Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Am revenit de la Dallas

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Cred ca un chirurg poate deveni din ce in ce mai bun in sala de operatie, dar si experimentand si studiind constant noi modalitati de perfectionare. Zilele trecute, am revenit la Bucuresti dupa o scurta vizita de cateva zile in Statele Unite ale Americii, unde am participat la Dallas Cosmetic Surgery Symposium.

  Este vorba de o conferinta dedicata medicilor esteticieni din intreaga lumea, unde dezbatem si invatam despre diverse teme privind tehnici avansate de chirurgie estetica si inovatiile din domeniu. Dallas Cosmetic Surgery Symposium este acel tip de coferinta care iti aduce un plus de informatie ca doctor. Chiar recomand specialistilor din acest domeniu sa isi faca timp pentru participarea la un astfel de eveniment.

  In plus, am ales sa merg la un curs practic sustinut de doctorul Rod Rohrich, care a explicat in detaliu diverse tehnici chirurgicale specifice operațiilor estetice faciale. De fiecare data, ma provoc sa invat si sa imi dezvolt mai multe abilitati. La Dallas am avut un timp foarte productiv.

  simpozion dallas

  Alaturi de colegii mei din diferite tari, am aflat despre cele mai recente inovații si progrese in chirurgia estetica faciala, in tehnica interventiilor chirurgicale de san si de conturare a corpului.

  Dupa cateva zile pline, pot spune ca m-am intors acasa cu multe noutati pe care vreau sa le pun in practica. Mi-am reluat rapid activitatea la clinica si ma pregatesc pentru un alt eveniment medical la care trebuie sa merg curand. Pana atunci, va recomand sa va exersati si sa va provocati mereu din punct de vedere profesional pentru ca asta va ajuta sa performati in orice domeniu.

  Va astept la Elysium!

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE