Urmărește-ne:

Dr. Manuela Prună-Simtea

Dr. Manuela Prună-Simtea

Dna Doctor Manuela Prună-Simtea și-a consolidat expertiza participând la stagii de pregătire în chirurgia dermatologică, dermatoscopia digitală, dermatologia patologică, dermato-estetică și terapii cu Laser CO2, atât în țară, cât și în străinătate.

Doctor Manuela Prună-Simtea, medic specialist în Dermato-venerologie și Estetică Medicală

Educația și formarea sa remarcabilă au constituit baze solide pentru cariera distinsă a dnei Doctor Manuela Prună-Simtea. Aceasta a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul prestigioasei Universități de Medicină și Farmacie din Craiova, urmând apoi rezidențiatul în dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologică și Alergologie și Imunologie Clinică, din cadrul renumitului Spital Universitar de Urgență “Elias” din București.

Cu pasiunea pentru domeniul său, dna Doctor Manuela Prună-Simtea a devenit membru activ al unor societăți științifice de prestigiu, contribuind astfel la evoluția continuă a dermatologiei și esteticii medicale. Printre aceste societăți se numără:

• SRD (Societatea Română de Dermatologie, www.srd.ro)
• EADV (European Academy of Dermato-venerology, www.eadv.org)
• IDS (International Dermatoscopy Society, www.dermoscopy-ids.org)
• ISDIS (International Society for Digital Imaging of the Skin, www.isdis.org)
• EADO (European Association of Dermato Oncology, www.eado.org)

Clinica Elysium

Bine ai venit la Clinica estetică Elysium, un loc dedicat în întregime tratamentului și îngrijirii pacienților de chirurgie estetică. Aici, te vei bucura de o atmosferă privată, primitoare și de o calitate superioară.

Call Now Button