Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Echilibrul este intotdeauna cea mai buna alegere pe care o poate face un pacient

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Z_98A3433_resizeilnic ma intalnesc cu pacienti care isi doresc lucruri noi, au in minte un anumit tip de interventie chirurgicala estetica si vor sa porneasa mai departe in aceasta aventura a schimbarii. In discutiile pe care le am cu voi, explic ce inseamna echilibrul, uneori acest lucru se poate obtine prin mai multe proceduri, nu doar printr-una singura. Ce este cel mai interesant e ca voi stiti ce va doriti, nu vorbim doar de a arata cu 10 ani mai tanar sau mai tanara, nu este vorba doar de a arata intr-un anumit fel, ci de a arata potrivit personalitatii si felului in care voi sunteti. Cred ca si in Romania pacientii au ajuns la un grad de maturitate atunci cand cer o interventie prin care isi doresc un aspect intinerit al fetei sau o schimbare la nivelul corpului.

  In cazul operatiilor estetice, relatia medic-pacient este una foarte speciala. In timpul consultatiei intreb si discut despre orice cred ca este important in legatură cu aspectul final pe care pacientul si-l doreste. Acest lucru ma ajuta sa inteleg ce asteptari are, si daca acestea sunt realiste. Explic in detaliu ce tehnica chirurgicala este cea mai potrivita pentru el sau ea. De obicei, am gasit intelegere si deschidere privind recomandarile pe care le-am facut si nu am fost niciodata nevoit sa refuz pe nimeni.

  Va astept oricand la Elysium sa discutam despre ce va doriti sa schimbati in privinta aspectului vostru. Luna aceasta, Elysium vine cu un motiv in plus sa iei decizia finala daca te-ai gandit la o remodelare a nasului. 10% discount la operatiile de rinoplastie. Promotia este valabila pana la data de 30 aprilie 2016.

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE