Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Implantul barbiei – una dintre cele mai comune interventii ale vedetelor

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  In Marea Britanie, implantul barbiei a avut o crestere uimitoare in popularitate, ajungand chiar sa fie mai cerut decat cel mamar. Procedura asigura echilibru, accentuand trasaturile fetei.

  Potrivit Doctorului De Silva, chirurg plastician din cadrul Centrului Advanced Facial Cosmetic and Plastic Surgery din Londra, interventia ofera un aer masculin si mai atractiv barbatilor, pe cand femeilor le asigura un aspect natural, armonios.

  GTY_ryan_gosling_jef_140807_16x9_992

  Aceasta mai adauga faptul ca popularitatea procedurii se datoreaza si faptului ca prezinta riscuri scazute si a impactului estetic pe care il ofera.

  Fata arata mult mai bine din profil datorita barbiei mai ascutite si este deosebita datorita faptului ca e potrivita indiferent de trasaturile fetei, acestea fiind mai accentuate. De asemenea, implanturile sunt create pentru a se potrivi cu linia fetei pacientului.

  640_sienna_miller_474507204

  Implantul este introdus in barbie sub anestezie locala, printr-o incizie foarte mica dedesubtul acesteia si usor neobervabila. Plasturii sunt indepartati dupa doar o saptamana, fara alte masuri de precautie necesare.

  Interventia se poate face individual sau poate fi combinata cu rinoplastia ori liftingul facial, in functie de impactul si schimbarile dorite.

  Printre celebritatile care au apelat la aceasta interventie se numara Ryan Gosling, Jennifer Lopez, Salma Hayek, Angelina Jolie, Sienna Miller, Scarlet Johansson, Emmy Rossum.

  Informatiile au fost prelute de pe http://www.independent.co.uk/life-style/chinplants-plastic-surgery-craze-trend-uk-rates-60-per-cent-scarlett-johansson-angelina-jolie-a7717311.html

   

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE