Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Noua tendinta a implanturilor cu silicon

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Intre 5 si 10 milioane de femei din intreaga lume isi fac anual operatii pentru marirea sanilor. Cu toate ca traim intr-o societate in care tindem spre mai mult, mai vizibil, mai socant, a aparut o noua tendita in privinta alegerilor operatiilor pentru implanturile de san.

  Implanturile mamare siliconice raman cele mai folosite, insa dimensiunile cerute de paciente sunt din ce in ce mai mici. Daca anii trecuti, femeile care ajungeau la cabinetul meu imi cereau implanturi de dimensiuni mari, acum solicitarile tind sa mearga spre dimensiuni scazute, subtile, cat mai aproape de natural. Multe femei doresc pur si simplu sa isi mareasca bustul doar cu o dimensiune in plus, fara prea mari exagerari.

  Noua tendinta a implanturilor cu silicon de dimensiuni moderate a fost data si de celebritatile de la Hollywood. Victoria Beckham, Heidi Montag, Sharon Osbourne, Pamela Anderson sau Tamra Barney si-au micsorat implanturile sau chiar au renuntat de tot la ele. Recordul de operatii estetice cu implanturi XXL a fost depasit in perioada 2000-2006, cand vedete precum Pamela Anderson din Baywatch si Carmen Electra au aparut in seriale si zeci de pictoriale in care isi afisau sanii voluminosi cu implanturi de silicon.

  Intotdeauna le recomand pacientelor mele marimile potrivite pentru implanturile de silicon. Niste sani prea mari, disproportionati, schimba centrul de gravitate al corpului si forteaza mai mult coloana, pot cauza dureri si disconfort. Acestea sunt lucruri pe care le discut cu fiecare pacienta atunci cand alege sa faca acest tip de operatie, iar in multe cazuri putin volum este chiar necesar, acesta fiind motivul pentru care se ajunge la operatie. Un medic trebuie sa recomande mereu ceea ce este mai potrivit si mai sanatos pentru pacienta.

  In ultimii 15 ani, numarul operatiilor de augumentare a sanilor a crescut cu 15 procente. Cele mai multe dintre aceste interventii chirurgicale sunt facute in California, Nevada, Florida si Brazilia. Desi in anumite tari implanturile de mari dimensiuni cunosc un declin, femeile raman la fel de interesate sa isi imbunatateasca estetica sanilor prin diverse proceduri. Indiferent de tendintele si alegerile pe care le fac femeile in privinta interventiilor estetice asupra corpului lor, marirea sanilor cu implanturi mamare cu silicon ramane printre cele mai populare operatii de chirurgie estetica din lume.

  Sa aveti  o primavara frumoasa!

  DR.  ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE