Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Liftingul de brate, secretul celebritatilor de la Hollywood

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Aspectul corpului sufera diferite modificari de-a lungul vietii. Bratele sunt cel mai vizibil afectate de inaintarea in varsta sau in urma slabitului prin pierderea fermitatii. Pentru remodelarea lor nu este de ajuns exercitiul fizic, iar multe femei se plang de aspectul neplacut al bratelor lor. Forma lor poate fi imbunatatita prin procedura de lifting de brate. Numita si brahioplastie, aceasta interventie corecteaza excesul de piele si tesutul adipos la nivelul bratelor. Vedetele de la Hollywood au promovat indelung moda rochiilor fara maneci prin expunerea bratelor lor ferme si bine conturate. Asta, a si convins multe femei sa apeleze la liftingul de brate.

  Operatia de brahioplastie este aleasa, cel mai frecvent, de femeile si barbatii care au pierdut in greutate si au exces de piele sau de pacientii, mai in varsta, a caror piele este moale si lasata. Pentru cei care vor doar o conturare a bratelor recomand liposuctia. Practic, liftingul de brate elimina pielea care este in exces si care lasa pacientul cu senzatia ca bratele ii sunt inca grele din cauza asa-numitelor aripi de liliac.

  Procedura de lifting pentru brate se face sub anestezie generala si dureaza de obicei intre 2 si 3 ore. Pentru pacientii care au doar grasime in exces in cantitate moderata, fara piele in exces, lipoaspiratia este suficienta, iar inciziile sunt punctiforme. In cazul pacientilor care au doar un exces minim de piele localizat langa subtioara, procedura necesita doar o incizie limitata care este camuflata in subtioara. Pentru ceilalti se extinde cat este nevoie zona asupra careia se intervine.

  Liftingul bratelor nu este un tratament al obezitatii si nici o metoda de control a greutatii. Este indicata numai pentru a reduce depozitele localizate de grasime care nu raspund la dieta şi sport. In cele din urma, depinde numai de pacient sa pastreze rezultatul acestei interventii. Brahioplastia este o operatie provocatoare pentru ca, si recuperarea este de lunga durata, iar cicatricile se vor maturiza si vindeca complet intr-o perioada de aproximativ un an.

  Statisticile Societatii Americane a Chirurgilor Plastici (ASPS) arata ca in SUA operatiile de lifting de brate au crescut cu peste 439% din 2000 pana in 2010. Este o tendinta alimentata si de moda hainelor fara maneci pe care au promovat-o multe celebritati pe covorul rosu.

  Interventia de lifting de brate – brahioplastie are un cost de 1500 de euro. Pentru detalii suplimentare puteti accesa www.elysium.ro.

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE