Urmărește-ne:

Microneedling

Microneedling

Microneedling este o terapie medicală de încredere pentru inducția colagenului.

Descoperiți Frumusețea Naturală cu Microneedling

Acest procedeu, realizat cu ajutorul unui dermaroller specializat, reprezintă o modalitate non-invazivă de a revigora și îmbunătăți sănătatea pielii dumneavoastră.

Ce este Microneedling și cum funcționează

Microneedling este o terapie inovatoare care se bazează pe principiul creării de leziuni controlate sub suprafața pielii. Aceste leziuni stimulate de acționarea delicată a microacelelor din dermaroller determină organismul să reacționeze prin producția de noi fibre de colagen și elastină (neo-colageneza), precum și prin formarea de noi capilare de sânge (neo-angiogeneza). Aceste procese contribuie la îngroșarea pielii și restaurarea volumului său natural. Rezultatul final este o piele mai netedă, cu cicatrici diminuate, riduri fine estompate și o textură generală îmbunătățită.

Tratament personalizat pentru problemele pielii

Microneedling este eficient pentru tratarea unei game variate de probleme ale pielii, inclusiv:

• Liniile și ridurile fine.
• Cicatricile cauzate de acnee sau expunerea la soare.
• Irregularități ale texturii pielii.
• Probleme de pigmentare.
• Porii măriți.

Absorbție mai eficientă a substanțelor active

Un alt beneficiu notabil al Microneedling-ului este că acesta creează canale microscopice în stratul superficial al pielii, permițând o absorbție mai eficientă a cremelor și a substanțelor active aplicate imediat după procedură. Astfel, puteți obține maximum de beneficii din produsele pentru îngrijirea pielii, pentru o piele cu aspect și sănătate optimizate.

Experimentați Transformarea la Clinica Noastră

Echipa noastră de specialiști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi un tratament personalizat de Microneedling, adaptat nevoilor dumneavoastră specifice. Suntem dedicați promovării frumuseții naturale și oferirii soluțiilor eficiente pentru îmbunătățirea sănătății pielii dumneavoastră.

Investiți în pielea dumneavoastră și descoperiți transformarea. Contactați-ne astăzi pentru a programa o consultație și pentru a afla cum Microneedling-ul poate ajuta să vă redobândiți încrederea în frumusețea pielii dumneavoastră.

Durata operației

20-30 de minute (în funcție de zona tratată)

Anestezia

Locală

Efecte secundare

Disconfort temporar, mici echimoze, durere minoră

Riscuri chirurgicale

Durere, sângerare, infecție, foarte rar hiperpigmentarea temporară a zonei tratate

Recuperarea

Timp de 2-3 zile pielea tratata poate fi roz-roșiatică

Durata rezultatelor

2-3 şedinţe pot fi necesare pentru un rezultat optim

Video

Vezi suportul tehnologic pe care îl oferim și principiile care ne ghidează.

Întrebări frecvente

Vezi răspunsurile la cele mai comune întrebări pe care le primim.

+ - SUNT UN BUN CANDIDAT PENTRU MICRONEEDLING?

Consultaţia Dvs. cu dr. Zegrea, va stabili daca sunteţi un candidat potrivit. În general, daca doriţi sa va imbunataţiţi aspectul cicatricilor, mai ales al celor provocate de acnee, sa va imbunataţiţi textura pielii şi sa va neteziţi ridurile fine de la nivelul feţei, decolteului, mainilor sau picioarelor, atunci sunteţi un bun candidat pentru acest procedeu minim invaziv. De asemenea, aceasta procedura are un efect pozitiv asupra hiper-pigmentarii, precum şi a hipo-pigmentarii pielli.

 

Aceasta procedura NU este indicata pentru:

  • Persoanele care au facut tratament cu Roaccutane (Isotretitoina) in ultimele 3 luni;
  • Persoanele care au rani deschise, taieturi sau abraziuni ale pielii zonei ce urmeaza sa fie tratata;
  • Persoanele care au facut radioterapie in ultimul an in zona ce urmeaza sa fie tratata;
  • Persoanele care au orice fel de infecţie, afecţiune sau herpes la nivelul pielii zonei ce urmeaza sa fie tratata;
  • Femeile care sunt gravide sau alapteaza;
  • Persoanele care au antecedente de cicatrici hipertrofice sau cheloide sau probleme de cicatrizare.

Înainte de a va decide asupra acestei proceduri, gandiţi-va bine la ce aşteptari aveţi şi discutaţi-le cu Dr. Zegrea.

+ - LA CE AR TREBUI SA MA ASTEPT DE LA PRIMA CONSULTATIE?

În timpul consultaţiei veţi fi informat asupra acestei proceduri, asupra limitelor şi riscurilor ei, şi veţi discuta despre ceea ce doriţi şi ce va preocupa. Aceasta discuţie il va ajuta pe Dr. Zegrea sa inţeleaga exact ceea ce doriţi şi sa determine daca poate fi realizabil in mod realist. Dr. Zegrea va va examina faţa sau zona ce trebuie tratata şi va lua in considerare anumiţi factori, cum ar fi tonusul şi textura pielli Dvs. Dr. Zegrea va va explica ce proceduri sunt cele mai potrivite pentru Dvs. La sfarşitul consultaţiei, Dr. Zegrea va va face fotografiile pentru dosarul Dvs. medical şi apoi puteţi discuta costul procedurii şi datele de programare ale acesteia.

 

Trebuie sa veniţi la consultaţie pregatit pentru a discuta istoricul Dvs. medical. Aceasta presupune sa veniţi la consultaţie pregatit cu o lista a eventualelor Dvs. probleme medicale, a intervenţiilor chirurgicale suferite in trecut, şi a medicaţiei actuale şi a alergiilor. Este important sa ne puneţi la dispoziţie informaţii medicale complete, deoarece acestea pot influenţa rezultatul şi recuperarea.

+ - CUM SE REALIZEAZA ACEASTA PROCEDURA MINIM INVAZIVA?

Pielea este dezinfectata şi amorţita cu o crema anestezica ce va sta pe piele circa 30-45 de minute pentru a-şi face efectul. Tratamentul propriu-zis consta in rularea pe piele a unui mic dispozitiv (dermaroller), a carui rola este acoperita de circa 200 de ace foarte fine. Rularea se face inainte şi inapoi de multe ori, astfel incat se trece de aproximativ 15-20 de ori pe fiecare zona a pielii ce este tratata.

 

Atunci cand dermaroller-ul trece pe piele, aceste ace foarte fine penetreaza straturile superioare ale pielii pana la o adancime de 1-2 mm (in funcţie de lungimea acelor folosite), producand mii de mici inţepaturi in piele. Aceste inţepaturi sunt de fapt micro-canale in piele de maxim 0.1 mm diametru, ce nu sunt mai adanci decat grosimea pielii. Apariţia unui model regulat de peteşii (puncte hemoragice minuscule pe piele, de grosimea unui varf de ac) dupa procedura, este cel mai bun indicator ca procedura a fost facuta intr-un mod eficient.

 

În general, procedura in sine dureaza intre 20 şi 30 de minute, in funcţie de suprafaţa zonei tratate.

+ - CE PRESUPUNE RECUPERAREA DUPA PROCEDURA?

Recuperarea depinde de lungimea şi densitatea acelor dermaroller-ului folosit. Pielea va fi roz-roşiatic timp de 24-48 de ore dupa procedura, cu un aspect asemanator unei arsuri solare, cu cateva sangerari minore şi foarte rar vanatai uşoare. Pentru o perioada scurta dupa procedura pielea tratata poate fi calda, stransa sau cu o senzaţie de mancarime. În general, aceasta reacţie inflamatorie a pielii este de obicei scurta şi dispare in mod semnificativ dupa cateva zile, in funcţie de culoarea pielii pacientului. Persoanele cu o piele mai sensibila sau persoanele mai in varsta pot avea nevoie de pana la o saptamana pentru a se reface complet.

 

Pentru a evita apariţia oricarei infecţii, este bine sa atingeţi zona tratata numai cu mainile curate timp de 48 de ore. Aplicarea produselor cosmetice nu este indicata timp de 24 de ore dupa procedura.

+ - CE AR TREBUI SA STIU DESPRE REZULTAT?

În general este nevoie de 6-8 saptamani dupa tratament pentru a se vedea semnele vizibile ale regenerarii pielii, procesul continuand sa evolueze pe parcursul urmatoarelor luni, asigurand o imbunataţire treptata. Deşi o singura şedinţa poate oferi un rezultat vizibil, totuşi in mod ideal, o serie de 2-3 tratamente distanţate de minim 6-8 saptamani sunt recomandate pentru a atinge rezultatul optim.

Tarife

Vezi tarifele practicate pentru serviciilor oferite de clinica noastră.

TRATAMENT MICRO-NEEDLING SCALP (DERMAPEN 4) - 1 SEDINTA 650 RON
TRATAMENT MICRO-NEEDLING SCALP (DERMAPEN 4) - PACHET 3 + 1 SEDINTE 1950 RON

Dr. Ion Zegrea PhD FACS

Dr. Ion Zegrea se numără printre pionierii chirurgi din România care au adoptat utilizarea Piezotomului, realizând astfel prima sa Rinoplastie Ultrasonică în anul 2018.

De atunci, a exclusivat utilizarea acestei tehnici ultrasonice. În prezent, în anul 2023, Dr. Zegrea se bucură de cea mai vastă experiență în România în ceea ce privește Rinoplastia Ultrasonică, având în palmares peste 700 de astfel de intervenții realizate cu succes.

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button