Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Marirea sanilor cu implanturi mamare – Feminitate si incredere

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Femeile simt adesea nevoia sa faca anumite schimbari in viata lor, mai ales in ceea ce priveste modul in care arata. Acest lucru se datoreaza si faptului ca, odata cu trecerea anilor, corpul sufera diverse transformari. Este important ca, indiferent de situatie, sa fie multumite de ele insele, sa se simta bine in pielea lor si sa ramana increzatoare. Iar pentru a-si pastra feminitatea, multe femei apeleaza la marirea sanilor cu implanturi mamare.

  Dr. Ion ZegreaMarirea sanilor cu implanturi mamare se adreseaza persoanelor care-si doresc sa recapete volumul si conturul sanului, pierdute dupa un proces de slabire sau in urma unei sarcini. Nemultumirile de obicei constau in detinerea unor sani prea mici sau in faptul ca acestia au o forma inestetica, sunt inegali sau chiar nu s-au dezvoltat normal.

  Foarte multe femei in Romania apeleaza la operatii estetice, marirea sanilor cu implanturi mamare fiind cea mai ceruta dintre proceduri. Vedetele sunt cele care sustin foarte mult aceasta moda, aratandu-se multumite de alegerile facute si afirmand ca le-au ajutat sa aiba mai multa incredere in propria persoana.

  Printre vedetele care au apelat la serviciile Clinicii Elysium pentru o marire a sanilor le putem mentiona pe Jasmine, Julia Jianu si Alessia. Oana Radu a avut si implant de silicon, si lifting de brate. Jasmine a recurs la aceasta operatie dupa o pierdere brusca in greutate, cand a observat faptul ca si sanii si-au pierdut din forma si nu a dorit sa-si dezamageasca fanii. Julia Jianu si Alessia, pe de alta parte, au afirmat ca schimbarea a venit din dorinta de a se simti mai bine in pielea lor, la fel si Oana Radu, toate fiind foarte multumite de rezultate.

  „Am facut aceasta interventie cu toata increderea, deoarece si doctorul Ion Zegrea mi-a insuflat acest lucru! Este un aspect foarte important! Am facut acest pas pentru mine ca femeie si nu regret nimic, mai mult, ma simt minunat! E o chestie de incredere in sine si ma percep mult mai sexy acum”, declara Julia Jianu dupa operatie.

  Augmentarea mamara, asadar, iti propune sa va ajute in modificarea sanilor pentru o mai buna imagine si pentru a indeparta complexele, care pot avea un efect destul de puternic asupra psihicului, mai ales dupa schimbari bruste de greutate. Marimea si conturul sanilor sunt modificate, dupa placul pacientei, echilibrul siluetei este ameliorat si desigur, increderea de sine este vizibil imbunatatita.

  In ceea ce priveste recuperarea, indicatiile medicului sunt foarte importante pentru obtinerea rezultatului dorit. Un prim pas spre o recuperare reusita se face in primele 2 saptamani, cand miscarile bruste si efortul trebuie reduse. Dupa cateva zile, durerile se diminueaza, iar dupa cateva luni cicatricile se estompeaza. De asemenea, recuperarea va include purtarea unei bustiere de sustinere timp de 3 saptamani non-stop si anumite medicamente analgezice si pentru reducerea riscului de infectie, pe langa controalele postoperatorii. Operatia asigura un rezultat de durata.

  Cu drag,

  Dr.ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE