Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Incredere si optimism la orice varsta

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Imbatranirea este un lucru natural, cu care fiecare dintre noi ne confruntam la un moment dat. Semnele ce prevestesc imbatranirea pielii sunt influentate de numerosi factori externi, precum alimentatia si stilul de viata, expunerea la soare, pierderea colagenului ori chiar de natura genetica. Acestea insa nu ar trebui sa ne impiedice sa ne simtim bine in pielea noastra, sa privim increzatori spre viitor si mai ales, sa ne bucuram de fiecare moment al vietii noastre.

  O ramura vasta a chiruriei estetice este dedicata impiedicarii semnelor imbatranirii, asadar acestea nu ar trebui sa reprezinte un aspect deranjant. Evolutia medicinei ne permite sa raspundem necesitatilor si nevoilor dumneavoastra, fie ca este vorba de un aspect inestetic la nivelul fetei ori corpului. Sa luam ca prim exemplu ridurile, fiind si primele semne ce obisnuiesc sa apara. Cele mai folosite metode sunt injectarile cu acid hialuronic si botox, rezultatele fiind foarte bune si mai ales, apreciate pentru faptul ca reprezinta o procedura minim-invaziva, ce dureaza pana la 30 de minute.

  Pentru a reda aspectul tanar al ochilor, recomand blefaroplastia. Pierderea elasticitatii si slabirea muschilor determina aspectul de „pleoape cazute”, mai exact, un aspect al fetei obosit. Procedura presupune indepartarea excesului de grasime si piele, asigurandu-se o regresie de pana la 15 ani.

  O alta procedura din ce in ce mai ceruta in Romania, atat de femei cat si de barbati, este liftingul bratelor, brahioplastia, prin care se remodeleaza bratul prin reducerea excesului de grasime si piele.

  Indiferent de varsta, va doresc sa aveti un tonus bun, sa va simtiti increzatori si bine in propria piele!

  Cu drag,

  ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE