Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  DR.

  ION ZEGREA

  A absolvit in 1998 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti

  STUDII

  În 2005 a inceput specializarea in departamentul de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul de Urgenta Bucuresti – Floreasca sub directa indrumare a profesorului Ioan Lascar, devenind medic specialist in 2011, iar in anul 2016 a devenit medic primar.

  DESPRE DR. ION ZEGREA


  Doctor Ion Zegrea a absolvit in 1998 Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti. În 2005 a inceput specializarea in departamentul de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva din Spitalul de Urgenta Bucuresti – Floreasca sub directa indrumare a profesorului Ioan Lascar, devenind medic specialist in 2011, iar in anul 2016 a devenit medic primar.


  Din 2007 este cadru universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Facultatea de Medicina – catedra de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, in prezent ocupand postul de Asistent Universitar.


  A participat la numeroase proiecte de cercetare nationale si internationale si in baza ideilor personale a obtinut 2 granturi nationale care au fost finalizate prin obtinerea unui brevet de inventie.

  A devenit Doctor in Știinte Medicale in 2012 avand ca tema de doctorat: “Valoare investigatiilor imagistice in diagnosticul si tratamentul chirurgical al tumorilor de parti moi”.


  În tot acest timp a continuat sa isi perfectioneze specializarea in chirurgie estetica si domenii specifice de chirurgie reconstructiva in centre de excelenta din Europa. Ultima supra-specializare in chirurgie estetica faciala a avut loc timp de 3 luni in 2013 in cadrul Coupure Centrum for Plastic Surgery sub indrumarea renumitilor Dr. Tonnard si Dr. Verpaele.


  Este Fellow al American College of Surgeons, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plastici din Romania, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), Trezorier al European Plastic Surgery Research Council si membru afiliat al European Society Of Plastic Reconstructive And Aesthetic Surgery, European Board Of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery, European Burns Association, International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Society.


  Doctor Ion Zegrea a publicat şi publica regulat in reviste nationale si internationale si a contribuit la manifestari stiintifice nationale si internationale de chirurgie plastica ca prezentator si autor sau coautor al lucrarilor stiintifice si practice de la inceputul activitatii sale ca medic (ex. International Confederation for Plastic Reconstructive & Aesthetic Surgery, World Society of Reconstructive Microsurgery).


  Comunicarea limpede intr-o atmosfera relaxata si discreta este esentiala pentru Dr. Zegrea si echipa sa din dorinta obtinerii celor mai bune rezultate posibile.


  Chirurgia Plastica este o disciplina chirurgicala ce necesita ca pacientul si chirurgul sa ia deciziile impreuna intr-un cadru de respect reciproc pentru a alege cele mai sigure si eficiente tehnici chirurgicale.


  Folosind cea mai recenta tehnologie medicala si stapanind toate aspectele legate de tratamentele chirurgiei plastice si estetice, Dr. Zegrea va cauta intotdeauna solutia adecvata pentru fiecare pacient. Exigenta personala a Dr. Zegrea este aceea de a respecta necesitatea si dorinta pacientului, dar mai presus de toate respectul pentru frumos, viata si sanatate.

  Descopera echipa Elysium

  Clinica Elysium

  Lucrari dr. Ion Zegrea