Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Implanturi siliconice pastreaza aspectul natural al sanilor

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Bucuresti, 23 ianuarie 2017 – Perceptia asupra sanilor a suferit o schimbare in ultimii ani. Decolteurile generoase ale vedetelor precum Pamela Anderson nu mai sunt motiv de invidie, femeile alegand tot mai mult sa puna confortul si dorinta de a se simti bine in pielea lor inaintea celei de a atrage privirile cu un bust exagerat.

  Pacientele isi doresc ca, atunci cand isi maresc sanii cu ajutorul implantelor siliconice, sa faca o marire mai discreta, o marire mai naturala, deci sa nu fie ceva care sa epateze, ceva care sa se vada ca este operat. Acum isi doresc ceva care sa imbunatateasca aspectul bustului, dar sa fie ceva natural„, afirma Dr. Ion Zegrea, medic primar in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva la Clinica Elysium.

  Am ales ceva ce mi se potriveste mie, nu foarte mare, nu foarte mic. Si eu mi-as fi dorit ceva mai mare, dar nu inseamna ca mi-ar fi fost foarte comod„, afirma Jasmine, clienta a doctorului Ion Zegrea.

  Accentul se pune mai mult pe forma sanului si marirea cu doar cateva cupe, astfel incat sa se pastreze un aspect natural. Implanturile mici sunt destinate femeilor care vor o imbunatatire, insa nu una notabila.

  „O marime mai mare, sa spunem disporpotionata cu corpul fiecarei paciente nu cred ca ne pune chiar in pericol sanatatea, dar clar aduce un disconfort si aduce mai multe riscuri. Cu cat este mai mare implantul, cu atat, va dati seama, este mai greu, cu atat pune mai multa presiune pe tesuturi, pe piele, muschi, glanda mamara, si atunci sansele sa coboare mai repede, sa-si schimbe forma, sunt mai mari”,mai spune Dr. Ion Zegrea.

  Costul unei astfel de proceduri variaza intre 2.500 si 3.000 de euro.

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE