Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  MARIREA BUZELOR

  marirea buzelor cu acid hialuronic, clinica estetica Bucuresti, cel mai bun doctor estetician Bucuresti

  Marirea buzelor creaza buze mai pline, mai senzuale si reduce ridurile fine din jurul buzelor. Buzele pot fi injectate cu acid hialuronic sau cu grasimea proprie recoltata din alta zona a corpului dvs. De aceasta procedura minim invaziva pot beneficia persoanele ce nu sunt multumite cu forma sau marimea buzelor lor, sau persoanele ce doresc sa combata semnele imbatranirii manifestate la buze.

  Marirea buzelor

  Procedurile de marire a buzelor sunt concepute pentru a face buzele mai atractive prin definirea si marirea acestora. Varsta, ereditatea si factori ce tin de stilul de viata, cum ar fi fumatul, pot contribui la subtierea buzelor si la ridarea lor.

  Augmentarea buzelor poate netezi liniile fine ce pornesc din buze catre pielea din jur si poate rotunji si accentua buzele.In acest moment exista o varietate larga de metode de marire a buzelor, incepand de la cele temporare cu acid hialuronic, pana la cele permanente cu implanturi de silicon sau transplantul de grasime proprie (lipofilling).

  GALERIE


  marirea buzelor cu acid hialuronic, clinica estetica Bucuresti, cel mai bun doctor estetician Bucuresti
  marirea buzelor cu acid hialuronic, clinica estetica Bucuresti, cel mai bun doctor estetician Bucuresti
  marirea buzelor cu acid hialuronic, clinica estetica Bucuresti, cel mai bun doctor estetician Bucuresti
  marirea buzelor cu acid hialuronic, clinica estetica Bucuresti, cel mai bun doctor estetician Bucuresti
  marirea buzelor cu acid hialuronic, clinica estetica Bucuresti, cel mai bun doctor estetician Bucuresti
  marirea buzelor cu acid hialuronic, clinica estetica Bucuresti, cel mai bun doctor estetician Bucuresti
  marirea buzelor cu acid hialuronic, clinica estetica Bucuresti, cel mai bun doctor estetician Bucuresti

  INTREBARI FRECVENTE

  • SUNT UN BUN CANDIDAT PENTRU MARIREA BUZELOR?
  • LA CE AR TREBUI SA MA ASTEPT DE LA PRIMA CONSULTATIE?
  • CUM SE REALIZEAZA ACEASTA PROCEDURA MINIM INVAZIVA?
  • CE PRESUPUNE RECUPERAREA DUPA PROCEDURA?
  • CE AR TREBUI SA STIU DESPRE REZULTAT?
  • CARE ESTE COSTUL PROCEDURII?
  SUNT UN BUN CANDIDAT PENTRU MARIREA BUZELOR?

  Marirea buzelor poate fi realizata pentru a accentua buzele unei femei, pentru a reintineri buzele ce au inceput sa imbatraneasca, si de asemenea pentru a corecta asimetriile rezultate dupa interventiile reconstructive.

  Consultatia Dvs. cu dr. Zegrea, va stabili daca sunteti un candidat potrivit pentru procedura de marire a buzelor. Inainte de a va decide asupra procedurii de marirea buzelor, ganditi-va bine la ce asteptari aveti si discutati-le cu Dr. Zegrea.

  LA CE AR TREBUI SA MA ASTEPT DE LA PRIMA CONSULTATIE?

  In timpul consultatiei veti fi intrebata despre aspectul buzelor Dvs. si despre orice altceva credeti ca este important. Veti fi informata asupra procedurii de marirea buzelor, asupra limitelor si riscurilor ei, si veti discuta despre ceea ce doriti si ce va preocupa. Dr. Zegrea va va explica ce tehnici chirurgicale si substante de umplere si marire a buzelor sunt cele mai potrivite pentru Dvs. Dr. Zegrea va va examina cu atentie fata si buzele pentru ca rezultatul sa fie proportional si atractiv din punct de vedere estetic.

  La sfarsitul consultatiei, Dr. Zegrea va va face fotografiile pentru dosarul Dvs. medical si apoi puteti discuta costul si datele de programare ale procedurii de marirea buzelor. Trebuie sa veniti la consultatie pregatita pentru a discuta istoricul Dvs. medical. Aceasta presupune sa veniti la consultatie pregatit cu o lista a eventualelor Dvs. probleme medicale, a interventiilor chirurgicale suferite in trecut, si a medicatiei actuale si a alergiilor. Este important sa ne puneti la dispozitie informatii medicale complete, deoarece acestea pot influenta rezultatul si recuperarea.

  CUM SE REALIZEAZA ACEASTA PROCEDURA MINIM INVAZIVA?

  Marirea buzelor dureaza, in media, intre 30 si 60 de minute, in functie de metoda folosita.

  Acidul Hialuronic

  Cea mai frecventa metoda folosita pentru marirea temporara a buzelor este injectarea de acid hialuronic. Acidul hialuronic exista in mod natural in toate organismele vii si este o componenta universala a spatiului dintre celulele tesuturilor organismului (spatiul extracelular). Aceasta este o polizaharida ce are aceeasi structura chimica identica, fie ca se gaseste intr-o simpla bacterie, fie ca se gaseste la oameni. Deoarece acidul hialuronic folosit in scopuri medicale nu este recoltat de la animale, nu exista niciun risc de transmitere de boli de la animale, sau de a provoca reactii alergice.

  In cele multe cazuri de marire a buzelor cu acid hialuronic, este suficienta crema anestezica aplicata pe buze timp de 30 de minute inainte de procedura. Persoanele mai sensibile pot beneficia de injectarea de anestezic local la baza buzelor daca este nevoie. Anestezicul isi pastreaza efectul timp de aproximativ 2 ore. Procedura in sine de injectare de acid hialuronic dureaza in jur de 15 minute, si consta in injectarea gelului limpede (acidul hialuronic) cu un ac foarte fin, in cantitati mici in interiorul buzei superioare si/sau inferioare. Injectarea poate fi realizata si in marginea buzei, producand o accentuare a conturului buzei, prin injectarea de-a lungul liniei vermilionului (marginea buzei). Liniile ce pornesc dinspre buza superioara spre nas, „crestele lui Cupidon”, pot fi si ele definite prin injectarea de acid hialuronic. Pentru a ajunge la un rezultat armonios, o combinatie a acestor etape este adesea folosita. Acidul hialuronic da un volum natural buzelor si netezeste ridurile.

  Lipofilling

  Daca doriti marirea permanenta a buzelor, atunci injectarea cu grasime proprie poate fi realizata. Aceasta procedura dureaza aproximativ 45 de minute si se realizeaza sub anestezie locala. O cantitate mica de tesut adipos este extrasa dintr-o zona in care se gaseste in cantitate indestulatoare (abdomen, flancuri, portiunea interna a coapselor), este apoi procesata si injectata cu o canula foarte fina in buze in aceleasi etape ca si acidul hialuronic. In cazul injectarii cu grasime, Dr. Zegrea de obicei supra-corecteaza cu aproximativ 10-15%, ceea ce inseamna ca injecteaza mai multa grasime decat este necesar, deoarece 10-50% din celulele transplantate de grasime la nivelul buzelor se vor resorbi in primele 3 luni. Dupa transplantul de grasime, buzele vor fi oarecum umflate in jur de 5-7 zile. Dupa pierderea a aproximativ o treime din volumul grasimii injectate in primele 3 luni, rezultatul este de durata. In anumite cazuri poate fi necesara repetarea tratamentului de marirea a buzelor.

  Implanturi siliconice

  Insertia unor implanturi siliconice filiforme de diferite dimensiuni si grosimi poate fi utilizata ca o metoda de marire permanenta a buzelor. Aceste implanturi pot fi plasate intr-o singura buza, sau in ambele pentru un rezultat mai armonios. Anestezia necesara este cea locala. Se realizeaza o incizie foarte mica in ambele colturi ale buzei prin care se introduce implantul, apoi inciziile sunt suturate cu fire resorbabile. Buzele vor fi tumefiate timp de cateva zile dupa plasarea implanturilor. Daca decideti ulterior ca doriti sa va fie scoase aceste implanturi, acest lucru se poate face foarte usor printr-o interventie mai putin laborioasa decat cea de inserare.

  CE PRESUPUNE RECUPERAREA DUPA PROCEDURA?

  Este indicat ca primele 2 ore dupa procedura sa aplicati peste zona tratata o punga rece cu gheata si apa pentru a diminua umflarea buzelor. Veti avea un disconfort minor pentru primele 24-36 de ore dupa procedura. Foarte rar poate fi nevoie de o pastila de acetaminofen (Nurofen) pentru a diminua disconfortul. Buzele se vor dezumfla in urmatoarele 2-3 zile. Dupa maxim 5 zile toate semnele vizibile (vanataile) rezultate in urma procedurii vor fi disparut, iar buzele vor fi marite intr-un mod armonios.

  CE AR TREBUI SA STIU DESPRE REZULTAT?

  Daca buzele au fost augmentate cu substante temporare, cum ar fi acidul hialuronic, atunci rezultatele dureaza in jur de 3-9 luni.

  Daca v-a fost injectata grasime, atunci dupa rezorbtia initiala in primele 3 luni a 30-50 % din grasimea injectata, rezultatul este permanent.

  In cazul implanturilor siliconice, acestea sunt permanente pana in momentul in care decideti sa le indepartati.

  CARE ESTE COSTUL PROCEDURII?

  Costul general informativ al acestei proceduri il puteti gasi aici: „Preturi”. Pretul variaza in functie de numarul zonelor tratate.

  DE RETINUT


  DURATA OPERATIEI:

  30-60 minute

  ANESTEZIA:

  Locala

  EFECTE SECUNDARE:

  Sangerare minima, eventuale vanatai (echimoze), disconfort temporar

  RISCURI CHIRURGICALE:

  Durere, sangerare moderata, infecţie, efectul incomplet al tratamentului

  RECUPERAREA:

  La 1-3 zile se poate face reintoarcerea la locul de munca

  În cazul injecţiilor cu acid hialuronic este nevoie de 2-3 zile pentru ca buzele sa se dezumfle complet

  În cazul injecţiilor cu acid hialuronic este nevoie de 5-7 zile pentru ca buzele sa se dezumfle complet

  DURATA REZULTATELOR:

  3-9 luni sau permanent, in funcţie de substanţa injectata

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, Fellow al American College of Surgeons, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE

  DISCLAIMER

  Rezultatele pot varia de la persoana la persoana