Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Injectarea cu acid hialuronic – o metoda folosita de femeile din intreaga lume

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Printre cele mai solicitatate interventii pe care obisnuiesc sa le fac sunt cele de injectare a buzelor cu acid hialuronic. Buzele pline si bine conturate sunt de cele le mai multe ori asociate cu frumusetea si tineretea. Ne putem naste cu buze mai subtiri sau se pot subtia din cauza trecerii timpului. Potrivit statisticilor, injectarea cu acid hialuronic este metoda de infrumusetare cea mai utilizata de femeile din intreaga lume. In 2014, in Statele Unite ale Americii, aproximativ 1.7 milioane de femei, au ales o procedura de marire a buzelor prin injectare cu acid hialuronic, arata datele publicate de Societatea Americana de Chirurgie Plastica si Estetica (ASAPS).

  Marirea buzelor poate fi realizata pentru a accentua buzele unei femei, sau pentru a reintineri buzele care au inceput sa imbatraneasca. In prezent, exista mai multe metode de marire a buzelor, incepand de la cele temporare cu acid hialuronic, pana la cele permanente cu implanturi de silicon sau transplantul de grasime proprie (lipofilling). Pacientele mele aleg acidul hialuronic pentru ca aceasta metoda este cea mai sigura si da un aspect natural buzelor.

  Acidul hialuronic exista in mod natural in toate organismele vii, ajuta la retinerea apei si are un rol important in mentinerea supletei, elasticitatii si tonicitatii epidermei. Pentru ca este o substanta care exista deja in corp, acidul hialuronic nu prezinta recomandari speciale sau contraindicatii in folosirea lui. Ca doctor estetician recomand intotdeauna dozajul potrivit injectarii in functie de nevoile pacientului

  Marire-Buze-Acid-Hialuronic-Dr-Zegrea-5

  Injectarea cu acid hialuronic – pe locul doi in topul procedurilor non-chirurgicale

  Ultimele statistici ale Societatii Internationale de Chirurgie Plastica si Estetica arata ca injectarea cu acid hialuronic este pe locul doi, cu aproape 2,7 miloane de interventii, dupa procedurile cu toxina botulinica la care au apelat aproape 5 milioane de pacienti din intreaga lume, anul trecut. Procedura de injectare cu acid hialuronic dureaza in jur de 15 minute si este o interventie non-chirurgicala. Practic, se injecteaza gelul (acidul hialuronic) cu un ac foarte fin, in cantitati mici, in interiorul buzei superioare si/sau inferioare. Rezultatele injectarii cu acid hialuronic dureaza pana la 6 luni.

  Pretul unei interventii de injectare cu acid hialuronic este de 300 EURO (1 seringa = 1ml).

  Pentru detalii suplimentare puteti accesa si www.elysium.ro

  Cu drag,

  DR. ION ZEGREA

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE