Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Cum am obținut buze mai senzuale în doar 30 minute!

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Cum am obținut buze mai senzuale în doar 30 minute!

  Chirurgia estetică începe să nu mai fie un subiect tabu, deoarece în prezent nu mai este văzută doar ca o modalitate de îmbunătățire a aspectului fizic, dar și ca o oportunitate de tratare a unor probleme medicale.

  Cum am obținut buze mai senzuale în doar 30 minute!

  Am discutat cu mai multe femei frumoase din blogging care, deși aratau wow, aveau un mic defect fizic peste care nu puteau trece fără o intervenție chirurgicala. În prezent, dupa ce au trecut pragul medicului estetician, sunt mult mai încrezătoare.

  De ce am ajuns să iau în calcul intervențiile estetice?

  Ca blogger de beauty, îmi place să fiu la curent cu tot ce este nou, să încerc și să descopar inovațiile în domeniul înfrumusețării. Din acest motiv, curioasă de fel și dornică să aflu mai multe despre operațiile plastice, am mers cu o prietenă la clinica Elysium, coordonata de catre domnul Doctor Ion Zegrea.

  Cum am obținut buze mai senzuale în doar 30 minute!

  Inițial, am dorit doar să mă informez asupra procedurilor hi-tech de înfrumusețare cu și fără bisturiu.

  Ulterior, dupa o primă consultație cu domnul doctor, care seamănă, pe alocuri, și cu o vizită la psiholog, pentru că te eliberezi de multe gânduri și complexe doar de tine știute, am dorit să încerc injecțiile cu acid hialuronic pentru buze.

  Cum am obținut buze mai senzuale în doar 30 minute!

  Ce implică injectarea de acid hialuronic în buze?

  Buzele pline sunt un simbol al tinereții și al frumuseții de sute de ani. Înainte, femeile se dadeau cu ardei iute, pentru augumentarea buzelor, în ciuda disconfortului resimțit, ca doar bine zice o vorbă din popor…“baba suferă la frumusețe”.

  Cum am obținut buze mai senzuale în doar 30 minute!

  La clinica Elysium am descoperit o soluție mult mai simpla pentru buze mari și senzuale: acidul hialuronic!

  Acesta este un ingredient natural al pielii, fiind denumit și “fântâna tinereții”, pentru că produce o hidratare intensa, esențială pentru o piele frumoasă.

  Pe masură ce trec anii, organismul nu mai produce suficient acid hialuronic, celulele de colagen și elastina se descompun și apare deteriorarea pielii și ridarea ei.

  Cum am obținut buze mai senzuale în doar 30 minute!

  Avantajele injecțiilor cu acid hialuronic:

  Încă nu sunt adepta operațiilor estetice, dar am ales să îmi măresc buzele cu acid hialuronic, pentru ca:
  ✓ Acidul hialuronic a fost declarat de catre specialiștii în dermatologie drept cea mai sigura substanță din punct de vedere medical și cu eficiență maximă în corectarea și mărirea buzelor.
  ✓ Acidul hialuronic umple buzele, le redă conturul natural și are efect de lifting.
  ✓ Efectul este unul discret, aproape natural.
  ✓ Procedura este sigura și nedureroasă, acidul hialuronic fiind biodegradabil 100%.
  ✓ Intervenția este rapidă, durează doar 30 minute
  ✓ Procedura se poate repeta periodic, dacă este necesar.
  Dr. Ion Zegrea realizează augumentarea buzelor cu acid hialuronic în cadrul clinicii Elysium, unde clienții primesc nu doar servicii estetice de înaltă calitate, ci și atenție și confort sporit.

  Tu ce procedură estetica ți-ai face? Te-ai gândit vreodată la o intervenție de mărire a buzelor?

  sursa: mariapasca.ro

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE