Urmărește-ne:

Dr. Anca Michelis

Dr. Anca Michelis

Cu o carieră de excepție, aceasta își dedică timpul și expertiza pentru a asigura sănătatea și frumusețea pielii pacienților săi.

Doctor Anca Michelis medic specialist în Dermatologie și Venerologie

Educația și formarea sa sunt impresionante și pun baze solide pentru calitățile medicale ale doamnei Doctor Anca Michelis. A absolvit Facultatea de Medicină la Universitatea “Ovidius” din Constanța și a continuat cu un program de rezidențiat în dermato-venerologie la Spitalul clinic de dermato-venerologie “Prof. Dr. Scarlat Longhin” din București. De-a lungul timpului, și-a dezvoltat competențele și expertiza în dermato-cosmetologie, obținând competența în acest domeniu din anul 2011.

Doamna Doctor Anca Michelis este un model de profesionalism, dedicare și pasiune pentru munca sa. În căutarea perfecționării continue, aceasta participă la cursuri, traininguri și conferințe de specialitate pentru a se menține la curent cu cele mai noi tehnologii și tratamente din domeniul dermatologiei. Printre acestea se numără un curs de chirurgie dermatologică și cosmetică la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, un curs practic de dermatochirurgie la Summer Academy din Sofia, cursuri de dermatoscopie și un curs de onicologie la Bruxelles. De asemenea, doamna Doctor Anca Michelis este prezentă constant la conferințe de specialitate, inclusiv congresele Societății Române de Dermatologie, ale Academiei Europene de Dermato-venerologie, Congresul Internațional al Bolilor Unghiale și Congresul European de Medicină Estetică.

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button