Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Adevarul despre chirurgia estetica in seria de evenimente #Vreausafiuinformata

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  A avut loc prima editie din seria de evenimente „#Vreau sa fiu informata”, evenimente ce au ca scop crearea unui cadru de informare corect si relaxat dedicat femeilor din Romania cu privire la chirurgia estetica si tratamentele minim invazive.

  O informare corecta porneste de la o conversatie amicala cu prieteni sau colegi, apoi se merge spre informatia gasita in mediul online specializat si nu in ultimul rand intalnirea cu medicul estetician in cabinetul de specialitate, pentru o discutie directa.

  Mi-am propus sa fac aceste evenimente pentru ca o operatie estetica este o alegere foarte importanta, iar decizia trebuie sa fie una corecta, sincera si bine gandita. Mi-as dori ca pe viitor sa avem din ce in ce mai multi pacienti care stiu sa puna intrebari, care se informeaza responsabil inainte de a opta pentru o interventie estetica si care sunt ulterior fericiti cu aceasta.

  In cadrul primei editii, s-a discutat despre evolutia chirurgiei estetice in Romania in ultimii ani, despre canalele acreditate de informare in domeniul chirurgiei estetice, cum gasim informatiile si medicul estetician potrivit, care sunt intrebarile esentiale la care ar trebui sa avem un raspuns inainte de a intra in sala de operatie si ce informatii sunt relevante pentru desfasurarea optima a recupararii dupa interventie.

  Evenimentul a inceput cu demontarea miturilor nascute de-a lungul timpului pe marginea diverselor interventii de natura estetica, mituri cu care Dr. Ion Zegrea se confrunta destul de des, din cauza informatiilor gresite din mediul online si nu numai.

  20161018-braserie-cotroceni-web-by-vanillaroads-108Imi doresc ca pacientele mele sa fie corect informate si tocmai de aceea am incercat sa acopar cat mai multe subiecte generale in cadrul primului eveniment. Miturile chirurgiei estetice sunt multe, insa cel mai des intalnire sunt cele care spun ca liposuctia este o metoda de slabit, botoxul se injecteaza in buze, daca am silicoane nu mai pot alapta, implanurile mamare sunt pe viata, operatia de marire a sanilor cu implanturi sau rinoplastia se pot realizat cu laser, etc.- afirmatii care sunt in intregime neadevarate si total gresite.

  Seara s-a incheiat cu o serie de intrebari si raspunsuri, invitatele apeland la vastele cunostinte si experienta medicului estetician pentru a-si satisface curiozitatile. Urmatoarele evenimente #Vreau sa fiu informata isi propun sa mearga si mai departe cu informarea corecta si sa abordeze teme de interes precum: rejuvenarea facial, marirea sanilor cu implanturi de silicon, abdominoplastia, liposuctia sau liftingul facial.

  Cu drag,

  Dr. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE