Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Liftingul facial- solutia tenului fara varsta

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Trecerea anilor ne afecteaza intreg corpul, dar mai ales fata, care devine brazdata de riduri si lipsita de fermitate.  Din cauza pierderii celulelor de colagen si elastina odata cu varsta,  structura noastra faciala nu mai are suficient tonus si incepe sa aiba un aspect inestetic.
  Pe langa factorul timp, expunerea la soare, fumatul, poluarea si alte afectiuni dermatologice avute de-a lungul vietii afecteaza semnificativ calitatea pielii.

  Rezultatul? O fata imbatranita, cu aspect alungit, obraji lipsiti de fermitate, sprancene care coboara inestetic asupra ochilor, cearcane vizibile, maxilar lasat si tern, barbie dubla si pliuri la nivelul gatului.

  Solutia pentru toate problemele de ten de mai sus o reprezinta lifting-ul facial, gratie ultimelor tehnologii in domeniul chirurgiei estetice.

  lifting-facial
  lifting-facial

  Ce este Liftingul Facial?

  Procedura de facelift este personalizata pe nevoile specifice ale fiecarui pacient si consta in eliminarea pielii in exces, in intarirea tesuturilor subcutanate si in repozitioarea pielii, astfel incat sa se respecte mobilitatea faciala si conturul chipului. Aceasta interventie chirurgicala poate elimina ani buni de pe fata pacientului, poate corecta pungile de sub pleoape, gusa sau aspectul de barbie dubla.

  Lifting ten
  Lifting ten

  Cand avem nevoie de un facelift?

  Uita-te in oglinda. Daca nu te multumeste aspectul chipului tau si tenul iti este palid, obosit, incercanat si ridat, atunci poti lua in calcul interventia de lifting facial.

  Operatia de facelift, de mid-face lifting sau ritidectomia (lifting-ul cervico-facial) pot fi realizate oricarui pacient care se confrunta cu:

  • Aspect de ”obraji cazuti” (falcute), cauzat de scaderea tonusului muscular in partea mijlocie si inferioara a fetei
  • pliuri inestetice care unesc colurile gurii cu nasul (pliuri nasolabiale);
  • linii care se intind de la fiecare colt al buzei, in jos, catre barbie (linii de marioneta);
  • grasime si piele coborata sau deplasata
  • barbie dubla, cauzata de depozitele de grasime in exces aflate sub barbie şi mandibula
  • gusa, cauzata de pierderea elasticitatii pielii si de lipsa tonusului muscular
   Chirurgie estetica facelift
   Chirurgie estetica facelift

   Facelift-ul se adreseaza pacientilor care vor rapid un look mai fresh si mai tanar, celor care vor sa beneficieze de avantajele chirurgiei estetice in lupta cu imbatranirea pielii.

   Lifting-ul facial la clinica Elysium:

   La clinica Elysium interventiile de facelift sunt realizate de catre Dr Ion Zegrea, Doctor in Știinte Medicale, Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, membru al International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) si Trezorier al European Plastic Surgery Research Council.

   În general, liftingul facial realizat de Dr. Ion Zegrea implica o incizie in regiunea cu par de deasupra urechilor si apoi urmeaza conturul urechilor, unde exista pliuri naturale ce camufleaza incizia. Apoi continua in josul urechii, in interiorul cartilajului din partea din fata a urechii (tragus) si in jurul lobului. În anumite cazuri, se poate extinde in spatele urechii. De asemenea, in unele cazuri, se poate realiza o mica incizie la nivelul gatului.

   Medicul estetician va separa ulterior pielea de grasimea si muschii de dedesubt. Grasimea poate fi modelata (lipoaspirata) in jurul gatului si a barbiei pentru imbunatatirea conturului fetei. Pielea este repozitionata si excesul de piele este indepartat chirurgical. Inciziile realizate sunt inchise cu suturi sau benzi adezive. Este important sa nu se indeparteze prea multa piele, pentru a se evita inchiderea in tensiune a pielii restante, ce poate duce la „aspectul de pacient operat” si la o calitate mai proasta a cicatricilor.

   Procedura de facelift este una dintre cele mai eficiente terapii de improspatare si de intinerire a tenului, aleasa de mii de romance anual. Majoritatea pacientilor au varste cuprinse intre 40 si 70 ani.

   Happy skin via Facelift
   Happy skin via Facelift

   Prin liftingul facial pacientii obtin in scurt timp un ten mai armonios, cu aspect vizibil intinerit si, astfel, capata mai multa incredere in ei, devin mai dinamici si mai plini de viata.

   Pentru detalii complete despre interventia de facelift te asteptam cu drag la clinica Elysium!

   „Inaintarea in varsta nu este sub controlul tau. Totusi, atitudinea fata de ea depinde de tine.” (Diane von Furstenberg)

    

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE