Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  European Plastic Surgery Council Meeting 2017

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Editia cu numarul 9 a European Plastic Surgery Research Council, organizata anul acesta in Bucuresti s-a incheiat. Am avut deosebita onoare de a fi capitan al acestei editii si sunt incantat sa spun ca atat eu, cat si colegii mei participanti, am ramas cu niste amintiri deosebite. Evenimentul a reprezentat o experienta deosebita nu doar pentru mine, dar pentru fiecare participant, care si-a reluat activitatea mai inspirat de a face meseria pe care o iubeste.

  Congresul si-a atins scopul, acela de a reprezenta nu doar oportunitatea de acces la un program unic, informal si interactiv, deschis comunitatilor de cercetare in domeniul esteticii din Europa, dar si de a impartasi si dezbate idei extraodinare, de a afla mai multe despre practicile altor tari si de a incuraja colaborarea si comunicarea deschisa.

  Pentru mine organizarea EPRSC 2017 si intampinarea colegilor din toata lumea in Bucuresti a fost o ocazie unica, de aceea tin sa ii felicit si sa le multumesc totodata celor care m-au insotit in aceasta aventura, continuand astfel traditia intalnirilor EPSRC.

  Am avut onoarea de a avea speakeri precum Philip Blondeel, Justin Sacks, William Kuzon, David Mathes, Dana Jianu, Scott Hollenbeck, Grigore Verega, Paul Cederna, Christine Radtke, Jan Vrancxs, Alexandru Georgescu, Andrew Hart, Howard Levinson, Nicolae Antohi, Timothy King, Daniel Murariu.

  Evenimentul a adunat participanti diferite zone ale lumii: Romania, USA, Austria, Elvetia, Germania, Belgia, Egipt, Republica Moldova, Anglia, Canada, Finlanda, Franta, Israel, Olanda, Spania, Turcia si Emiratele Arabe Unite.

  Astept cu nerabdare sa va revad la urmatoarea editie EPSRC, ce va avea loc din nou pe mult iubita barca MS San Diego.

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE