Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Cat de departe suntem dispusi sa mergem pentru a ne simti bine?

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Cred ca este foarte important ca om sa te cunosti. Sa stii ce iti doresti, ce iti place, ce pasiuni ai si ce te-ar face fericit, pentru ca astfel vei sti cand sa te opresti. Mereu v-am spus si dumneavoastra, si pacientilor mei, cat de mult apreciez echilibrul si cat de important mi se pare, lucrand in acest domeniu.

  Spun aceste lucruri dupa ce un caz aparte mi-a atras atentia. O tanara de 27 de ani si-a riscat viata pentru a avea forma fetei precum Wonder Woman. Ea a riscat paralizia fetei, si-a petrecut o saptamana fara a putea vorbi ori manca, iar recuperarea totala va dura pana la un an. Toate acestea, pentru a putea juca rolul de personaj principal in banda desenata pentru copii pe care urmeaza sa o lanseze.

  „Voiam sa arat ca un supererou. Cu linia fetei simetrica si ingusta, ochii mei vor parea mai mari. Imi creez propriul personaj, voi fi propriul meu supererou. Imi transform viata intr-o poveste in care sunt personajul principal, cartea este o fantezie, o fictiune, dar e bazata pe viata mea. Voi fi un personaj atipic, ce intampina dificultati reale.”

  Extrema procedura s-a petrecut intr-un spital din Coreea.

  Conform viitoarei eroine, procedura a fost cel mai periculos lucru pe care l-a facut, din multe puncte de vedere. Primele doua zile au fost critice. Ea a inceput seria de transformari inca din anul 2011, dorindu-si ca in viitor sa joace diferite personaje.

  „Procedurile facute m-au ajutat de-a lungul anilor sa ma iubesc pe mine ca persoana care sunt cu adevarat.”

  Sursa: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/plastic-surgery-addict-desperate-look-10695460

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE