Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  De la decizie la rezultatul final

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Primul si probabil cel mai important pas in vederea unei operatii estetice este acela de a lua aceasta decizie, de a spune “da, imi voi face aceasta operatie”. Este o decizie care trebuie sa va apartina in totalitate si care sa vina din dorinta de a va simti mai bine in pielea voastra.  Am vorbit despre entuziasmul de la inceput, despre bucuria ce apare odata ce luati aceasta decizie, gandidu-va la rezultatul final, insa vreau sa subliniez cateva detalii importante despre ce urmeaza dupa acest moment. Deci care sunt pasii, dupa ce hotarati sa faceti o operatie estetica?

  Inevitabil majoritatea oamenilor vor cauta pe internet informatii despre procedura pe care doresc s-o faca. Nu este ceva gresit, insa trebuie acordata foarte multa atentie surselor pe care le folositi. Exista numeroase site-uri care pot induce in eroare si mai ales sa contina informatii false. Recomand verificarea informatiilor de pe mai multe platforme si a cunostintelor despre operatie cu medicul plastician, precum si adresarea oricarei intrebari pe care o aveti, odata ajunsi in cabinet.

  Pana la a ajunge la un cabinet, trebuie sa va alegeti medicul estetician. Cel mai bine apelati la site-uri de specialitate, chiar si la recomandari din partea persoanelor apropiate. Exista numerosi medici, insa incercati sa va axati si pe experienta acestora in privinta operatiei pe care o doriti si a relatiei pe care o stabilesc cu pacientii. Pentru a gasi pe cineva cu care sa aveti o comunicare eficienta puteti chiar sa apelati la cateva consultatii, pentru a va asigura ca persoana care urmeaza sa va opereze este cea pe care o cautati.

  Medicul are responsabilitatea de a explica pasii care urmeaza sa fie parcursi, pentru a crea confort pacientului si pentru stabilirea unei relatii de incredere cu acesta. De asemenea aveti dreptul de a sti in ce consta procedura, ce complicatii pot exista si mai ales, cum se va desfasura perioada de recuperare.

  O deosebita atentie ar trebui acordata acestei perioade, intrucat fiecare operatie are interdictiile sale si un anumit timp necesar de vindecare. De cele mai multe ori efortul fizic trebuie redus, asadar pacientul trebuie sa-si stabileasca anumite detalii din timp, cum ar fi un concediu sau cateva zile libere de la locul de munca, precum si amanarea unor activitati sportive ori alte evenimente ce ar crea discomfort sau chiar i-ar pune in pericol sanatatea.

  Pentru orice intrebari sau nelamuriri, va incurajez sa ma contactati!

   

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE