Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Trendul anului 2017: pistruii tatuati

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Intotdeauna am apreciat oamenii increzatori si mai ales, pe cei sinceri. Au fost insa momente in care am privit cu tristete cum increderea de sine si iubirea de sine au fost umbrite de trasaturi ce erau privite ca imperfectiuni. Sa fim sinceri cu noi, cu defectele si calitatile noastre, precum si sa ne apreciem pe noi insine sunt valori esentiale la un om pe care le incurajez.

  Cred ca este foarte important sa te iubesti ca persoana, sa te formezi ca persoana in asa fel incat sa poti privi in oglinda cu optimist si curaj. Si pentru ca imaginea conteaza atat de mult, in aceasta categorie intra si schimbarile ce pot fi aduse prin chirurgie estetica. Am ales aceasta cariera pentru a ajuta oamenii sa se simta bine in pielea lor si sa indeparteze complexe cauzate de aspectul fizic. Cred insa ca nu putem si nici nu ar trebui sa fim perfecti, fiecare este deosebit in felul sau, asadar sunt fericit sa vad ca micile imperfectiuni, asa cum au fost considerati atat de mult timp pistruii, incep sa fie acceptate si chiar adoptate.

  Tatuarea reprezinta o decizie matura si importanta, asemenea unei operatii estetice, si ambele necesita o buna informare si hotarare. Nu mi-as dori ca oamenii sa fie ghidati de un trend, ci sa faca lucrurile pe care le simt. Scopul este de a avea libertatea si curajul de a fi tu si de a te simti bine in corpul tau.

  Voi ce parere aveti despre acest trend?

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE