Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  CLINICA

  ELYSIUM

  Clinica Elysium, Clinica estetica Bucuresti, chirurgie plastica Bucuresti, doctor estetician Bucuresti, chirurg plastician Bucuresti

  Clinica estetica Elysium este deplin dedicata tratarii si ingrijirii pacientilor de chirurgie estetica, intr-un cadru privat, cu o abordare calda, personala si de calitate superioara.

  Consultatiile, tratamentele estetice minim invazive si operatiile cu anestezie locala se efectueaza in cadrul clinicii noastre.

  Dr. Zegrea efectueaza operatiile cu anestezie generala in Monza Metropolitan Hospital. Spitalul dispune de echipament medical de ultima generatie si de cazare la standarde internationale, precum si de echipe de garda multi-disciplinare si de renume.

  Rezerva standard are o suprafata de 18,5 mp si este dotata cu televizor cu diagonala de 81 cm, aer conditionat/sistem de ventilatie, internet wireless, baie utilata cu produse premium de ingrijire personala Chopard Deluxe, precum si cu trusoul pacientului (camasa de noapte, halat, papuci).

  La solicitarea pacientului, rezerva standard poate fi inlocuita, cu un tarif suplimentar, cu rezerva VIP sau cu un apartament. Acestea beneficiaza de spatiu mai generos, in care se regasesc atat zona de dormit, zona de make-up, zona de servit masa, cat si terasa amenajata cu plante naturale si mobilier de relaxare.

  Ingrijirea si supravegherea postoperatorie ce intra in costul operatiei sunt asigurate incepand cu momentul venirii in spital din ziua interventiei chirurgicale si pana a doua zi la ora 12, dupa interventia chirurgicala in Clinica estetica Elysium.

  Despre Dr. Zegrea

  Echipa Elysium

  Lucrari dr. Ion Zegrea