Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Ivanka Trump  – frumusete si echilibru

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Ivanka Trump este un exemplu de femeie de succes. Frumoasa fiica a presedintelui american, Donald Trump, este o inspiratie pentru femeile din intreaga lume. Mama, sotie, femeie de afaceri, fost fotomodel si in prezent asistenta a tatalui sau, aceasta reuseste sa impresioneze printr-o imagine impecabila.

  Fiind de mica in atentia presei, s-au observat de-a lungul anilor schimbari pe care le-ar fi facut cu ajutorul chirurgiei estetice. Fotografiile arata imbunatatiri la nivelul nasului, un implant mamar, poate chiar si marirea buzelor cu acid hialuronic si o mentoplastie. Intotdeauna a avut trasaturi frumoase, insa se pare ca de-a lungul timpului Ivanka si-a dorit repararea unor mici imperfectiuni.

  ivanka-trump-nose-job

  Ea si-a pastrat totusi naturaletea, mentinand un echilibru armonios si iesind in evidenta datorita elegantei si bunului gust. Adoptarea unui look simplist, decent, face ca aceste interventii sa nu iasa foarte mult in evidenta.

  ivanka-trump-plastic-surgery-before-after

  De asemenea, faptul ca ea nu raspuns niciodata presei cu privire la acest subiect creeaza, din punctul meu de vedere, o bariera intre viata sa personala si cea profesionala, astfel gestionand foarte bine situatia si lasand in atentia publicului performantele sale profesionale. Adaug faptul ca ea da dovada de o incredere de sine puternica, totusi modesta, pe care il foloseste ca un atu de baza in cariera.

  ivanka-trump-breast-implants

  Ea devine astfel un model de femeie echilibrata, puternica, realizata din punct de vedere profesional si nu in ultimul rand frumoasa, care nu a abuzat de  chirurgia estetica, pastrandu-si naturaletea.

  Cele mai reprezentative fotografii ale schimbarilor ei au fost preluate de pe celebritysurgerynews.com.

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE