Urmareste-ne pe:

SOLICITARE CONSULTATIE 3D
  Procedura  Cea mai noua tehnica de liposuctie o gasesti acum si in Romania

  DR. ION ZEGREA

  Medic primar Chirurgie Plastica, Estetica si Mirochirurgie Reconstructiva, membru al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania si International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).


  Pacientele mele marturisesc cu sinceritate ca orice kilogram in plus acumulat in perioada sarbatorilor este dificil de dat jos. In general, eliminarea excesul de grasime care da corpului un aspect neplacut poate insemna un exercitiu constant, chiar si de luni de zile.

  Liposuctia estea cea mai usoara varianta de remodelare corporala daca se doreste eliminarea depozitelor instetice de grasime acumulate la nivelul abodomenului, coapselor, bratelor, dar si din zone delicate precum genunchi, gambe sau glezne.

  Liposuctia este o interventie estetica chirurgicala care trateaza zonele cu grasime in exces de la nivelul abdomenului, feselor, soldurilor, coapselor, gambelor, sanilor, spatelui, bratelor si gatului. Procesul de eliminarea a grasimii prin aspiratie creaza forme si contururi mai suple si mai aproape de cele ideale.

  Procedura poate sa dureze pana la 3 ore, in functie de complexitatea si numarul de zone asupra carora se intervine, fiind agreata atat de femei cat ai de barbati.

  Eva sp6 – este un aparat inovator in procesul de liposculptura si eliminare a grasimii prin aspiratie, conceput de Euromi, o companie belgiana cu o experienta de peste 25 de ani in producerea si distribuirea de aparatura medicala in domeniu chirurgiei estetice.

  Tehnica Lipomatic®3 folosita de aparatul Eva sp6 este singura de acest gen din Romania. Am decis achizitionarea acestuia datorita eficientei lui si avantajelor de care beneficiaza in special pacientii. Practic, se reduce timpul interventiei si recuperarii post operatorii, durerea este redusa considerabil si se pot trata cu el toate zonele corpului, mai ales cele delicate precum genunchi, gambe, glezne.

  Pentru perioada de dupa sarbatori, Clinica Elysium ofera un discount de 10% pentru interventii de lipoaspiratie pana pe 14 februarie 2016. Pretul unei interventii pentru o zona (abdomen superior, abdomen inferior, flancuri, coapse intern, coapse extern, fese, gambe) este de 1.200 EURO.

  Va astept cu intrebari pe pagina de Facebook.

  O zi buna va doresc,

  DR. ION ZEGREA

   

  DR. ION ZEGREA

  Dr. Ion Zegrea este medic primar Chirurgie Plastica, Estetica şi Microchirurgie Reconstructiva, membru al Asociaţiei Chirurgilor Plasticieni din Romania şi International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS).

  PROGRAMEAZA-TE LA O CONSULTATIE