Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Ianna Novac apelează la minuni estetice pentru a se menţine tânără şi frumoasă

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Ianna Novac este cea mai cunoscuta cantareata de pop-opera din Romania, cunoscuta si sub numele de “Vocea de aur de peste Prut”.

   

  Frumoasa basarabeanca a facut parte din trupa ASIA, a cochetat si cu actoria, dar a decis sa se dedice muzicii, mai ales dupa casatoria cu profesorul sau de canto, tenorul Octavian Dobrota.

  Canta de la 5 ani, marturisind ca a simtit dintotdeauna ca menirea ei pe lume este sa fie cantareata: “Tot timpul cantam pentru ca acesta era si este sensul vietii mele.’

  Desi are un look de invidiat, soprana este constienta de trecerea timpului si recunoaste ca dupa ce a implinit varsta de 30 ani a inceput sa investeasca mai mult timp si energie in ingrijirea personala.

  Acum, la 34 ani, artista a inceput sa isi injecteze Dysport, pentru a-si pastra tenul suplu si ferm. Ianna a apelat la specialisti in domeniu, alegand serviciile domnului Doctor Ion Zegrea de la clinica Elysium pentru efectuarea procedurilor, la recomandarile mai multor cunoscuti din breasla.

  Artista recunoaste: “Dr Ion Zegrea reuseste de fiecare data sa faca minuni, cum a facut si ultima oara cand am fost. Trebuie sa recunosc ca am avut pe frunte 2 riduri de expresie foarte vizibile, dar dupa o singura sedinta de tratament cu Dysport la domnul Zegrea, practic nu se mai vad. Dupa 8 luni am revenit sa facem aceeasi procedura, ca sa nu mai apara. Ele apar datorita soarelui, cand stam incruntate iar la mine apar datorita concentrarii din timpul cantatului’.

  Ianna recomanda injectiile cu Dysport, pentru ca sunt necesare, pentru un ten mereu tanar, iar imaginea conteaza, mai ales in cazul artistilor. Odata cu inaintarea in varsta, pielea incepe sa-si diminueze colagenul si elastina si sa retina apa, factori care produc inevitabil ridurile faciale. Dysport amelioreaza ridurile de pe frunte, estompeaza “laba gastei”, dar si ridurile de expresie.

  Injectarea de Dysport cea mai cunoscuta metoda anti-imbatranire, la care apeleaza atat vedetele din Romania, cat si vedete internationale, precum Megan Fox, Gwen Stefani sau Donatella Versace.

  sursa: exclusivnews.ro

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE