Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Top 5 beneficii ale implantului fesier

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Gratie noilor tehnologii in domeniul esteticii, acum este posibila solutionarea problemelor cauzate de marimea sau forma feselor.

  Atat doamnele, cat si domnii care vor sa aiba un posterior mai proeminent, pot lua in calcul interventia de implant fesier.

  Fesele plate au fie o cauza genetica, fie apar in urma slabirii bruste sau odata cu inaintarea in varsta, cauzand complexe de ordin fizic.

  Se poate incerca optimizarea aspectului feselor prin sport si exercitii fizice, insa acestea nu garanteaza obtinerea rezultatului dorit, pe cand implantul fesier reprezinta o solutie rapida si permanenta de a obtine posteriorul si dimensiunile mult visate.

  Implanturi fese
  Implanturi fese

  Care sunt cele mai importante 5 beneficii ale implantului de fese?

  Implantul de fese este o interventie unisex, realizata atat la femei, cat si la barbatii preocupati sa aiba forme cat mai rotunjite si un fizic bine proportionat. Iata care sunt principalele 5 beneficii.

  1. Pacientii vor avea un posterior bombat.

  Pacientii cu o forma plata sau fara volum a feselor isi doresc un aspect mai plin si mai rotunjit al posteriorului, pentru a arata impecabil in orice tinuta. Prin desavarsirea conturului feselor se creeaza forme pline, pentru un aspect bombat al posteriorului. La palparea lui, senzatia va fi similara cu atingerea unor muschi bine tonifiati.

  Prin metoda folosita la clinica Elysium, implantul siliconic se introduce sub muschiul fesier maxim. Calitatea acestor implanturi este superioara celor pentru sani, deoarece invelisul este mai gros si mai robust, iar gelul siliconic este mai dens si mai coeziv.

  2. Pacientii obtin o armonie corporala si un echilibru intre bust, talie si solduri.

  Dimensiunile bustului, cele ale taliei si cele ale feselor trebuie sa fie echilibrate, armonioase si cu un aspect placut, pentru o imagine de sine conform asteptarilor.

  Implanturile fesiere sunt disponibile pe mai multe dimensiuni, pentru a corespunde solicitarilor tuturor pacientilor, indiferent de fizionomie.

  3. Pacientii vor avea o stima de sine mai ridicata.

  Solutionarea complexului cauzat de fesele plate contribuie la cresterea respectului de sine si, implicit, la imbunatatirea calitatii vietii si a relatiilor interpersonale. Daca aveti nemultumiri de ordin fizic, din cauza formei sau a marimii feselor, puteti lua in calcul un implant de fese.

  4. Implantul fesier ascunde semnele imbatranirii si trateaza pielea lasata:

  Daca un pacient a slabit foarte mult, exista posibilitatea ca fesele sa isi piarda forma naturala si atunci se poate opta pentru un implant fesier. Procedura combate cu succes si semnele naturale de imbatranire a zonei.

  5. Implanturile fesiere au o rata crescuta de siguranta si eficienta.

  Implanturile fesiere sunt sigure si eficiente in obtinerea rezultatului dorit. In plus, implica o perioada scurta de recuperare, intre 5-15 zile, dupa care pacientul isi poate relua toate activitatile dorite, inclusiv statul in sezut. Exercitiile fizice se pot face dupa 3 saptamani de la operatie.

  Implant fese clinica Elysium
  Implant fese clinica Elysium

  Mai mult, clinica Elysium utilizeaza o ultima generatie de implanturi de calitate germana, extrem de durabile si fiabile. Acum se pot pastra aceleasi implanturi timp de mai multe decenii, fara modificari majore si fara alterarea lor.

  Asadar, daca luati in calcul o interventie la nivelul feselor, trebuie sa fiti bine informati si apoi 100% siguri ca doriti sa o faceti. Este important sa aveti asteptari realiste si sa comunicati deschis si sincer cu medicul estetician. Pentru detalii complete va asteptam la clinica, unde se poate vedea si o simulare a rezultatului final.

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE