Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Simpozionul de la Bergamo si o intalnire neasteptata

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Incerc sa recuperez din timpul pe care vi-l acord pe blog si am reusit sa ma asez petru cateva minute la laptop sa scriu. Saptamana trecuta, m-am aflat la Bergamo Open Rhinoplasty Course, un format intensiv de curs dedicat chirurgilor care vor isi consolideze abilitatile in rinoplastie. Au fost cinci zile pline, in care am avut un studiu intens alaturi de colegii mei. Bergamo Open Rhinoplasty Course este unul dintre cele mai mari simpozioane recunoscute la nivel mondial, la care vin anual specialisti din peste 50 de tari.

  Nu a fost prima participare pentru mine si m-am bucurat sa revin pentru noi provocari profesionale legate de tehnicile operatiilor de rinoplastie.

  Acest format de curs ma incanta pentru ca se concentreaza in detaliu pe tehnicile de rinoplastie duse pana la ”stadiul de arta”. In plus, se acorda atentia cuvenita functionalitatii dar si esteticii acestei importante interventii de chirurgie estetica faciala. Cred ca este cel mai bun format posibil de studiu practic pentru chirurgii esteticieni specializati in rinoplastie.

  1918554_456959994500528_3545783024598288329_n

  La Bergamo, am avut onoarea de a ma intalni cu cel care mi-a fost si imi este inspiratie atunci cand ma raportez la tot ce inseamna operatia de rinoplastie. Va impartasesc o fotografie pe care am facut-o impreuna cu dr. Rollin Daniel, cel mai bun specialist in rinoplastie din lume, care are la activ peste 5.000 de operatii de acest fel.

  Pentru ca vorbim de rinoplastie, va astept curand pe site-ul www.elysium.ro. Pregatim ceva special pentru urmatoarea perioada.

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE