Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Presiunea vedetelor de a arata bine

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Lumea Hollywood-ului, pe care o vedem noi la televizor si pe care o admiram atat de mult este pe departe ceea ce pare. Exista multa atentie indreptata spre acesti oameni, atat din partea colegilor, fanilor, cat si a presei, presupune foarte multe conditionari si chiar foarte multa presiune, concurenta fiind unul dintre factorii cei mai importanti.

  Principalul motiv pentru care o celebritate apeleaza la chirurgia estetica este aceea de a ascunde semne ale imbatranirii, de a fi inca in forma in fata noilor generatii care vin din urma. Urmeaza dorinta de a obtine roluri, de a crea o buna imagine, lucruri esentiale pentru cariera lor, apoi sunt cazurile clasice, in care se imbunatatesc imperfectiuni, precum un aspect inestetic al nasului.

  Julia Roberts a declarat, la un moment dat, ca refuzul de a-ti face un lifting facial dupa 40 de ani reprezinta un foarte mare risc pentru cariera, referindu-se la activitatea pe care aceasta o desfasoara.

  „Am crescut cu ideea ca infatisarea este cel mai important lucru. Este trist, acum cand ma gandesc, pentru ca aceasta mentalitate mi-a adus probleme. Incercam cu greu sa fac fata tuturor provocarilor,” afirma Courteney Cox, vedeta care a interpretat-o pe Monica in faimosul serial Friends. Aceasta recunoaste ca a abuzat de injectari cu acid hialuronic.

  O alta problema a Hollywood-ului este aceea ca doctorii urmaresc sa isi faca la randul lor un renume si ajung sa nu mai spuna „nu” pacientilor sai.

  „Pielea va incepe sa cada. Incercam sa o fac sa se opreasca, dar am ajuns sa arat fals. A trebuit sa fiu atentionata de prieteni ca gresesc si mi-a luat mult timp sa constientizez faptul ca au dreptate si sa am curaj sa redevin naturala. Acum arat diferit, dar sunt fericita cu mine insami,” a mai declarat Courteney Cox.

  Ca medic estetician, recomand pacientilor sai sa se gandeasca la propriile nevoi si dorinte si sa nu se compare cu oamenii pe care ii vad in reviste si pe ecrane, intrucat informatiile care ajung la noi, ca spectatori, ca fani, nu sunt intotdeauna complete si adevarate.

   

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE