Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Influenta vedetelor in alegerile pacientilor

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Pentru ca in ultima perioada am vazut un numar ingrijorator de articole despre chirurgia estetica a caror titluri incep cu “Oameni care cheltuie sume uriase de bani pentru a arata ca…”, am decis ca prin acest blog, sa ma deschid in fata dumneavosatra cu privire la acest subiect delicat, cu care ne confruntam adesea.

  Este adevarat ca majoritatea articolelor despre care va vorbesc sunt din Statele Unite ale Americii, insa ridica o problema cu care ne intalnim si noi, chirurgii esteticieni din Romania. Cred ca fiecaruia i s-a intamplat, cel putin o data, sa i se arate o fotografie cu o vedeta cu care pacienta/pacientul isi dorea sa semene. Ne confruntam cu aceste dorinte nerealiste, incurajate de medici care accepta astfel de proceduri si de cazuri din afara, in care acestea au fost posibile.

  Pentru a face o operatie estetica, de exemplu o rinoplastie, sunt foarte importante trasaturile fetei. O operatie nu va avea acelasi efect ca cea facuta de vedeta dumneavoastra preferata, daca vorbim despre trasaturi diferite, asadar procedura nu va va aduce rezultatul la care visati. In cazul unui implant mamar, se ia in considerare conformatia trupului, marimea toracelui. Se urmareste echilibrul, armonizarea trasaturilor si indepartarea defectelor pentru crearea unui aspect placut, in conformitate cu dorintele dumneavoastra, atunci cand acestea sunt realizabile.

  Este adevarat ca, pentru a putea explica medicului dumneavoastra ce schimbari v-ati dori, va poate fi mai usor sa apelati la fotografii. Modificarile, insa, trebuie facute in conformitate cu corpul dumneavoastra. De asemenea, dispunem de metode de simulare a procedurilor, in cazul unei rinoplastii, prin modificarea electronica a imaginii, iar pentru implanturi, de bustiere care imita siliconul. Atfel, dispuneti de cele mai bune informatii pentru a fi siguri de decizia luata.

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE