Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Despre alegerile pacientelor mele privind marirea bustului

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Sa te simti bine in „pielea ta” este probabil una dintre cheile reusitei in plan personal. O femeie foarte increzatoare este remarcata in multime, se evidentiaza in grupul de prieteni sau la job, inspira totodata incredere si siguranta. Iar pentru a ajunge sa avem o atitudine care sa ne aduca satisfactii, conteaza modul in care ne percepem si relatia pe care o avem cu corpul nostru. Iar o parte a corpului pe care o consideram foarte importanta este cea a sanilor. De aceea foarte multe femei au apelat, in ultimii ani, la implantul cu silicon.

  Trebuie sa stiti ca: “80-90% dintre pacientele care fac consultatia ajung sa faca operatia si as putea spune, cam in medie, eu personal operez 2-3 femei pe saptamana. Pretul pentru marire a sanilor cu implanturi siliconice variaza in functie de marca implantului si de fiecare doctor, de la 2500 pana la 5000 de euro”.

  Persoanele care apeleaza la aceasta interventie isi doresc sa aduca o imbunatatire, sa aiba un corp de care sa fie multumite, dar recunosc faptul ca sunt influentate si de moda. Procedura a devenit un “must” pentru femeile care au grija de ele, incurajata si de femeile de la Hollywood.

  Moda insa e trecatoare, chiar si in ceea ce priveste chirurgia estetica si conceptele de frumusete. Asadar in ultimii ani dorinta femeilor de a avea implanturi cu silicon s-a modificat, iar de la sani mari, poate exagerati, preferinta acum este de a fi mai degraba naturali.

  Tentatia este de a oferi pacientelor rezultatele dorite, in parametrii posibili, decizia asupra corpului lor apartinandu-ne in totalitate. Insa efortul colectiv a medicilor din Romania a dat roade, iar femeile au ajuns sa inteleaga mai bine importanta unui look natural, devenit acum trend.

  Printre persoanele din Romania care au ales sa faca o astfel de investitie in propriul look, pentru o mai buna incredere in sine, se anumera Alessia, care s-a aratat foarte multumita de rezultate. Printre vedetele de la Hollywood care si-au micsorat implanturile sau chiar au renuntat sunt Victoria Beckham, Pamela Anderson, Sharon Osbourne si Tamara Barney.

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE