Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Rinoplastia, arta remodelarii nasului

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Chirurgia estetica faciala are formele ei prin care un medic estetician poate transforma vizibil si imbunatati trasaturile unei persoane. Chirurgii esteticieni au dus o interventie chirurgicala la nivel de arta a frumosului. Este vorba de operatia de rinoplastie, care poate avea un rezultat exceptional pentru unele persoane, dar care poate fi si o operatie care sa rezolve diferite deficiente de respiratie atunci cand se intervine si asupra septului nazal.

  Prin procedura de rinoplastie se realizeaza corectarea estetica a aspectului exterior al nasului. Scopul sau este a armoniza forma diferitelor parti ale nasului si de a-l echilibra si integra in forma generala a fetei. Rinoplastia este acea operatie care provoaca cel mai mult un chirurg estetician. Este o provocare pozitiva, in sensul ca, nasul, este centrul si cea mai vizibila parte a fetei. Regula unui nas bine proportionat este aceea ca ochii trebuie sa fie cei care atrag atentia, nu nasul. Recent, m-am intors de la Bergamo Open Rhinoplasty Course, unde am discutat cu doctorul Rollin Daniel, cel mai bun specialist in rinoplastie din lume, care are la activ peste 5.000 de operatii de acest fel. Particip anual la acest curs intensiv si de fiecare data ajung la aceeasi concluzie, rinoplastia este de fapt arta a remodelarii nasului.

  Anumite persoane au dificultati in a respira corespunzator printr-o nara din cauza deviatiei de sept. Mai bine de 80% din populatia Europei prezinta deviatie de sept, fie de la nastere, fie in urma unui traumatism. O astfel de problema poate fi corectata in cursul acestei proceduri chirurgicale.

  In intalnirile cu voi obisnuiesc sa examinez nasul si sa fac o inspectie de rutina complet nedureroasa a structurilor interne ale nasului. Astfel, iau in considerare toti factorii, cum ar fi marimea si forma nasului, calitatea pielii nasului si relatia lui cu celelalte structuri ale fetei. Rinoplastia aduce modificari la nivelul bazei nasului, cartilajului din varf si/sau narilor. De obicei, nasul devine mai mic si mai fin prin restructurarea cartilajelor nazale.

  Potrivit celor mai recente statistici ale ISAPS, rinoplastia este pe locul trei din top 5 cele mai cerute operatii estetice din lume, cu un numar de aproape 850.000 de interventii in 2014.

  In prezent, Elysium ofera un discount de 10% la operatiile de rinoplastie. Promotia este valabila pana la data de 30 aprilie 2016. Costul unei operatii de rinoplastie este de 2.000 EURO. Pentru detalii suplimentare puteti accesa www.elysium.ro.

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE