Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  De la New York la Bruxelles

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Luna mai a fost pentru mine foarte incarcata. Am participat la congrese de chirurgie plastica si reconstructiva pe doua continente… la New York si Bruxelles. La European Plastic Surgery Research Council (EPSRC) 2016 am moderat alaturi de Martin Halle o sesiune dedicata interventiilor craniofaciale.

  iz congresAm avut ocazia sa ma revad cu colegii mei din mai multe tari la intalnirea anuala a EURAPS – European Association of Plastic Surgeons, locul unde cei mai buni dintre noi discuta cele mai noi tendinte in materie de chirurgie plastica si reconstructiva! Congresele la care particip sunt mereu o buna oportunitate sa ma revad cu colegii mei din alte tari.

  iz colegiLa fiecare final de congres al European Plastic Surgery Research Council (EPSRC) se preda stafeta urmatorului capitan. Sunt onorat sa ma aflu in aceasta pozitie si sa organizez evenimentul de anul viitor de la Bucuresti.

  iz far

  M-am intors la Bucuresti cu multe informatii utile, gata sa fie aplicate si pe piata din Romania. Va astept la consultatii la Elysium in urmatoarea perioada!

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE