Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  De ce este atat de importanta relatia medic – pacient

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Nu este intotdeauna atat de usor sa faci o schimbare in viata ta. Dorinta uneori este urmata de un anumit grad de nesiguranta, de incertitudine, iar a admite cuiva un complex poate fi un lucru destul de intim. De aceea, un medic estetician e important sa va inteleaga nevoile si dorintele, dar pentru acest lucru este nevoie si de sinceritate si deschidere.

  O buna relatie dintre un pacient si medic este in avantajul amandurora. Pacientul este adesea intimidat in fata ideii de medic, operatie ori clinica, iar din acest motiv pot fi create anumite bariere. Medicul, la randul sau, are uneori datoria de a delimita dorinta de influentele externe, in vederea unui rezultat apreciat si mai ales, dorit. Avem datoria, atat fata de noi, cat si fata de pacienti, sa ne dam seama daca o procedura ori o schimbare este intr-adevar dorita, daca persoana in cauza este intr-adevar un candidat potrivit si mai ales, daca din punct de vedere medical procedura este recomandata.

  Conversatia medic – pacient este deosebit de importanta mai ales atunci cand este vorba de istoricul medical. Nu dorim sa punem viata pacientilor in pericol, de aceea sunt puse o serie de intrebari si facute anumite teste inainte, mai ales ca exista posibilitatea ca acestia sa nu constientizeze riscurile la care s-ar putea expune.

  Cred ca pana acum am reusit sa creez legaturi stranse cu pacientii mei, sa le pot transmite incredere si curaj, iar satisfactia pe care o vad la acestia in fata rezultatelor ma bucura nespus. Sunt incantat ca pot aduce schimbari pozitive in viata oamenilor care trec pragul cabinetului meu.

   

  Cu drag,

  ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE