Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Generatia instagram si nevoia de a arata perfect

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Zilele trecute am citit un articol interesant despre cum social media a schimbat tendintele privind modul in care ne raportam la noi. Articolul de pe smh.com.au explica cum Kim Kardashian a dat tonul injectarilor in buze si cum din ce in ce mai multi tineri aleg injectiile cu Botox, cum buzele subtiri nu mai sunt in tendinte, iar 2016 este anul buzelor frumos conturate.

  M-a provocat sa ma gandesc daca si in Romania se urmaresc trendurile de peste Ocean. Cumva, se merge in aceeasi directie. O injectare cu acid hialuronic este extrem de simpla si la indemana oricui, nici nu implica mari costuri, iar la Elysium injectiile cu acid hialuronic sunt cele mai solicitate. Zilele trecute a trecut pe la cabinetul meu Deea Maxer, care a si postat pe pagina mea de Facebook foarte repede fotografii. O sa le pun si aici sa vedeti care sunt rezultatele scurtei interventii la buzele Deei.

  DEEA MAXER botox

  Am spus in mai multe postari pe acest blog ca evolutia chirurgiei estetice a facut mult mai accesibil publicului larg anumite proceduri de infrumusetare. Pacientele mele au clar in minte ce isi doresc si sunt foarte informate, acelasi lucru pot spune ca este si in cazul domnilor. Da, frumusetea este de multe ori un atuu si social media este un loc unde ne putem afisa.

  Important este ca indiferent de schimbare sa fiti voi asa cum va doriti!

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

   

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE