Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Chirurgii plasticieni din Romania preiau o noua metoda revolutionara de tratare a ridurilor

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Evolutia chirurgiei estetice de peste Ocean a fost mereu un etalon pentru restul planetei. In ultimii ani a progresat mult si s-au descoperit noi tehnici care ajuta la eliminarea ridurilor altfel decat prin substante produse in laboratoarele de specialitate. Medicii din Romania preiau noi tehnici de rejuvenare faciala testate in SUA cu succes. O noutate in acest domeniu sunt injectiile de lipofiling cu nanofat si microfat.

  Dr. Ion Zegrea„Procedurile lipofiling cu nanofat si microfat sunt variante de tratament prin care pielea se regenereaza si se elimina ridurile intr-un mod cat mai natural. Vorbim de o procedura de intinerire a fetei printr-un transfer de grasime extrasa din alte zone ale corpului si grefata la nivelul fetei. Sunt doua concepte noi de tratament pe care doresc sa le pun in practica si in Romania. Am discutat recent cu colegii mei din Statele Unite ale Americii, care fac astfel de proceduri de mai multa vreme, iar rezultatele sunt foarte bune. Efectul este permanent, catifeleaza si da naturalete pielii”.

  Tratamentul de lipofiling cu nanofat si microfat implica transferul de grasime dintr-o parte mai solida a corpului, precum abdomenul sau coapsele, in alta. Se recolteaza celulele din tesutul adipos si se injecteaza apoi in zona tratata pentru a oferi rezultatul dorit. Procedura a devenit una foarte populara pentru ca este sigura si eficienta.

  Nu exista nici un risc de alergie sau de respingere pentru ca zona tratata este umpluta cu celule adipoase proprii, care fac parte din corpul pacientului. Avantajul cel mai mare este ca rezultatul tratamentului este unul permanent si poate fi completat in cazul in care pacientul doreste acest lucru. Este considerata o alternativa pentru tratamentele de estompare a ridurilor, creata pentru reconturarea fetei, astuparea cearcanelor si redefinirea barbiei si obrajilor, precum si corectarea deformarilor inestetice ale fetei. Tratamentul are efect si pentru pielea afectata si decolorata de soare, pentru ca repara tesutul deteriorat si stimuleaza celulele proprii sa produca componentele care imbunatatesc elasticitatea pielii„.

  Orice persoana care are o piele deteriorata sau imbatranita poate apela la aceste tratamente minim-invazive. Pacientul trebuie sa aiba suficiente depozite de grasime disponibile de la doar cativa mililitri pentru zone mici, pana la 30 – 40 ml de nanofat si microfat pentru intreaga fata.

  Costul unei interventii este intre 600-900 euro. Pentru detalii suplimentare puteti accesa www.elysium.ro.

  Cu drag,

  Dr. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE