Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  2 zile la Bran cu rezidentii

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Va spuneam intr-una dintre postarile mele de pe Facebook ca am participat la un eveniment interesant in afara Bucurestiului. Am sustinut o demostratie de injectare cu acid hialuronic la Scoala de primavara a rezindentilor de chirurgie plastica, de la Bran, organizata de Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania.

  A fost o experienta tare placuta sa le impartasesc viitorilor mei colegi cateva din cunostintele mele. Cu ocazia asta am lasat putin Bucurestiul si ne-am bucurat de aerul de munte si de studiu. Astfel, am facut o demonstratie live de injectare cu acid hialuronic in fata celor 30 de medici rezidenti prezenti la cursul de la Bran.

  12983289_465440700319124_5970453578515534079_oRezidentii au putut sa vada si sa inteleaga tot procesul injectarii cu acid hialuronic in buze. Este un tratament minim invaziv, deci si procedura este una extrem de usoara si rapida. De aceasta data, am folosit Restylane, unul dintre tipurile de acid hialuronic pe care le utilizez des la Elysium. Obisnuiesc sa folosesc si Juvederm, ambele sunt la fel de eficiente.

  M-am bucurat sa le explic colegilor mei, aflati inca in perioada de rezidentiat, micile secrete ale acestei proceduri. Le doresc success si spor la studiu!

  Cu drag,
  Dr. Ion Zegrea

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE