Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  O operatie estetica este mai mult decat o schimbare a aspectului fizic

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Saptamana trecuta am avut multe operatii si consultatii, atunci cand esti medic viata are alt ritm, unul mai alert si mai intens. Printre interventiile pe care le-am avut a fost si cea de marirea sanilor cu implanturi cu silicon a Alessiei. La 32 de ani, Alessia a ales sa faca acest pas pentru ca dorea sa se simta mai bine in pielea ei, mai in forma. Am incurajat-o si sustinut-o in fiecare decizie pe care a luat-o in privinta operatiei de marire a sanilor.

  In intalnirile mele cu pacientele realizez ca o operatie estetica este mai mult decat o schimbare adusa corpului. Este pur si simplu un restart, o viata noua pentru cea care decide la un moment dat sa aiba curajul de a alege aceasta schimbare pozitiva. Am intalnit paciente cu stima de sine scazuta, care dupa ani in care au crezut ca nimic nu se poate schimba in privinta unor aspecte fizice, au decis sa faca acest pas. Nu va imaginati cat de multa incredere poate capata o persoana care a ales sa faca o operatie de rinoplastie. Sunt femei care dupa nasteri nu mai au acelasi tonus al corpului, inmagazineaza excese de grasime in anumite zone ale corpului, care pot fi eliminate cel mai eficient prin liposuctie. Dupa o astfel de interventie, corpul revine la formele de dinainte si nu va mai fi o problema pentru pacienta sa poarte anumite haine sau un costum de baie. Apoi, aceste femei invata sa aiba incredere in ele, sa fie asa cum isi doresc in viata de zi cu zi, fara teama ca fizicul lor le dezavatajeaza.

  Frumusetea meseriei mele vine si din acest efect vizibil asupra fizicului dar si asupra personalitatii pacientelor mele. O operatie estetica este mai mult decat o schimbare a aspectului fizic… este o stare de bine cu tine.

  Cu drag,
  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE