Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  LIPOLIZA- o metoda rapida si minim-invaziva de remodelare corporala

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Visezi la eliminarea definitiva a grasimii in exces?

  Ai vrea sa existe o modalitate rapida si eficienta de a scapa chiar si de cele mai mici depozite de tesut adipos?

  Acum exista o solutie: procedura de lipoliza, injectia-minune care topeste grasimea.

  Lipoliza la Clinica Elysium
  Lipoliza la Clinica Elysium

  Ce este lipoliza?Lipoliza este o procedura delicata de eliminare a adipocitelor, prin injectarea subcutanat a unei solutii pe baza de fosfatidilcolina si acid deoxicolic, alaturi de alte ingrediente active. Fosfatidilcolina este considerata o substanta benefica, hepatoprotectoare, ea accelerand procesul de descompunere a grasimilor si colesterolului si ajutand, astfel, la recapatarea siluetei dorite.

  Procedura nu este dureroasa, implica riscuri reduse si se realizeaza rapid.

  Ce zone se pot trata prin lipoliza?

  Interventia se preteaza tuturor zonelor cu tesut adipos inestetic, ce nu poate fi eliminat prin dieta sau sport. Spre exemplu, colaceii, barbia dubla sau grasimea din jurul genunchilor sunt probleme ce pot fi solutionate rapid, prin lipoliza. Coapsele, fesele, soldurile, abdomenul, bratele si spatele sunt, de asemenea, zone din care se pot elimina adipocitele in exces.

  Totodata, actiunea asupra coapselor are efect si in reducerea celulitei, prin spargerea nodulilor celulitici, pana la eliminarea lor totala.

   

  Lipoliza- efect anticelulitic
  Lipoliza- efect anticelulitic

  Chiar daca nu implica o scadere a numarului de kilograme, persoanele din jurul pacientilor vor observa ca acestia sunt mai slabi pe zi ce trece, deoarece lipoliza actioneaza pe durata a pana la 8 saptamani, pentru distrugerea treptata a depozitelor de grasime.

  Celulele adipoase care sunt dizolvate nu se mai refac, efectul procedurii fiind unul permanent Insa, daca pacientii iau in greutate, atunci adipocitele din jur se pot hipertrofia si pot conduce la refacerea tesutului gras.

  Lipoliza sau lipoaspiratie?

  Pana la descoperirea lipolizei, doar lipoaspiratia putea indeparta tesutul adipos ramas chiar si in urma dietelor sau activitatilor fizice intense.

  Lipoliza este o procedura minim-invaziva, rapida si nedureroasa, care nu necesita repaos post-tratament, spre deosebire de liposuctie, care este o interventie chirurgicala ce implica o perioada de recuperare.

  Prin lipoaspiratie grasimea dispare aproape imediat, in timp ce prin lipoliza injectabila schimba in timp silueta pacientului.

  Insa, cele 2 proceduri nu se exclud una pe cealalta. Ele se completeaza chiar, lipoliza fiind ideala dupa liposucţie, pentru a elimina orice urma de grasime ramasa şi a netezi eventualele umflaturi aparute.

  Zone tratate prin lipoliza
  Zone tratate prin lipoliza

  Care sunt pasii procedurii?

  Dupa ce medicul stabileste faptul ca pacientul este apt pentru interventie, zona in cauza este dezinfectata. Apoi, se injecteaza substantele active in stratul de grasime de sub piele. In maximum 30 minute, interventia este finalizata, iar pacientul este sfatuit sa aiba rabdare si sa urmareasca efectul lipolizei in urmatoarele 2 luni. Zona tratata isi va imbunatati aspectul semnificativ. Sunt necesare circa 3-5 sesiuni, programate la cel putin 8 saptamani distanta, iar rezultatul final se va vedea in circa 3 luni de la finalizarea tratamentului.

  Lipoliza injectabila- abdomen
  Lipoliza injectabila- abdomen

  Ce contraindicatii are lipoliza?

  Procedura nu se efectueaza copiilor, adolescenţilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza si nici persoanelor care sufera de diabet.

  Medicul specialist va consulta fiecare pacient si va discuta pe larg cu acesta despre starea sa fizica si psihica, precum si despre orizontul sau de asteptari privind noua imagine post-tratament.

  Interventia implica atat o intalnire pre-tratament cu pacientul, cat si urmarirea dupa procedura a evolutiei acestuia, pentru ca rezultatul sa fie cel dorit de ambele parti implicate.

  Timp de cel putin 3 zile dupa tratament pacientul nu se poate duce la masaj sau la sauna si nu poate efectua activitati sportive.

  De ce sa vii la clinica Elysium pentru lipoliza?

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS) si NETWORK Lipolysis, fiind certificat sa realizeze procedura de lipoliza in conditii de maxima siguranta si eficienta.

  Peste 80% dintre pacientii sau au fost foarte multumiti de rezultatele obtinute.

  In plus, clinica asigura conditii maxime de igiena si confort, pentru a satisface si cei mai exigenti clienti.

  Vino sa te convingi!

   

   

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE