Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  De ce alegem chirurgia estetica?

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Aceasta este o intrebare pe care si-o pune fiecare persoana la un moment dat: de ce am apela la o operatie estetica? Exista ceva ce ne deranjeaza si care ne-ar face intr-o zi sa ne dorim o schimbare? Motivele pot fi, desigur, personale, dar de cele mai multe ori exista la baza un complex ori acel sentiment de nesiguranta, de neincredere care ne poate influenta foarte mult viata, intr-un mod negativ.

  Cred ca cel mai important rol al unei operatii estetice, din punct de vedere al starii de bine a pacientului, este acela de a cladi o mai buna incredere de sine. A te simti bine in pielea ta inseamna sa fii multumit cu cine esti, sa iti placa cine esti, sa-ti cunosti foarte bine punctele forte si mai ales, sa ai incredere in tine ca persoana. Este un atu ce ne diferentiaza la scoala, iar mai apoi la locul de munca si care, fara indoiala, ne ajuta in primul rand la formarea succesului pe plan profesional, apoi personal, ajutandu-ne sa ne facem mai usor prieteni, pe langa formarea unei atitudini optimiste.

  Persoanele care au incredere in ele sunt persoanele care ne inspira si pe care ne dorim sa le avem in preajma. Mai mult decat atat, sunt persoanele la care aspiram. Din pacate, este o calitate pe care putini o detin de la varste fragede, fiind vazut mai mult ca pe ceva ce se construieste in timp si aici intervine foarte mult imaginea. Daca suntem multumiti de felul in care aratam, acest lucru se vede in atitudine, in relatiile cu ceilalti si in activitatile noastre de zi cu zi. In caz contrar, putem de-a lungul timpului sa adoptam un comportament nu tocmai benefic si ma refer aici la timiditate, negativism, iar in cazurile mai grave chiar depresie ori anxietate.

  Orice schimbare necesita curaj, insa recomand pacientilor mei sa fie sinceri cu ei, sa aiba mereu grija de ei si faca pasul pe care si-l doresc, pentru a fi fericiti.

  Cu drag,

  ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE