Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Importanta increderii de sine

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Increderea de sine este ceva ce se construieste in timp, determinata de numerosi factor. Numeroase studii subliniaza importanta increderii de sine, cat si avantajele ei – relatii mai bune cu cei din jur, siguranta propriilor decizii, performante profesionale si mai ales, o atitudine pozitiva si perpective realiste.

  Primul pas in construirea unei increderi de sine este de a constata faptul ca exista o problema. O persoana increzatoare are curajul de a fi ea insasi, are opinii ferme pe care si le exprima deschis, considera esecurile ca parte din dezvoltarea personala si nu se teme de oameni si experiente noi. Nu este niciodata prea tarziu sa faceti o schimbare, mai ales cand este vorba despre un lucru atat de important, cu un impact atat de mare in viata dumneavoastra.

  Din pacate, parte din motivatia pacientelor mele, care povestesc ca asteptau cu nerabdare sa implineasca varsta de 18 ani pentru a putea sa isi faca operatia dorita, implica amintiri de la varste fragede. O gluma nepotrivita ori comentariu rautacios cu privire la aspectul unui copil au efecte negative pe termen lung si pot duce la comportamente distructive. Parerea celor din jur nu ar trebui sa conteze atat de mult, incat sa va afecteze perceptia despre sine.

  Incredere de sine se invata in timp, prin exercitiu. Cand se cunosc cauzele, al doilea pas important, este mai usor sa se ajunga la rezultat. Cand vorbim despre imperfectiuni, precum un nas inestetic sau urechi inegale, cele mai des intalnite complexe la copii, se poate apela la chirurgia estetica.

  Nu va fie teama sa faceti schimbarile necesare pentru imbunatatirea increderii de sine. Sunteti mai fericiti atunci cand va iubiti pe voi insiva si cand sunteti indeajuns de sinceri cu dumneavoastra incat sa constientizati lucrurile care va deranjeaza si pe care vreti sa le imbunatatiti.

  Cu drag,

  ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE