunătățește aspectul pielli, reduce imperfecțiunile și redă tenului luminozitatea.

  Cât timp va dura pentru a vedea rezultatele?

  Rezultatele vor varia în funcție de caracteristici individuale, dar majoritatea pacienților văd unele rezultate imediat, cu rezultatul complet vizibil treptat pe o perioadă de timp de 2-3 luni. Dacă alegeți un tratament mai agresiv, este posibil să experimentați pentru o zi sau două roșeață localizată în zona de tratament.

  Cum se simte procedura?

  Fiecare persoană este diferită, dar, de obicei, există o senzație de încălzire treptată și, după câteva minute, este posibil să experimentați o senzație de cald în zona de tratament, care se disipează rapid.

  Procedura necesită perioadă de recuperare?

  Nu, tratamentul este non-chirurgical și neinvaziv, permițând pacienților să se reîntoarcă la activitățile zilnice după.

  LipLase™

  Un tratament neinvaziv pentru buze mai pline, fără injectabile

  LipLase™

  Un tratament neinvaziv pentru buze mai pline, fără injectabile

  • Buze mai pline și mai fine
  • Stimulează remodelarea colagenului
  • Inițiază sinteza de colagen
  • Fără ace, fără timp de recuperare

  Spre deosebire de filler-ele injectabile cu acid hialuronic, tratamentul LipLase ™ este complet neinvaziv, fără adaus de substanțe artificiale, stimulând producția naturală de colagen în buze. Prin acest tratament personalizat se pot obține caracteristicile „buzelor ideale” pentru fiecare persoană – volumul, echilibrul corect între buza superioară și inferioară și un contur ”vermilion” bine definit.

  SmoothEye®

  Un tratament non-ablativ pentru întinerirea regiunii perioculare

  SmoothEye®

  Un tratament non-ablativ pentru întinerirea regiunii perioculare

  • Stimulează remodelarea colagenului și inițiază neocolageneza
  • Timp de recuperare minim sau fără timp de recuperare
  • Tratament delicat, rapid și neinvaziv
  • Tratament sigur și precis

  Fotona SMOOTH® Er: YAG reduce ridurile din jurul ochilor printr-o abordare neinvazivă. Modul Er: YAG SMOOTH® non-ablativ al laserului este aplicat pentru a stimula remodelarea și contracția colagenului. Astfel, întreaga regiune perioculară este acoperită, incluzând regiunile de deasupra, de dedesubtul ochilor și zonele laterale.

  SmoothEye™ este un nou tratament non-ablativ pentru întinerarirea regiunii perioculare și reducerea aspectului ridurilor periorbitale. SmoothEye™ tonifică în mod semnificativ pielea slăbită și îmbătrânită a pleoapelor și a regiunii perioculare, cu un timp de recuparea redus (în unele cazuri fără necesitatea acestuia) și confort maxim al pacientului, devenind o procedură cosmetică neinvazivă extrem de căutată.

  După câteva ședințe de tratament, rezultatul este o creștere a elasticității pielii, structura generală și volumul zonei fiind îmbunătățite semnificativ, precum și reducerea vizibilă a ridurilor.

  Tratament pete pigmentare

  Procedură sigură și eficientă de îndepărtare a petelor pigmentare

  Tratament pete pigmentare

  Procedură sigură și eficientă de îndepărtare a petelor pigmentare

  • Timp minim de recuperare
  • Potrivit pentru toate tipurile de piele
  • Fără bisturiu
  • Un tratament controlat, precis, cu rezultate vizibile
  • Excepțional de bine tolerat de pacienți

  Laserul Fotona este un instrument simplu, rapid, eficient și sigur pentru îndepărtarea unei largi varietăți de leziuni pigmentare benigne, precum pistrui, pete de vârstă, semne de naștere, alunițe, anumite leziuni vasculare, efelide, melasmă, cheratoze seboreice și actinice.

  Îndepărtarea cu laser a leziunilor pigmentate funcționează prin distrugerea pigmentului din piele, fără a fi nevoie de excizie. Acest proces este finalizat în 3 pași simpli:

  Pasul 1 – ABSORBȚIA LUMINII: Laserul produce impulsuri scurte de lumină intensă, care trec inofensiv prin straturile superioare ale pielii pentru a fi absorbite selectiv de pigmentul de melanină din leziune.

  Pasul 2 – DISTRIBUIREA PIGMENTULUI: Lumina laserului este transformată în unde fotoacustice care separă mecanic pigmentul de melanină în particule mai mici.

  Pasul 3 – ÎNLĂTURAREA PIGMENTULUI: Aceste particule sunt apoi îndepărtate de sistemul imunitar propriu al corpului, deoarece macro-fagii pielii elimină excesul de pigment din zonă.

  De obicei, petele solare necesită doar unul sau două tratamente pentru îndepărtare, însă petele mai mari și mai întunecate pot necesita mai multe. Laserele Nd: YAG (1064 nm) sunt utilizate pentru îndepărtarea petelor solare, deoarece lungimea de undă a laserului este absorbită de melanina din pete. Odată tratate, petele nu vor mai reveni. Cu toate acestea, tratamentul cu laser nu poate opri îmbătrânirea pielii și alte pete de vârstă vor apărea în timp.

  Pentru problemele cu pigment mai dificil de tratat, cum ar fi melasma, laserele Nd: YAG cu comutare Q (cu impulsuri foarte scurte, cu putere mare) sunt deosebit de eficiente, permițând îndepărtarea pigmentului fără a abla pielea. Această caracteristică unică permite alte tipuri de tratament, cum ar fi îndepărtarea sigură și eficientă a tatuajelor multicolore. Uneori este nevoie și de o ablație ușoară a pielii, precum atunci când se îndepărtează alunițele și keratoza.

  Skin Resurfacing

  Restructurare și întinerire profundă și de durată a pielii

  Skin Resurfacing

  Restructurare și întinerire profundă și de durată a pielii

  • Stimulează procesul natural de întinerire a corpului
  • De la retușuri ușoare la peeling-uri adânci, care ”șterg anii”
  • Timp minim de recuperare
  • Rezultate naturale
  • Tehnologie scaner pentru refacerea suprafețelor mai mari
  • Tratament rapid și eficient
  • Procedură sigură și prietenoasă cu pacientul

  Dezvoltările recente în tehnologia laser oferite de Fotona creează o metodă mai durabilă și dovedită științific de a restabili frumusețea naturală a pielii. Spre deosebire de tratamentele tradiționale, precum dermabraziunea și peeling-urile chimice, caracteristicile unice ale laserului Fotona permit un control mai precis și mai sigur asupra procesului de tratament de restructurare a suprafeței pielii. Tratamentul vizează ridurile, petele solare, liniile fine și ridurile.

  Tratamentele de reîmprospătare și întinerire a pielii pot fi efectuate fie în moduri ablative cu laser-ul Er: YAG, fie non-ablativ cu laser-ul Nd: YAG, în funcție de rezultatul estetic particular pe dorim să îl obținem. În plus, tratamentele ablative și non-ablative pot fi, de asemenea, combinate într-un tratament anti-îmbătrânire cuprinzător, precum sistemul TwinLight ™, Fotona Fractional Rejuvenationn.

  Cu ajutorul protocolului TwinLight® Fractional Rejuvenation de la Fotona, lumina laser vizează precis imperfecțiunile pielii, lăsând neatinsă pielea sănătoasă din jur. Căldura din energia laser stimulează, de asemenea, producția de colagen nou în derm, iar pielea netratată din jur ajută la accelerarea procesului de întinerire, în mod natural.

  Medicul din echipa Elysium vă va recomanda tratamentul potrivit problemelor tenului dvs, rezultatelor dorite și a timpului de recuperare pe care vi-l puteți aloca. Majoritatea pacienților se pot întoarce imediat la activitățile și rutinele zilnice normale, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la reprogramarea agendelor sociale. Medicul dvs. vă va recomanda frecvența realizării tratamentelor, precum și produse care susțin menținerea pe termen lung a rezultatelor.

  O soluție simplă și eficientă în 3 pași:

  TwinLight® Fractional Rejuvenation este o procedură simplă în 3 pași, optimizată pentru a îmbunătăți în mod semnificativ netezimea pielii și a-i oferi un aspect mai proaspăt și mai sănătos.

  Pasul 1 – Pregătirea: un fascicul Nd: YAG este trecut de două ori de-a lungul suprafeței pielii. Prima trecere oferă un stimul scurt, a doua trecere pătrunde în țesut, provocând încălzirea FRAC3® profundă și pregătind pielea pentru o terapie eficientă de tratament fracționat.

  Pasul 2 – Terapie fracționată: Țesuturile „vechi”, ”uzate” sunt eliminată de un laser fracțional Er: YAG. Canalele micro-ablate precise vor fi înlocuite cu țesut nou, sănătos pe măsură ce se formează celule noi.

  Pasul 3 – Peeling: Pielea este ablată cu o rază Er: YAG, care termină tratamentul și elimină imperfecțiunile de la nivel superficial.

  Utilizarea luminii fracționate pentru întinerirea pielii poate produce un efect perfect adaptat nevoilor pielii, oferind un grad de control și eficacitate care permite sculptarea foarte precisă a acesteia. Tratamentele pot varia de la retușuri ușoare până la remodelarea profundă a colagenului, fiind ideale pentru pacienții care doresc efecte de întinerire drastică, dar nu vor să opteze pentru alternative chirurgicale sau chimice agresive. Acest tratament este potrivit pentru toate tipurile și tonurile de piele, cu timp minim recuperare post-tratament.

  Tratament onicomicoze

  O metodă revoluționară, prietenoasă pentru tratarea onicomicozei (ciuperca unghiilor de la picioare)

  Tratament onicomicoze

  O metodă revoluționară, prietenoasă pentru tratarea onicomicozei (ciuperca unghiilor de la picioare)

  • Eliminare completă a ciupercilor
  • Neinvaziv
  • Fără substanțe chimice sau medicamente orale
  • Stimulează creșterea naturală a unghiei și procesele imune ale corpului
  • Extrem de rapid, eficient și ușor de realizat
  • Tratament sigur și prietenos cu pacientul

  Tratamentul este o procedură simplă și eficientă care folosește puterea luminii laser Nd: YAG Fotona pentru a încălzi uniform pe toată adâncimea unghiilor și a țesutului pielii afectate, slăbind și ucigând în mod eficient ciupercile parazite care au infectat unghiile pacientului.

  Înainte de procedură este important să îndepărtați lacul de unghii. Procedura în sine implică trecerea razei laser peste unghiile infectate și țesutul pielii înconjurătoare. O singură sesiune de tratament durează în medie 35-45 de minute pentru 5-10 unghii. Numărul necesar de tratamente va varia în funcție de gravitatea infecției.

  Majoritatea pacienților descriu procedura ca fiind confortabilă, simțind zona cu unghia caldă în timpul procedurii. După procedura, unghia dvs. se poate simți caldă câteva minute. Există posibilitatea unei ușoare decolorări temporare a unghiei după procedură. Majoritatea pacienților pot relua activitățile normale imediat și văd îmbunătățiri după o singură sesiune de procedură.

  Rezultatul final va fi creșterea unei unghii noi și sănătoase. Datorită creșterii lente a unghiei, poate dura până la 1 an pentru a vedea o unghie complet curată. După procedură, va trebui să continuați cu tehnicile de îngrijire la domiciliu, pentru a reduce șansa de reapariție a infecției, conform recomandărilor medicului dumneavoastră, pentru că există șanse de reinfecție din cauza prezenței agenților cauzali peste tot în mediul nostru.

  Tratamente endovasculare

  Tratamentul eficient al venelor varicoase prin ablație

  Tratamente endovasculare

  Tratamentul eficient al venelor varicoase prin ablație

  • Tratament cu rată mai mare de succes, recuperare mai scurtă decât tratamente similare
  • Procedură ambulatorie de 45 de minute
  • Timp de recuperare mai scurt
  • Nu este necesară spitalizarea
  • Nu este necesară anestezie generală
  • Risc mai mic de complicații
  • Disconfort minim al pacientului
  • Peste 98% rată inițială de succes

  Tratamentul de ablație endovenoasă cu laser Fotona (EVLA) funcționează pe principiul ablației și fotocoagulării straturilor interioare ale venei prin efectele termice induse de laser. Tratamentele cu laser s-au dovedit mai puțin invazive, cu o rată mai scăzută a complicațiilor și o tolerabilitate excepțională a pacientului, astfel încât EVLA înlocuiește din ce în ce mai mult tratamentele chirurgicale clasice.

  Cum funcționează EVLA?

  În tratamentul EVLA de la Fotona, o fibră optică este introdusă în vena care trebuie tratată, iar energia laser QCW Nd: YAG este direcționată în interiorul venei. Vena se contractă pe măsură ce peretele acesteia este distrus, în timp ce fibra optică este retrasă încet. Acest lucru duce la ocluzia venei, iar venele sănătoase care înconjoară vena închisă pot restabili apoi fluxul normal de sânge în zona tratată.

  Procedura este realizată sub anestezic local și poate fi finalizată în puțin mai puțin de o oră, la clinica Elysium, în funcție de mărimea și numărul de vene varicoase.

  Problemele cu venele inestetice sunt foarte frecvente, iar incidența lor crește semnificativ după vârsta de 40 de ani. Cauzele varicelor sunt răspândite, deși ereditatea este cel mai frecvent factor. Modificările hormonale joacă un rol important și acest lucru explică probabil de ce mai multe femei suferă de varice decât bărbații. Alți factori contributivi includ obezitatea și statul prelungit pe scaun, precum și sedentarismul.

  Pereții și supapele venelor sunt subțiri și elastice și se pot întinde datorită unei varietăți de afecțiuni, inclusiv sarcină, dar și ereditate și vârstă. Când varicele devin severe, poartă denumirea de insuficiență venoasă cronică, iar simptomele includ dureri puternice, senzație accentuataă de oboseală a picioarelor și greutate, care se agravează pe măsură ce ziua progresează. Lăsată netratată, insuficiența venoasă cronică poate provoca ulcerații, care pot fi dificil de tratat.

  Tratament transpirație excesivă

  O soluție permanentă și minim invazivă pentru hiperhidroză axilară (transpirația excesivă)

  Tratament transpirație excesivă

  O soluție permanentă și minim invazivă pentru hiperhidroză axilară (transpirația excesivă)

  • Procedură de maximum o oră sub anestezie locală
  • Tratament sigur, rapid și eficient
  • Natura selectivă prin care se vizează doar țesutul cutanat pe care dorim să-l îndepărtăm
  • Rată mare de succes și satisfacție a pacientului

  Pentru tratarea hiperhidrozei, lumina laser 1064 nm Nd: YAG este utilizată pentru a distruge permanent glandele sudoripare axilare prin încălzirea fotoselectivă a țesutului acesteia, fără a deteriora sau afecta țesutul din jur.

  Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează mai puțin de o oră, iar pacienții pot reveni la activitățile lor normale în câteva ore de la tratament. Recuperare completă se face în termen de patru până la șapte zile.

  Deoarece procedura se efectuează printr-o mică incizie, nu lasă cicatrici.

  Lipoliză laser

  Scădere în centimetri localizată și o remodelare a corpului cu timp minim de recuperare

  Lipoliză laser

  Scădere în centimetri localizată și o remodelare a corpului cu timp minim de recuperare

  • Tratament sigur, rapid și eficient
  • Traumatisme mici și disconfort minim în timpul procedurii
  • Tonifierea simultană a pielii în zona tratată
  • Nu este necesară anestezie generală
  • Nu sunt necesare cusături
  • Recuperare mai rapidă

  Lipoliza cu laser este o formă minim invazivă de chirurgie estetică concepută pentru a elimina excesul de grăsime corporală. Aceasta implică utilizarea unui laser pentru a dizolva rapid excesul de grăsime în zonele țintă, cum ar fi coapsele, abdomenul, brațele, gâtul și părți ale feței, utilizând o procedură chirurgicală minoră,”keyhole”.

  Energia luminii laser este utilizată pentru a provoca ”umflarea” și ruperea adipocitelor. Când celulele adipoase sunt topite pot fi absorbite de corp și eliminate în mod natural cu ajutorul sistemului limfati sau îndepărtate de medic cu ajutorul liposucției.

  În tratamentul de lipoliză laser Fotona, laserul Nd: YAG este administrat printr-o fibră optică foarte fină într-o canulă care este introdusă printr-o mică incizie în zona vizată.

  Celulele adipoase sunt distruse la temperaturi peste 50° C. În timp ce topește țesutul gras, laserul Nd: YAG ”strânge” și tonfiază pielea din jur, împiedicându-o să capete un aspect lasc, să se lase, după ce s-au îndepărtat depunerile grase. Efectul de încălzire controlat al laserului induce formarea de colagen și elastină în interiorul pielii. Scăderea țesutului adipos este vizibilă, iar pielea este mult mai netedă decât după liposucția clasică.

  Pasul 1 – ACCES: Se face o incizie de 1-2 mm pentru a crea un punct de intrare și se infiltrează anestezia tumescentă. În plus față de efectul său anestezic, lichidul tumescent umflă regiunea și răspândește țesutul adipos, permițând o penetrare mai ușoară a canulei.

  Pasul 2 – TOPIRE și TONIFIERE: Folosind aceleași puncte de intrare făcute anterior pentru infiltrarea tumescentă, canula cu fibră laser este introdusă în grăsimea subcutanată. Energia laserului Nd: YAG este livrată în locația dorită și pe măsură ce adipocitele sunt încălzite de laser, acestea se rup, creând o emulsie de grăsime lichefiată. În timp ce topește țesutul gras, laserul Nd: YAG ”strânge” și tonifică și pielea din jur.

  Pasul 3 – ÎNLĂTURAREA ADIPOCITELOR: Cantități mai mici de țesut gras lichefiat sunt ușor absorbite și îndepărtate în mod natural de sistemul imunitar al corpului, în timp ce cantități mai mari de grăsime lichefiată sunt ușor și în siguranță îndepărtate prin aspirație.

  TightSculpting ™

  Reducere în centimetri și tonifiere pentru toate zonele corpului

  TightSculpting ™

  Reducere în centimetri și tonifiere pentru toate zonele corpului

  • Tonifierea pielii
  • Topirea țesutului adipos în zona tratată
  • Procedură non-invazivă, ca alternativă la lipoliza laser
  • Fără intervenție chirurgicală, fără timp de recuperare
  • Rezultate imediate și vizibile pe termen lung

  TightSculpting este un tratament unic, neinvaziv, care combină două proceduri într-una: tonifierea pielii și sculptarea zonei de tratament, prin ”topirea” țesutului adipos.

  Pentru a obține aceleași rezultate precum TightSculpting, alte tratamente necesită două proceduri separate: una care vizează țesutul adipos – așteptând câteva luni pentru rezultate, și alta mai târziu pentru a tonifia pielea, prelungind astfel perioada de timp pentru obținerea formei dorite. Cu TightSculpting, aceste proceduri sunt combinate pentru a vă oferi rezultate mai rapide și mai vizibile.

  În primul pas este stimulat subcutanat metabolismul celulelor adipoase, lăsând epiderma intactă. În a doua etapă, prin modulul non-ablativ Er: YAG SMOOTH®, pielea este tonifiată prin încălzirea intensă și controlată a țesuturilor de suprafață, stimulând remodelarea colagenului și inițiind neocolageneza. Rezultatul este o îmbunătățire generală a laxității și elasticității în zonele de tratament.

  Ce mă pot aștepta de la tratament?

  Fiecare persoană este diferită, dar vă puteți aștepta la un disconfort minim sau deloc în timpul tratamentului. Imediat după urmarea tratamentului, este posibil să aveți o roșeață sau umflături minore care se vor diminua după câteva ore. Puteți relua activitățile zilnice imediat după tratament, însă dacă alegeți să faceți un tratament mai agresiv, este posibil să aveți o zi sau două de roșeață localizată.

  Cum se simte tratamentul?

  Prima parte a tratamentului constă în încălzirea profundă a zonei de tratament. Inițial este posibil să simțiți o încălzire treptată și, după câteva minute, puteți experimenta o căldură mai intensă, de scurtă durată, în zona de tratament. Senzația generală poate fi similară cu un masaj cu pietre fierbinți sau o saună uscată. A doua parte implică o încălzire mai accentuată. În funcție de zona de tratament, căldura generată este puțin mai intensă, dar totuși foarte tolerabilă. După tratament, pielea dvs. se va simți caldă la atingere și poate fi roz sau chiar roșie pentru o zi sau două.

  Podiatrie laser

  • Tratamentul Onicomicozei
  • Tratamentul negilor și verucilor
  • Tratamentul tuturor tipurilor de vene
  • Bătături și calusuri

  Podiatrie laser

  Tratamentul Onicomicozei

  Tratament rapid și eficient pentru onicomicoză utilizând tehnologia laser VSP Nd: YAG patentată de Fotona

  • Ucide în siguranță ciupercile parazite care au infectat unghiile
  • Nu sunt necesare substanțe chimice topice sau medicamente orale
  • Nu are efecte secundare
  • Cel mai puțin invaziv tratament al onicomicozei
  • Procedură simplă, ușor de realizat, în trei pași

  Tratamentul negilor și verucilor

  Tratamente pentru o gamă largă de veruci și negi folosind laserele Er: YAG și Nd: YAG de la Fotona

  • Ablația extrem de precisă a verucilor cu laserul Er: YAG
  • Absorbția profundă și selectivă: Nd YAG induce coagularea vaselor de sânge care alimentează negul, provocând necroza ulterioară, pătrunzând chiar și prin țesutul calos
  • Efectele antibacteriene favorizează vindecarea mai rapidă și reduc posibilitatea reapariției afecțiunilor
  • Nu este nevoie de intervenție pentru îndepărtarea țesuturilor
  • Nu este necesară anestezie
  • Nu este necesară îngrijirea specială a pielii după procedură

  Tratamentul tuturor tipurilor de vene inestetice și leziuni vasculare folosind laserul Nd: YAG de la Fotona

  • Pătrunderea profundă a laserului și absorbția selectivă în hemoglobină vizează precis și cele mai profunde și mai mari vene inestetice
  • Eficacitate și viteză maximă a tratamentului datorită eficienței și versatilității în selectarea parametrilor
  • Disconfort minim în timpul procedurii
  • Potrivit pentru toate tipurile de piele

  Bătături și calusuri

  • Tratament de ablație (îndepărtare) a țesutului sigur și eficient
  • Potrivit pentru toate tipurile de piele
  • Extrem de precis, ablând numai calusul, în timp ce țesutul înconjurător este păstrat neatins
  • Eficacitatea de neegalat în eliminarea tuturor țesuturilor calusului prevenind recidiva
  • Fără durere post-tratament, nu sunt necesare analgezice
  • Vindecare mai rapidă, fără cicatrici

  NightLase™

  Tratamentul non-invaziv al sforăitului nocturn și al apneei

  NightLase™

  Tratamentul non-invaziv al sforăitului nocturn și al apneei

  • Tratament neinvaziv
  • Crește calitatea somnului
  • Tratament rapid și ușor
  • Reduceți efectele sforăitului și apneei asupra sănătății și calității vieții
  • Tratament sigur

  În acest tratament revoluționar, energia laserului este utilizată pentru încălzirea țesuturilor căilor respiratorii, provocând un efect de strângere care ajută menținerea căilor respiratorii deschise.

  Protocolul de tratament NightLase ™ cuprinde în medie trei tratamente scurte distanțate pe două luni. Fiecare tratament durează câteva minute și nu necesită anestezie. Procedeul este confortabil și vă puteți relua rutina zilnică imediat după aceea, iar rezultatele sunt adesea observate după prima sesiune. În practică, rezultatul final al tratamentului durează până la un an. Când pacienții sau cei dragi observă că efectele se diminuează, se poate efectua o altă rundă de tratament.

  Ce cauzează sforăitul?

  Sforăitul apare atunci când aerul nu se poate mișca liber prin nas și gură în timpul somnului. Acest lucru se datorează îngustării căilor respiratorii, care face ca țesuturile să vibreze și să emită un sunet audibil. În cazuri extreme, căile respiratorii pot fi blocate, afecțiune cunoscută sub numele de apnee obstructivă în somn. Mulți factori pot contribui la sforăit, cum ar fi vârsta, problemele nazale și sinusale, supraponderalitatea, alcoolul, fumatul, medicamentele și postura de somn.

  Care este impactul sforăitului?

  Privarea de somn ca urmare a sforăitului are un impact negativ asupra sănătății și calității vieții. Cei care sforăie pot experimenta oboseală, dureri de cap dimineața, iritabilitate, gură uscată și dificultăți de relaționare. Studiile au arătat, de asemenea, o legătură între sforăit și un risc crescut de atac de cord și accident vascular cerebral. Aparatele dentare realizate special pot fi eficiente, dar se bazează pe folosirea zilnică. Sistemele de presiune pozitivă continuă a căilor respiratorii (CPAP) sunt adesea folosite pentru a ajuta la controlul apneei de somn și a sforăiturilor asociate acesteia, însă aceste dispozitive pot fi foarte incomode. Există opțiuni chirurgicale disponibile pentru corectarea sforăitului, care implică de obicei îndepărtarea țesutului din uvula și faringe, dar aceste intervenții chirurgicale sunt invazive și pot duce la o perioadă lungă de recuperare după tratament.

  Doresc o programare

  ONLINE

  Solicita o programare

  Rezultate Reale

  Testimoniale