Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Alessia a reapelat la medicul estetician

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Bine informata si entuziasmata, Alessia s-a intors in cabinetul medicului estetician. Si-a dorit o noua schimbare, si anume ca buzele ei sa aiba putin mai mult volum si contur. Ea l-a lasat pe Dr. Ion Zegrea sa decida cantitatea potrivita de acid hialuronic injectat, pentru ca rezultatul sa nu fie unul exagerat.

  Persoanele care nu sunt multumite de forma ori volumul buzelor pot apela la o marire a acestora, respectand anumite criterii. Pentru a fi un candidat potrivit, in primul rand trebuie sa va stabiliti, sub ghidarea medicului estetician, niste asteptari reale. Acesta va va sta la dispozitie cu informatii folositoare, pentru ca atat procedura, cat si perioada de recuperare sa se desfasoare in conditii optime. De asemenea, interventia nu este recomandata persoanelor insarcinate.

  Secretul unor buze atragatoare este folosirea unei cantitati potrivite, precum si alegerea unui medic cu experienta.

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE