Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  ACIDUL HIALURONIC- Solutia rapida si nedureroasa pentru buze senzuale

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Buzele pline sunt un simbol al tineretii si al frumusetii de sute de ani. De-a lungul timpului, femeile au incercat aproape orice truc pentru un zambet mai atragator.

  Gratie descoperirilor inovatoare in domeniul esteticii, acum exista posibilitatea ca si cele mai subtiri buze sa capete contur si consistenta prin injectarea de acid hialuronic.

  Ce este si cum actioneaza acidul hialuronic?

  Stiai ca acidul hialuronic este un ingredient natural al pielii, fiind denumit si “fantana tineretii”? Aceasta polizaharida se gaseste indeosebi in cartilaje si in piele, avand un rol conductor, de transportare a nutrientilor catre celule, care sunt astfel, purificate. Acesta produce o hidratare intensa, indispensabila pentru o piele frumoasa.

  Pe masura ce trec anii, organismul nu mai produce suficient acid hialuronic, celulele de colagen si elastina se descompun si apare deteriorarea epidermei.

   

  Ce presupune augumentarea buzelor cu acid hialuronic?

  Acidul hialuronic umple buzele, le reda conturul natural si are efect de lifting.

  Procedura de augumentare a buzelor se realizeaza rapid, in circa 30 minute, iar cantitatea folosita de acid hialuronic depinde de volumul dorit. Ea presupune injectarea solutiei in buze, procedura în sine fiind usor de realizat.

  Acidul hialuronic a fost declarat de catre specialistii in dermatologie drept cea mai sigura substanta din punct de vedere medical si cu eficienta maxima in corectarea si marirea buzelor.

  Care sunt avantajele injectarii de acid hialuronic in buze?

  Rezultatele procedurii de augumentare a buzelor cu acid hialuronic este redarea rapida a aspectului natural al buzelor.

  Efectul este unul discret. In plus, ridurile din jurul gurii sunt atenuate si pielea este hidratata in profunzime.  Exista mai mult tipuri de interventii la nivelul buzelor cu acid hialuronic. Daca se doreste doar conturarea buzelor, injectarea de substanta se face liniar, de jur imprejurul acestora. Pentru corectarea ridurilor, acestea se umplu cu acid hialuronic. Se pot mari ambele buze sau doar una dintre ele, in functie de dorinta si de nevoile clientului.

  Totodata, procedura este sigura si nedureroasa, acidul hialuronic fiind biodegradabil 100%.  Injectarea se face cu un ac extrem de fin, sub anestezie locala. Zona tratata va fi anesteziata fie cu un gel anestezic, fie printr-o anestezie locala intraorala.

  .Acidul hialuronic se resoarbe fiziologic. Efectul obtinut dureaza destul de mult si procedura se poate repeta periodic.

  Rezultatul se mentine, in medie, timp de 6-9 luni, in functie de metabolismul fiecarui client si de tipul de acid hialuronic utilizat. Dupa aceasta perioada se poate realiza o noua injectare. Daca dupa trecerea efectului nu se mai repeta procedura, buzele revin la forma initiala, fara a exista efecte secundare.

  Gratie rezultatelor sale imediate si de impact, injectarea de acid hialuronic poate crea dependenta printre clientii care il descopera.

  Ce contraindicatii exista dupa injectarea de acid hialuronic in buze?

  Deoarece acidul hialuronic folosit in scopuri medicale nu este recoltat de la animale, nu exista niciun risc de transmitere de boli de la animale, sau de a provoca reactii alergice.

  Imediat dupa injectare vor fi aplicate comprese reci timp de 30 minute si zona se va masa usor, pentru aranjarea uniforma a substantei.

  In primele 24 ore de la procedura este recomandat sa se evite consumul de bauturi alcoolice.

  Timp de 48 de ore dupa interventia de augumentare buze clientii nu trebuie sa agreseze zona, nu trebuie sa fumeze sau sa bea lichide calde ori fierbinti.

  Expunerea la temperaturi extreme (frig intens, sauna, solar, soare, etc.) este contraindicata in prima saptamana dupa interventie.

  Nu se vor face exercitiile fizice solicitante si nu se vor efectua tratamente in cabinetele medicilor stomatologi, pentru a nu deforma buzele proaspat conturate.

  Uneori pot aparea mici vanatai in punctele de injectare, care se retrag in timp.

   Rezultatele optime ale interventiei sunt vizibile in circa 7 zile, cand orice eventuale asimetrii vor fi corectate.

  Buze carnoase si cu contur definit
  Buze carnoase si cu contur definit

  Cine poate beneficia de augumentarea buzelor?

  Varsta, mostenirea genetica, stilul de viata haotic si viciile precum fumatul pot contribui la subtierea buzelor si la ridarea lor.

  Augmentarea buzelor se recomanda tuturor celor care doresc sa elimine ridurile de la nivelul gurii, sa aiba buze mai carnoase sau sa isi corecteze conturul gurii.

  Procedura nu se recomanda persoanelor care au foliculita, herpes sau alergii la anestezice. Interventia nu se realizeaza femeilor insarcinate si nici clientilor care si-au injectat anterior alte substante necunoscute.

  Unde poti beneficia de injectii cu acid hialuronic?

  Cand vine vorba de ingrijire faciala, este recomandat sa te lasi doar pe mana specialistilor in domeniu, pentru a evita orice neplaceri cauzate de o posibila interventie esuata.

  Dr. Ion Zegrea realizeaza augumentarea buzelor cu acid hialuronic in cadrul clinicii Elysium, unde clientii primesc nu doar servicii estetice de inalta calitate, ci si atentie si confort sporite.

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

   

  Vrei sa afli daca esti un candidat potrivit pentru procedura de marire a buzelor?

  Programeaza-te la o consultatie si o discutie cu domnul Doctor Ion Zegrea la clinica Elysium, la telefon: 0726 143 546 sau 0726 143 000.

  Artiste precum Alessia, Sonia Trifan sau Deea Maxer s-au convins de efectele benefice ale acidului hialuronic.

   Te asteptam si pe tine!

   

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE