Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Tu cum te-ai pregatit de vacanta de vara?

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Perioada sarbatorilor de Paste ne-a prins in offside anul acesta pentru ca s-a deschis si sezonul estival, kilogramele acumulate in cele cateva zile libere ne vor da batai de cap la plaja pentru ca avem prea putin timp de pregatire. Abdomenul, talia si coapsele sunt preocuparile principale ale doamenelor inainte de vacanta de vara. Mersul la sala de sport, o dieta bazata pe cruditati sau cateva interventii de chirurgie estetica ne pot face sa aratam cat mai aproape de ideal in urmatoarea vacanta.

  Celulele adipoase, celulita si pielea in exces se acumuleaza cel mai des pe coapse, ceea ce face un corp sa para mai in varsta decat e in realitate. Liftingul intern al coapselor corecteaza pielea in exces de la nivelul zonei interne, medii si externe a coapselor. Liftingul partii inferioare a corpului presupune o incizie completa in jurul trunchiului. Desi poate parea excesiva, este o interventie foarte eficienta ce nu numai ca imbunatateste talia, dar si fesele si portiunea laterală a feselor.

  Liftingul coapselor indeparteaza excesul de piele si de grasime, oferind un contur estetic si placut. Este o operatie care se adreseaza cel mai frecvent pacientelor care au pierdut in greutate, natural sau dupa chirurgie bariatrica, dar si a celor care din cauza varstei prezinta piele in exces, cu elasticitate scazuta, cu un aspect neplacut. Timpul de recuperare postoperator dupa o interventie de lifting de coapse este de 2 saptamani. Se recomanda ca primele 7 zile dupa operatie sa se evite efortul fizic.

  Pacientele mele aleg liftingul de coapse dupa ce au realizat c exercitiul la sala de fitness si pierderea in greutate printr-o dieta nu pot da acea fermitate si acel aspect bine proportionat, care sa mearga in tandem cu imaginea de ansamblu a corpului. Liftingul chirurgical de coapse rezolva foarte eficient aceasta problema. Imi place sa le amintesc pacientelor mele un lucru foarte important: un corp ingrijit printr-un stil de viata activ si sanatos este cheia succesului pentru orice schimbare la nivelul organismului nostru.

  Potrivit statisticilor Societatii Americane a Chirurgilor Plastici (ASPS), in 2015 peste 9.120 de femei din SUA au ales sa isi remodeleze coapsele prin interventia de lifting, o crestere cu 73% fata de anii 2000, cand a existat un boom al operatiilor estetice peste tot in lume. Pentru Europa nu exista o statistica specifica privind aceasta operatie, dar unele articole de specialitate arata o tendinta asemanatoare cu cea de peste Ocean.

  Interventia de lifting de coapse sau fese are un cost de 2200 de euro. Pentru detalii suplimentare puteti accesa www.elysium.ro .

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE